|
Yazar |
Mesaj |
falanfilan Yeni Üye
|
Tarih: Cum May 23, 2014 10:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
hee tamam anladım geç oldu ama:) ekstra bir belge yok sadece o 2 dilekçeden bahsediyoruz dimi:) |
|
Başa dön |
|
|
|
doriangray Yeni Üye
|
Tarih: Cum May 23, 2014 11:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya adli sicil kaydı filan diyor.onu almayacak mıyız? |
|
Başa dön |
|
|
irmak87 Yeni Üye
|
Tarih: Cum May 23, 2014 11:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
onu e devletten alcakmışız |
|
Başa dön |
|
|
maxilla Çömez Üye
|
Tarih: Cmt May 24, 2014 12:25 am Mesaj konusu: |
|
|
diploma örneği göndermemize gerek yok sanırım |
|
Başa dön |
|
|
|
irmak87 Yeni Üye
|
|
Başa dön |
|
|
maxilla Çömez Üye
|
Tarih: Cmt May 24, 2014 1:21 am Mesaj konusu: |
|
|
irmak87 yazmış: | http://sbu2.saglik.gov.tr/drBilgi/ burada kaydınız varsa gerek yok kaydı olmayanların göndermesi gerekiyormuş | teşekkürler |
|
Başa dön |
|
|
doriangray Yeni Üye
|
Tarih: Cmt May 24, 2014 1:34 am Mesaj konusu: |
|
|
irmak87 yazmış: | onu e devletten alcakmışız |
tesekkur ederim.. |
|
Başa dön |
|
|
mk88_38 Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt May 24, 2014 1:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
mezuniyet belgesi diyor ya aslını mı yollucaz acaba ? |
|
Başa dön |
|
|
|
doriangray Yeni Üye
|
Tarih: Cmt May 24, 2014 4:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
mk88_38 yazmış: | mezuniyet belgesi diyor ya aslını mı yollucaz acaba ? |
hep fotokopisi demiş ama doktor bilgi bankasında kaydı olanlara gerek yok dediler yine bu baslik icinde. |
|
Başa dön |
|
|
dtyildizza Yeni Üye
|
Tarih: Cmt May 24, 2014 7:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar hala tam oturtamadigim icin bi kere daha soruyim dedim simdi bu dilekceyi doldurcaz edevletten adli sicil kaydi ve saglik raporu alcaz bu kadar midir |
|
Başa dön |
|
|
maxilla Çömez Üye
|
Tarih: Cmt May 24, 2014 8:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
sağlık raporu gerekmiyo bildiğim kadarıyla sadece dilekçede mesleğini yapmaya bi engel olmadığını beyan ediyosun |
|
Başa dön |
|
|
dtazygos Yeni Üye
|
Tarih: Cmt May 24, 2014 11:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar sağlık bakanlığındaki bu uzmanlık ile ilgilenen birime sordum.sadece ek-1g ve ek-2 yi dolduracağız.adliyeden sicil kağıdı alınacak yada e devletten alabilirsiniz.bir de kazananların listesi sağlık bakanlığına henüz ulaşmadığı için ösymden kazandı belgesini çıktı alıp ek olarak ekliyorsunuz.ayrıca sağlık raporu filan gerekli değilmiş.sadece beyan ediyoruz.bu kadar.hepsinin bir de fotokopisini çekip ikişer nüsha olarak sağlık bakanlığı D blok genel evrağa teslim ediyoruz.onlarda bize bir barkod numarası veriyorlar.o numara ile takip edeceğiz sonuçları. Herkese şimdiden hayırlı olsun..... |
|
Başa dön |
|
|
falanfilan Yeni Üye
|
Tarih: Cmt May 24, 2014 11:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
dtazygos yazmış: | arkadaşlar sağlık bakanlığındaki bu uzmanlık ile ilgilenen birime sordum.sadece ek-1g ve ek-2 yi dolduracağız.adliyeden sicil kağıdı alınacak yada e devletten alabilirsiniz.bir de kazananların listesi sağlık bakanlığına henüz ulaşmadığı için ösymden kazandı belgesini çıktı alıp ek olarak ekliyorsunuz.ayrıca sağlık raporu filan gerekli değilmiş.sadece beyan ediyoruz.bu kadar.hepsinin bir de fotokopisini çekip ikişer nüsha olarak sağlık bakanlığı D blok genel evrağa teslim ediyoruz.onlarda bize bir barkod numarası veriyorlar.o numara ile takip edeceğiz sonuçları. Herkese şimdiden hayırlı olsun..... | teşekkürler |
|
Başa dön |
|
|
|
CnTt Yeni Üye
|
Tarih: Pzr May 25, 2014 12:19 am Mesaj konusu: |
|
|
maxilla yazmış: | ek-1 g dilekçe örneğinde yerleştirilen kurum sağlık bakanlığı adına tıp fakültesi yazıyo onu diş hekimliği olarak değiştirecek miyiz ? |
o kutunun oldugu yere neyin nasıl yazılacağını öğrenebildin mi maxilla??
