|
Yazar |
Mesaj |
socialmom Çömez Üye

|
Tarih: Cum May 23, 2014 5:39 pm Mesaj konusu: kayıt işlemleri hakkında yardım lütfen!! |
|
|
kazanan herkesi tebrik ediyorum. isteyen, çaba gösteren herkes de bir an önce kazanır inşallah..
şimdi sıra kayıt işlemlerinde.. bilgisi olan arkadaşlar bildiklerini paylaşırsa çok mutlu oluruz
bakanlık kadrosu ile kazananlar direkt üniversiteye mi kayıt oluyorlar yoksa önce bakanlığa mı gidiliyor? |
|
Başa dön |
|
 |
|
dent88 Çömez Üye

|
Tarih: Cum May 23, 2014 5:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kayitlar ne zaman başlar? |
|
Başa dön |
|
 |
happyhappy Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 23, 2014 5:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Valla bes i son gun diye bi soylenti var su anda ortalik da ama daha cogu univrsitenin haberi yokmus aciklandigindan pazartesi netleşir her şey.. |
|
Başa dön |
|
 |
dtkbr Çömez Üye

|
|
Başa dön |
|
 |
|
dent88 Çömez Üye

|
Tarih: Cmt May 24, 2014 12:05 am Mesaj konusu: |
|
|
dtkbr yazmış: | http://www.tuk.saglik.gov.tr/dokumanlar/ilanlar/1/index.html diye bi duyuru var ama sadece bahsedilen dilekçeyi mı doldurup vereceğiz anlamadım | bu sadce bakanlığa gönderilen belge anladigm kadariyla cunku Omu ve Selcuk diş hekimliği sitesinde kayit için gereken evraklar duyurular kısmında vardi yanlis hatırlamıyosam. .savcilik kağıdı, 12fotograf, sağlık raporu, noter onaylı diploma vs.. |
|
Başa dön |
|
 |
orhan_ Yeni Üye

|
Tarih: Cmt May 24, 2014 12:57 am Mesaj konusu: |
|
|
dent88 yazmış: | dtkbr yazmış: | http://www.tuk.saglik.gov.tr/dokumanlar/ilanlar/1/index.html diye bi duyuru var ama sadece bahsedilen dilekçeyi mı doldurup vereceğiz anlamadım | bu sadce bakanlığa gönderilen belge anladigm kadariyla cunku Omu ve Selcuk diş hekimliği sitesinde kayit için gereken evraklar duyurular kısmında vardi yanlis hatırlamıyosam. .savcilik kağıdı, 12fotograf, sağlık raporu, noter onaylı diploma vs.. |
evet hocam zaten alt tarafta önemli not demiş YÖK le yerleşenler yerleştikleri kurumlara müracat yapacaklar diyor zaten. |
|
Başa dön |
|
 |
dtkbr Çömez Üye

|
Tarih: Cmt May 24, 2014 3:57 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben hiç bişey anlamadım sonuç olarak herkes girdiği uni sitesinde yazanlari mi yapacak |
|
Başa dön |
|
 |
Smilemaker Yeni Üye

|
Tarih: Cmt May 24, 2014 3:58 am Mesaj konusu: |
|
|
Girdiğin üniversitenin yazı işleri birimini ararsan yardımcı oluyorlar... |
|
Başa dön |
|
 |
|
atesh Çömez Üye

|
Tarih: Cmt May 24, 2014 4:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çukurovayi kazanan. Arkadaslar,evrak icin gorussek,iyi olur.ben aradim,kimseye ulasamadim fakultede |
|
Başa dön |
|
 |
dtkbr Çömez Üye

|
Tarih: Cmt May 24, 2014 5:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Smilemaker yazmış: | Girdiğin üniversitenin yazı işleri birimini ararsan yardımcı oluyorlar... |
Teşekkürler hocam |
|
Başa dön |
|
 |
|