|
Yazar |
Mesaj |
erdent Çömez Üye

|
Tarih: Pts Hzr 02, 2014 6:02 pm Mesaj konusu: kamudayken dus kaydi |
|
|
merhaba arkadaslar. su an halk sagligi kurumuna bagliyim. yok kadrosu kazandim. istifa etmeyi dusunmuyorum.
universiteme gerekli belgelerimi verip kaydimi yaptim.
benim durumumda olan birileri var mi?
bundan sonraki surecte benim yapmam gereken bisey var mi?
bilenler cevaplarsa sevinirim. |
|
Başa dön |
|
 |
|
irmak87 Yeni Üye

|
Tarih: Pts Hzr 02, 2014 6:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
bende halk sağlığına bağlı çalışıyorum ama ben sağlık bakanlığı kadrosunu kazandım . Bildiğim kadarıyla istifa etmenize gerek yok naklen atama yapıyorlar ama biraz daha uzun sürüyor. Diğer yök kadrosunu kazananlara göre daha geç başlarsınız sadece muhtemelen. |
|
Başa dön |
|
 |
hasan Yeni Üye

|
Tarih: Sal Hzr 03, 2014 12:09 am Mesaj konusu: |
|
|
Bende halk sağlığına bağlı Biryer de çalışıyorum. Çalışmayan arkadaşlara göre biraz daha geç başlayacağız. Takip etmek önemliymiş. Yani Ne kadar takip edersen o kadar erken başlarmışsın. |
|
Başa dön |
|
 |
erdent Çömez Üye

|
Tarih: Sal Hzr 03, 2014 12:17 am Mesaj konusu: |
|
|
nerden neyi takip edecegiz peki:) sanirim ckysye dusmuyoruz biz. calistigimiz yere tebligatin gelmesini beklemekten baska yapabilecek biseyimiz var midir ki?
kazandigim uniye belgeleri teslim ettim. bunun disinda yapacak bisey yok saniyorum? |
|
Başa dön |
|
 |
|
hasan Yeni Üye

|
Tarih: Sal Hzr 03, 2014 12:48 am Mesaj konusu: |
|
|
hocam bana sürekli fakülte ve halk sağlığını arayın dediler. Bu şekilde hızlandırabilir misiz Biliyorsunuz bizim ülkemizde işler böyle yürüyor Şu anda kayıt dışında yapacak birşey yok. |
|
Başa dön |
|
 |
PolatAlemdar Yeni Üye

|
Tarih: Sal Hzr 03, 2014 2:49 am Mesaj konusu: |
|
|
hasan hocam yemişler hocam seni... |
|
Başa dön |
|
 |
erdent Çömez Üye

|
Tarih: Sal Hzr 03, 2014 2:50 am Mesaj konusu: |
|
|
aslında çok da hızlandırma niyetlisi değilim:) sadece eksik bişeyler yapmaktan çekiniyorum...
sonra aa siz bunu yapmamışsınız yerleştirmeniz olmadı demesinler de, malum bu ülkede böyle şeyler de olabilir:) |
|
Başa dön |
|
 |
mk88_38 Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Hzr 03, 2014 3:16 am Mesaj konusu: |
|
|
hocam hepiniz yök kadrosu mu kazandınz acaba ? |
|
Başa dön |
|
 |
|
erdent Çömez Üye

|
Tarih: Sal Hzr 03, 2014 6:06 am Mesaj konusu: |
|
|
evet benim yök |
|
Başa dön |
|
 |
erdent Çömez Üye

|
Tarih: Sal Hzr 03, 2014 6:08 am Mesaj konusu: |
|
|
PolatAlemdar yazmış: | hasan hocam yemişler hocam seni... |
neden ki? yanlış bişeyler mi var?
paranoyak mı oldum ne:) |
|
Başa dön |
|
 |
dtzz Yeni Üye

|
Tarih: Prş Hzr 19, 2014 6:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar merhaba,ben de adsm de kadrolu hekimim.yök kadrosuyla yerleştirildim.fakültem evraklarımı 10.06.2014 tarihinde ankaraya gönderdiğini söylüyor.ankara da sağlık bakanlığı ve kamu hastaneleri birliğinin genel evrak bölümlerini aradım birkaç defa ama ellerinde böyle bir belge olmadığını söylediler.evraklar gönderileli 9 gün olmuş.bu süre normal mi,benim yapabileceğim birşey var mı?bu şekilde yerleştirilenler hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımlarını bekliyorum.şimdiden teşekkürler... |
|
Başa dön |
|
 |
erdent Çömez Üye

