|
Yazar |
Mesaj |
ozlem3838 Yeni Üye

|
Tarih: Pzr May 18, 2014 4:50 pm Mesaj konusu: Eskişehir osmangazi ortodonti |
|
|
arkadaslar.eskişehir orto için bir fikri olan var mı acaba?? paylaşırsanız cok sevınırım |
|
Başa dön |
|
 |
|
haliltoros Yeni Üye

|
Tarih: Pzr May 18, 2014 5:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Fakülte yeni kuruluyor ögretim üyesi genel olarak az sayıda bölüm başı 1-2 sanırım , iş yükü fazla tüm bölümlerde ama ortodontide İlhan Dağsuyu hoca var çok iyi ve idealist biri onun asistanı olacak insan çok şanslı .İlhan Hoca nın yanında eksiksiz ve modern bir eğitim alacağınızdan emin olabilirsiniz .Bölüm başı 1 yada 2 ünit var şimdilik.Ortodontide 2 ünit var, 1 sb 1 de yök kadrosundan asistan bulunuyor şuanda .Eski rektorluk binasında kuruluyor fakulte şu an için bölümler küçük ama ilerde büyüyecektir . |
|
Başa dön |
|
 |
doriangray Yeni Üye

|
Tarih: Pts May 19, 2014 12:59 am Mesaj konusu: |
|
|
haliltoros yazmış: | Fakülte yeni kuruluyor ögretim üyesi genel olarak az sayıda bölüm başı 1-2 sanırım , iş yükü fazla tüm bölümlerde ama ortodontide İlhan Dağsuyu hoca var çok iyi ve idealist biri onun asistanı olacak insan çok şanslı .İlhan Hoca nın yanında eksiksiz ve modern bir eğitim alacağınızdan emin olabilirsiniz .Bölüm başı 1 yada 2 ünit var şimdilik.Ortodontide 2 ünit var, 1 sb 1 de yök kadrosundan asistan bulunuyor şuanda .Eski rektorluk binasında kuruluyor fakulte şu an için bölümler küçük ama ilerde büyüyecektir . |
Eskişehir osmangazi hakkında bilginiz varmış gibi duruyor:) Rica etsem pedosu hakkında bir fikriniz varsa paylaşır mısınız? |
|
Başa dön |
|
 |
engma Yeni Üye

|
Tarih: Pts May 19, 2014 1:59 am Mesaj konusu: |
|
|
kliniklerin küçük olduğu ve asistanlarin yoğun çalıştıklarıni duydum |
|
Başa dön |
|
 |
|
ozlem3838 Yeni Üye

|
Tarih: Pts May 19, 2014 2:18 am Mesaj konusu: |
|
|
baska bilgisi olan arkadaslarm yardımcı olun:)) ılhan hocanın cok ıyı oldugunu duyduk. ama klınık sartlar nasıldır bılemıyorz?? |
|
Başa dön |
|
 |
haliltoros Yeni Üye

|
Tarih: Pts May 19, 2014 4:20 am Mesaj konusu: |
|
|
Pedo hakkında fazla bilgim yok tek ögretim üyesi var sanırım diğer bölümler de de 1-2 ögretim üyesi var değişmediyse 1 de asistan , aşırı hasta yoğunluğu var fakultenin genelinde. 1-2 ünit var bölümlerde şu anda ögretim üyeleride aynı ünitleri kullanıyorlar ögretim üyesi ihtiyacı var biraz daha büyümesi için, bölümler hepsi zemin katında yan yana yaklaşık 20-30 metrekare her biri ama ileride yerleri genişleyecektir yada başka yere taşınacaktır diye düşünüyorum .Eskişehirde Osmangazi Üniversitesi, Anadolu Üniversitesinin gölgesinde.Biraz şehrin kenarında ama Eskişehir küçük merkeze mesafesi tramvayla 20 dk |
|
Başa dön |
|
 |
beyes Yeni Üye

|
Tarih: Pts May 19, 2014 4:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Eskisehir cerrahide oral cerrahi ne derecede bilginiz varimi? Basic gomulu dis kist ve implant yapiliyordur mu? Haftasonuna kaldik arayip soramadik:) |
|
Başa dön |
|
 |
haliltoros Yeni Üye

|
Tarih: Pts May 19, 2014 4:58 am Mesaj konusu: |
|
|
Maalesef cerrahi hakkında pek bilgim yok |
|
Başa dön |