|
Yazar |
Mesaj |
doriangray Yeni Üye
|
Tarih: Sal Hzr 24, 2014 5:27 am Mesaj konusu: |
|
|
byzbyz yazmış: | Ben saglik bakanligina giderek ogrendim. Ogrenmek icin 5851549-50 arayin dedilerde acmiyolar hic dusuremedim. Ama bir arkadasim atanacaginiz egitim arastirmann sekreterligne ulasin ordan da sordurabilirsiniz demisti. Kadrolu olup gorevlendirme alanlari bilmiyorum. Bildiklerim bu kadar ne yazikki |
Atanacağımız eğitim araştırma derken..? Henüz belli değil ki zaten.Sonraki aşamadan mı bahsediyorsunuz? |
|
Başa dön |
|
|
|
byzbyz Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2014 5:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben atanacagim okuldan sordum genelde antalya egitim arastimaymis ama suleyman demireli kazandim. Universiteyi arayarak ogrenebilirsiniz bence. Ben ckys ye dusme asamasini soyluyorum su anki asama |
|
Başa dön |
|
|
buyukbaskan Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2014 9:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar türkiye kamu hastaneleri kurumun dan bilgi alacakmışız |
|
Başa dön |
|
|
maxilla Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2014 11:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
buyukbaskan yazmış: | Arkadaşlar türkiye kamu hastaneleri kurumun dan bilgi alacakmışız | peki bilgi alabilen var mı ? |
|
Başa dön |
|
|
|
dtyildizza Yeni Üye
|
Tarih: Prş Hzr 26, 2014 7:19 am Mesaj konusu: |
|
|
byzbyz yazmış: | Ben saglik bakanligina giderek ogrendim. Ogrenmek icin 5851549-50 arayin dedilerde acmiyolar hic dusuremedim. Ama bir arkadasim atanacaginiz egitim arastirmann sekreterligne ulasin ordan da sordurabilirsiniz demisti. Kadrolu olup gorevlendirme alanlari bilmiyorum. Bildiklerim bu kadar ne yazikki |
Özür dileyerek soruyorum ama anlamadim söylediğinizi. Size ne dediler saglik Bakanlığnda tam olarak? Yani neyi ogrendiniz? |
|
Başa dön |
|
|
dtyildizza Yeni Üye
|
Tarih: Prş Hzr 26, 2014 9:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
saglik bakanligini aradim 705 1000i arayip ogreniyorsunuz dedi yani Turkiye kamu hastaneleri kurumunun nosunu verdi ama hat dusmuyor internet uzerinden nasil ogrenebilirz tam olarak tarif edebilir mu bilen bi arkadas? |
|
Başa dön |
|
|
dtyildizza Yeni Üye
|
|
Başa dön |
|
|
Zzzzzz Yeni Üye
|
Tarih: Prş Hzr 26, 2014 10:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
Drtus da bu numarayı vermişler 7051117. Ben 2 gündür arıyorum açan yok |
|
Başa dön |
|
|
|
dtyildizza Yeni Üye
|
Tarih: Prş Hzr 26, 2014 10:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Zzzzzz yazmış: | Drtus da bu numarayı vermişler 7051117. Ben 2 gündür arıyorum açan yok |
evet bana da az evvel 70511 17.18.19.20 burayi arayin dediler ariyorum acmiyorlar |
|
Başa dön |
|
|
DtBilgee Yeni Üye
|
Tarih: Prş Hzr 26, 2014 10:30 pm Mesaj konusu: sb |
|
|
Arkadaşlar kamu hastanelerine gittim dün eğitim araştırma hastanelerine çıkmış isimlerimiz benimki süleyman demirel olduğu için antalya eğitim araştırmaya çıkmış şu anda imza bekliomuş hepimizinki. dilekçede belirttiğimiz adreslerimize tahminen 1 haftaya kadar yollanacakmış.Elimize geçen belgeyle atandığımız eğitim araştırmaya gidecekmişiz bana söylenen bu |
|
Başa dön |
|
|
dtyildizza Yeni Üye
|
Tarih: Prş Hzr 26, 2014 11:11 pm Mesaj konusu: Re: sb |
|
|
DtBilgee yazmış: | Arkadaşlar kamu hastanelerine gittim dün eğitim araştırma hastanelerine çıkmış isimlerimiz benimki süleyman demirel olduğu için antalya eğitim araştırmaya çıkmış şu anda imza bekliomuş hepimizinki. dilekçede belirttiğimiz adreslerimize tahminen 1 haftaya kadar yollanacakmış.Elimize geçen belgeyle atandığımız eğitim araştırmaya gidecekmişiz bana söylenen bu |