|
Tarih: Prş Hzr 19, 2014 6:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
merhaba. ben de aynı durumdayım. benim de evraklarım fakültemden halk sağlığı kurumuna gönderildi.
ben de görüştüm ama henüz eline geçmediğini söyledi konuştuğum kişi.
anladığım kadarıyla evrak ankaraya gittiğinde elektronik imza sistemiyle imzalanıyor. şu anda da ebys de problem varmış sanırım.
işlemimiz bi hayli uzayacak gibi duruyor. ilk başlarda hadi biran önce olsun diye baya bi yerleri aradım ama bi sonuca ulaşamadım.. o yüzden artık kendi haline bırakmış durumdayım
bi problem varsa da, olacaksa da bu bizden kaynaklanan bi durum olmayacak, o yüzden sadece bekleyip keyfini çıkarmaya çalışıyorum bu boş günlerimin, size de tavsiye ederim:) |
|
Başa dön |
|
 |
dtzz Yeni Üye

|
Tarih: Prş Hzr 19, 2014 6:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben de bir problem olduğunu düşünmeye başlamıştım,bu durumda tek olmadığımı öğrenmem içimi rahatlattı,cevap için teşekkürler:)bir gelişme olduğunda paylaşırsanız sevinirim.ben de aynı şekilde paylaşacağım... |
|
Başa dön |
|
 |
|
atesh Çömez Üye

|
Tarih: Prş Hzr 19, 2014 8:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
aynen ben de o durumdayım.ev de tutmadım henuz ,ne zaman ıse baslayacagım belli degil.... |
|
Başa dön |
|
 |
dtzz Yeni Üye

|
Tarih: Prş Hzr 19, 2014 8:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
ev tutmak,yeni bir düzen vs gibi problemlerin dışında ben adsm de çalışmaya devam ediyorum bir yandan,hastalara randevu veremiyorum ne zaman ayrılacağım belli olmadığı için.her hastasının o seans işlemini yapmak zorunda kalıyorum.istanbul ve adsm,bir arada ne kadar yoğun olduğunu tahmin edersiniz:( aynı durumda kalanlar için bir gelişme olduğunda paylaşıcam.siz de gelişmeleri yazarsanız sevinirim:) |
|
Başa dön |
|
 |
erdent Çömez Üye

|
Tarih: Prş Hzr 19, 2014 8:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
dtzz yazmış: | ev tutmak,yeni bir düzen vs gibi problemlerin dışında ben adsm de çalışmaya devam ediyorum bir yandan,hastalara randevu veremiyorum ne zaman ayrılacağım belli olmadığı için.her hastasının o seans işlemini yapmak zorunda kalıyorum.istanbul ve adsm,bir arada ne kadar yoğun olduğunu tahmin edersiniz:( aynı durumda kalanlar için bir gelişme olduğunda paylaşıcam.siz de gelişmeleri yazarsanız sevinirim:) |
istanbulda bi yer mi kazandınız?
bulunduğunuz ilin dışında bir yeri kazandıysanız mehil müddetiniz 15 gün. ben buna güvenerek hiç ev tutma, düzen kurma gibi olaylara girişmedim:) yeterli olur sanıyorum 15 gün.
gerçi istanbulda da kazanmışsanız yine 15 gün olabilir. merkez ilçe dışında falan gibi muhabbettler dönüyor ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. bi araştırın derim. |
|
Başa dön |
|
 |
dtzz Yeni Üye

|
Tarih: Prş Hzr 19, 2014 9:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
istanbul dışı kazandım,15 gün yeterli görünüyor.şu evraklar bir ortaya çıksın da gerisi kolay  |
|
Başa dön |
|
 |
dtzz Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2014 10:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar evraklarına ulaşan var mı?benim hala ankaraya ulaşmış bir evrağım görünmüyor  |
|
Başa dön |
|
 |
|
unique__ Yeni Üye

|
Tarih: Prş Hzr 26, 2014 5:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evrakların ulaşıp ulaşmadığını hangi numarayı arayıp öğreniyosunuz acaba? |
|
Başa dön |
|
 |
dtzz Yeni Üye

|
Tarih: Prş Hzr 26, 2014 6:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
kamuda çalışanların evrakları muvaffakat için türkiye kamu hastaneler birliğine gidiyor,ankara balgat'a.03127051000 santral no,oradan genel evrak bölümüne bağlanınca kayıtlardan bakılıyor |
|
Başa dön |
|
 |
|