|
Yazar |
Mesaj |
doriangray Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 23, 2014 6:25 pm Mesaj konusu: sağlık bakanlığı için yapılacaklar |
|
|
öncelikle herkese hayırlı olsun.umarım beklediğimizden güzel olur herşey.arkadaşlar sağlık bakanlığını kazananlar için neler yapılacak,süreç nedir,kaydı nasıl yapacağız? bilenler varsa paylaşırsanız sevinirim |
|
Başa dön |
|
 |
|
irmak87 Yeni Üye

|
|
Başa dön |
|
 |
falanfilan Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 23, 2014 7:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
irmak87 yazmış: | http://www.tuk.saglik.gov.tr/dokumanlar/ilanlar/1/index.html
ayın 5.ine kadar ekteki formları sağlık bakanlığına göndercekmişiz | teşekkürler hocam |
|
Başa dön |
|
 |
falanfilan Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 23, 2014 7:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
sağlık bakalığının sitesinde gerekli evrakların yayınlanmadı mı ki daha yoksa ben mi göremedim:) |
|
Başa dön |
|
 |
|
falanfilan Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 23, 2014 7:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
bir sorum daha bizler önce bakanlığa mı kayıt yaptırcaz yoksa önce fakülteye mi?? |
|
Başa dön |
|
 |
dtyildizza Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 23, 2014 7:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
irmak87 yazmış: | http://www.tuk.saglik.gov.tr/dokumanlar/ilanlar/1/index.html
ayın 5.ine kadar ekteki formları sağlık bakanlığına göndercekmişiz |
hocam paylasim icin cok tesekkurler bu arada kafama takilan su ki ekte sadece dilekce ornegi var. saglik bakanligini kazananlar olarak simdi tek yapmamiz gereken dilekceyi doldurup ankaraya gonderip sonra atamalarini beklemek mi? saglik raporu vs? |
|
Başa dön |
|
 |
dtyildizza Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 23, 2014 7:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
sanirim falanfilan ile ayni seyi sormak istedim  |
|
Başa dön |
|
 |
dtyildizza Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 23, 2014 7:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
falanfilan yazmış: | bir sorum daha bizler önce bakanlığa mı kayıt yaptırcaz yoksa önce fakülteye mi?? |
Sağlık Bakanlığına bağlı eğitim ve araştırma hastaneleri ile Sağlık Bakanlığı adına üniversitelerin tıp fakültelerinde uzmanlık eğitimi programlarına yerleştirilen adayların dışındakiler yerleştirildikleri kuruma müracaat edecektir.
Tıp ya da diş hekimliği fakültelerine YÖK kadrosu ile yerleşenler yerleştirildikleri kurumlara başvuracaklardır.
seklinde yaziyor. gecen donem saglik bakanligi ile atanan arkadasima sordum su an icin fakulteyle isin yok once saglik bakanligina belgelerini gonder dedi, sonra onlar kazandigimiz ildeki bir arastirma hastanesine atiyorlarmis, o zman da o ilin saglik bakanligina gidip kayit yaptirmak gerekiyormus. sonra o kurum da belli bir sure sonra fakulteye atiyormus ancak o zman fakulteye gitmen gerekicek dedi. umarim dogru ifade edebilmisimdir  |
|
Başa dön |
|
 |
|
doriangray Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 23, 2014 8:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
oranın altında adli sicil kaydi,saglik beyani gibi seyler de var.yabanci uyruklu degilseniz.ek-1g ek-2 deki seyleri gondericez
sanirim |
|
Başa dön |
|
 |
arzu alagöz Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 23, 2014 8:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Adli sicil durumu beyanını illa e devletten mi almak lazım. Adliye'den aldığım belge var bende de. |
|
Başa dön |
|
 |
irmak87 Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 23, 2014 8:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
benim bildiğim kadarıyla sadece ekteki formları doldurup göndericez sağlık bakanlığına ekstradan belge almamız gerekmiyor bizim beyanımızı kabul ediyorlar |
|
Başa dön |
|
 |
irmak87 Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 23, 2014 8:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
ama kargoyla göndereceklerin evrak numarası alması lazımmış galiba burası türkiye ne olur ne olmaz |
|
Başa dön |
|
 |
arzu alagöz Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 23, 2014 8:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evrak numarası nasıl alınacak peki |
|
Başa dön |
|
 |
|
irmak87 Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 23, 2014 8:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
evrağın gelen evrağa girmesi 1 günü alır 1 gün sonra bakanlığı arayıp evrak takip numaramızı isteyeceğiz |
|
Başa dön |
|
 |
arzu alagöz Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 23, 2014 8:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
irmak87 yazmış: | evrağın gelen evrağa girmesi 1 günü alır 1 gün sonra bakanlığı arayıp evrak takip numaramızı isteyeceğiz |
Teşekkür ederim. |
|
Başa dön |
|
 |
maxilla Çömez Üye

|
Tarih: Cum May 23, 2014 9:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
ek-1 g dilekçe örneğinde yerleştirilen kurum sağlık bakanlığı adına tıp fakültesi yazıyo onu diş hekimliği olarak değiştirecek miyiz ? |
|
Başa dön |
|
 |
CnTt Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 23, 2014 10:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
maxilla yazmış: | ek-1 g dilekçe örneğinde yerleştirilen kurum sağlık bakanlığı adına tıp fakültesi yazıyo onu diş hekimliği olarak değiştirecek miyiz ? |
Sağlık Bakanlığı Eğitim Kurumu / Sağlık Bakanlığı Adına Tıp Fakültesi yazıyor buralara ne yazılacağını ben de merak ediyorum??=) |
|
Başa dön |
|
 |
falanfilan Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 23, 2014 10:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
fakülteyle konuştum siz bakanlığa gidiceksiniz olar sonra yönlendircekler 10 iş günü içide de kayıdınızın olmuş olması gerek dedi. Peki bakanlık bizi atıcak da oraya kaydolcaz da görevlendirilcez de 10 güne yetişmez ki nasıl olcak orası ki? |
|
Başa dön |
|
 |
|
dt_abdullah Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 23, 2014 10:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
falanfilan yazmış: | fakülteyle konuştum siz bakanlığa gidiceksiniz olar sonra yönlendircekler 10 iş günü içide de kayıdınızın olmuş olması gerek dedi. Peki bakanlık bizi atıcak da oraya kaydolcaz da görevlendirilcez de 10 güne yetişmez ki nasıl olcak orası ki? |
galiba bu 10 günlük zaman sadece sağlık bakanlığına gönderilecek evraklarla ilgili |
|
Başa dön |
|
 |
falanfilan Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 23, 2014 10:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
peki bakanlığın istediği evraklar neler biliyor musunuz |
|
Başa dön |