az evvel ben de ulastim. bana da aynisi soylendi. kazandigimiz ilin en yakinindaki arastirma hastanesine ataniyoruz. benim de sivas oldugu icin kayseri cikmis. peki ben orda 1 hafta nasil calisip ordan sivasa gecicem dedim hakli olarak:) rapor aliniyormus bilginiz olsun. adrese yollanicak ama saglik bakanligi zimmet sorgulamadan da takip edebilirsiniz dedi |
|
Başa dön |
|
|
doriangray Yeni Üye
|
Tarih: Cum Hzr 27, 2014 2:01 am Mesaj konusu: Re: sb |
|
|
dtyildizza yazmış: | DtBilgee yazmış: | Arkadaşlar kamu hastanelerine gittim dün eğitim araştırma hastanelerine çıkmış isimlerimiz benimki süleyman demirel olduğu için antalya eğitim araştırmaya çıkmış şu anda imza bekliomuş hepimizinki. dilekçede belirttiğimiz adreslerimize tahminen 1 haftaya kadar yollanacakmış.Elimize geçen belgeyle atandığımız eğitim araştırmaya gidecekmişiz bana söylenen bu |
az evvel ben de ulastim. bana da aynisi soylendi. kazandigimiz ilin en yakinindaki arastirma hastanesine ataniyoruz. benim de sivas oldugu icin kayseri cikmis. peki ben orda 1 hafta nasil calisip ordan sivasa gecicem dedim hakli olarak:) rapor aliniyormus bilginiz olsun. adrese yollanicak ama saglik bakanligi zimmet sorgulamadan da takip edebilirsiniz dedi |
Ben de zimmet sorgulamada çıkmadı da adresimize gelen evrakla birlikte gideceğiz değil mi şu an herhangi bir şey yapmamıza gerek yok? Son yazılan mesajın 1 haftaları karıştı bende. |
|
Başa dön |
|
|
doriangray Yeni Üye
|
Tarih: Cum Hzr 27, 2014 2:08 am Mesaj konusu: |
|
|
Siz de kişi zimmet sorgulamada çıktı mı arkadaşlar? |
|
Başa dön |
|
|
|
Zzzzzz Yeni Üye
|
Tarih: Cum Hzr 27, 2014 2:58 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben de ulaştm son anda açıktan olanlara eve tebligat gelcekmiş ama bu yarın mı çıkar 45 gün bitimine mi bakanımızın kararı dediler |
|
Başa dön |
|
|
Zzzzzz Yeni Üye
|
Tarih: Cum Hzr 27, 2014 3:01 am Mesaj konusu: |
|
|
doriangray yazmış: | Siz de kişi zimmet sorgulamada çıktı mı arkadaşlar? | zimmette çıkmıorm ben hala kayıtlı yok diyor aradımda görevli söyledi |
|
Başa dön |
|
|
dtyildizza Yeni Üye
|
Tarih: Cum Hzr 27, 2014 3:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Zzzzzz yazmış: | doriangray yazmış: | Siz de kişi zimmet sorgulamada çıktı mı arkadaşlar? | zimmette çıkmıorm ben hala kayıtlı yok diyor aradımda görevli söyledi |
ben de henuz cikmiyorum |
|
Başa dön |
|
|
doriangray Yeni Üye
|
Tarih: Cum Hzr 27, 2014 5:03 am Mesaj konusu: |
|
|
dtyildizza yazmış: | Zzzzzz yazmış: | doriangray yazmış: | Siz de kişi zimmet sorgulamada çıktı mı arkadaşlar? | zimmette çıkmıorm ben hala kayıtlı yok diyor aradımda görevli söyledi |
ben de henuz cikmiyorum |
Teşekkür ederim.Bir an korktum:) |
|
Başa dön |
|
|
snopy Yeni Üye
|
Tarih: Cum Hzr 27, 2014 11:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar tebrıgat kagıdını teslım ederlerken ımza alıyorlar mı yoksa posta kutusuna mı bırakıyorlar?ben suan olmadıgım bır adresı vermısım de baska bır sehırdeyım suanda korktum :(zimmet sorgulamadan takıp etsem sadece olmaz mı acaba? |
|
Başa dön |
|
|
|
dtyildizza Yeni Üye
|
Tarih: Pts Hzr 30, 2014 11:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar benim ismim cikti |
|
Başa dön |
|
|
doriangray Yeni Üye
|
Tarih: Pts Hzr 30, 2014 11:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
dtyildizza yazmış: | arkadaslar benim ismim cikti |
benimki de çıkmış.şimdi ne zaman gitmemiz gerekiyor biliyor musunuz? kağıdı bekleyecek miyiz? |
|
Başa dön |
|
|
|