((Sağlık Bakanlığı Eğitim Kurumu / Sağlık Bakanlığı Adına Tıp Fakültesi)) |
|
Başa dön |
|
|
doriangray Yeni Üye
|
Tarih: Pzr May 25, 2014 12:51 am Mesaj konusu: |
|
|
dtazygos yazmış: | arkadaşlar sağlık bakanlığındaki bu uzmanlık ile ilgilenen birime sordum.sadece ek-1g ve ek-2 yi dolduracağız.adliyeden sicil kağıdı alınacak yada e devletten alabilirsiniz.bir de kazananların listesi sağlık bakanlığına henüz ulaşmadığı için ösymden kazandı belgesini çıktı alıp ek olarak ekliyorsunuz.ayrıca sağlık raporu filan gerekli değilmiş.sadece beyan ediyoruz.bu kadar.hepsinin bir de fotokopisini çekip ikişer nüsha olarak sağlık bakanlığı D blok genel evrağa teslim ediyoruz.onlarda bize bir barkod numarası veriyorlar.o numara ile takip edeceğiz sonuçları. Herkese şimdiden hayırlı olsun..... |
öncelikle teşekkürler.ben kargoyla göndermeyi düşünüyorum da ertesi gün arayıp öğrenebilir miyim barkod numarasını?size elle verilirse daha sağlıklı olur gibi bir şeyler dediler mi? |
|
Başa dön |
|
|
irmak87 Yeni Üye
|
Tarih: Pzr May 25, 2014 1:11 am Mesaj konusu: |
|
|
EK-1B [YDUS için] UZMANLIK SINAV TUTANAĞI (Sınav müracaat tarihi itibariyle Bakanlıkça henüz tescil işlemi yapılmamış olanlar için)(*)
Böyle bir bölüm var biz burayı boş bırakıyoruz değil mi? Yanında işaretlenmesi zorunlu bölgelerden gösteriyor da ondan soruyorum.
bir de bayanlar askerlikle ilgili bölümü direk boş mu bırakcak muaf olduğumuza dair dilekçe yazmak gerekir mi? İyice obsesif oldu |
|
Başa dön |
|
|
dtazygos Yeni Üye
|
Tarih: Pzr May 25, 2014 2:43 am Mesaj konusu: |
|
|
falanfilan yazmış: | dtazygos yazmış: | arkadaşlar sağlık bakanlığındaki bu uzmanlık ile ilgilenen birime sordum.sadece ek-1g ve ek-2 yi dolduracağız.adliyeden sicil kağıdı alınacak yada e devletten alabilirsiniz.bir de kazananların listesi sağlık bakanlığına henüz ulaşmadığı için ösymden kazandı belgesini çıktı alıp ek olarak ekliyorsunuz.ayrıca sağlık raporu filan gerekli değilmiş.sadece beyan ediyoruz.bu kadar.hepsinin bir de fotokopisini çekip ikişer nüsha olarak sağlık bakanlığı D blok genel evrağa teslim ediyoruz.onlarda bize bir barkod numarası veriyorlar.o numara ile takip edeceğiz sonuçları. Herkese şimdiden hayırlı olsun..... | teşekkürler | Rica ederim |
|
Başa dön |
|
|
dtazygos Yeni Üye
|
Tarih: Pzr May 25, 2014 2:45 am Mesaj konusu: |
|
|
doriangray yazmış: | dtazygos yazmış: | arkadaşlar sağlık bakanlığındaki bu uzmanlık ile ilgilenen birime sordum.sadece ek-1g ve ek-2 yi dolduracağız.adliyeden sicil kağıdı alınacak yada e devletten alabilirsiniz.bir de kazananların listesi sağlık bakanlığına henüz ulaşmadığı için ösymden kazandı belgesini çıktı alıp ek olarak ekliyorsunuz.ayrıca sağlık raporu filan gerekli değilmiş.sadece beyan ediyoruz.bu kadar.hepsinin bir de fotokopisini çekip ikişer nüsha olarak sağlık bakanlığı D blok genel evrağa teslim ediyoruz.onlarda bize bir barkod numarası veriyorlar.o numara ile takip edeceğiz sonuçları. Herkese şimdiden hayırlı olsun..... |
öncelikle teşekkürler.ben kargoyla göndermeyi düşünüyorum da ertesi gün arayıp öğrenebilir miyim barkod numarasını?size elle verilirse daha sağlıklı olur gibi bir şeyler dediler mi? | Arkadaşım öyle bişey demediler kargoyla da gönderebilirsin tabi ki ama çok gecikmeden gönder ki posta da aksama olabiliyor bazen.gününde teslim etmek için acele postaya bile verebilirsin.Ama şahsi düşüncem böyle resmi evrakları elden vermek daha sağlıklı. |
|
Başa dön |
|
|
|
dtazygos Yeni Üye
|
Tarih: Pzr May 25, 2014 2:47 am Mesaj konusu: |
|
|
irmak87 yazmış: | EK-1B [YDUS için] UZMANLIK SINAV TUTANAĞI (Sınav müracaat tarihi itibariyle Bakanlıkça henüz tescil işlemi yapılmamış olanlar için)(*)
Böyle bir bölüm var biz burayı boş bırakıyoruz değil mi? Yanında işaretlenmesi zorunlu bölgelerden gösteriyor da ondan soruyorum.
bir de bayanlar askerlikle ilgili bölümü direk boş mu bırakcak muaf olduğumuza dair dilekçe yazmak gerekir mi? İyice obsesif oldu | Evet YDUS u boş bırakıyoruz bizimle ilgili değil. Ayrıca askerlik kısmını da tabi ki boş bırak ekstra bişeye gerek yok sende haklısın bizi bu hale getiren onlar |
|
Başa dön |
|
|
dtazygos Yeni Üye
|
Tarih: Pzr May 25, 2014 2:49 am Mesaj konusu: |
|
|
CnTt yazmış: | maxilla yazmış: | ek-1 g dilekçe örneğinde yerleştirilen kurum sağlık bakanlığı adına tıp fakültesi yazıyo onu diş hekimliği olarak değiştirecek miyiz ? |
o kutunun oldugu yere neyin nasıl yazılacağını öğrenebildin mi maxilla??
((Sağlık Bakanlığı Eğitim Kurumu / Sağlık Bakanlığı Adına Tıp Fakültesi)) | Sağlık bakanlığı eğitim kurumunun altına kazandığın üniversite adını yazıyorsun |
|
Başa dön |
|
|
|