Ana Sayfam Yap

Favorilerime Ekle

ANA SAYFA FORUMLAR DERS-NOTLARI DENT-VİDEO DENT-FOTO DUS QUİZ DOSYALAR DENT-İLAN
DUS Yönetmeliği Sıkça Sorulan Sorular DUS Soruları Dent-Etkinlikler Dent E-Books DUS Notları Eğitim Müfradatları
DentDUS Forum :: Başlık görüntüleniyor - 2014 eylül dus program
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

2014 eylül dus program
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 36, 37, 38  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    DentDUS Forum Forum Ana Sayfa -> 2014 EYLÜL DUS
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Meltdus
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Pzr Tem 06, 2014 6:24 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

dtcandy91 5*50
Meltdus 6*60
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
dtcandy91
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Pts Tem 07, 2014 7:07 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

24 raporu

7*50
Başa dön
dtcandy91
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Pts Tem 07, 2014 7:10 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

nerdesiniz sevgili çalışma grup arkadaşlarımmm Sad gün geçtikçe hem azalıyoruz.. hem de çalışma saatlerimiz azalıyor..
hadi bu sınavda halledelim inşallah. kazanalım güzelce..
kazanırsak bu sene maaş almaya da başlıcaz inşallah <3
hoff çok heycanlııı Smile
inşallah sınavda en iyi bildiğimiz şeyler çıkar da yüksek dereceler yaparız.. ama benim gözüm derece yapmakta değil.. kazanayım da nere olursa mühim değil.. her şekilde mutlu olurum Smile

dua ediyorum hepimize

allaha emanet olun Smile
Başa dön
modulus35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Pts Tem 07, 2014 7:17 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

dtcandy91 yazmış:
24 raporu

7*50

10*50
Başa dön
Trigeminuss
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Pts Tem 07, 2014 11:29 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Eyvallah dtcandy91 herkes birbirine dua etse tamamdır. Mcall olmayınca olmuyo Smile)
modulus35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Pts Tem 07, 2014 3:54 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

dtcandy91 yazmış:
24 raporu

7*50

10*50
Başa dön
mccall
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Pts Tem 07, 2014 4:23 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaslar hafta sonu nobet vardi ve o yogunlukta calismak mumkun olmuyor,dun aksam da dinlenmekle gecti derken 2 gun uzak kaldim buralardan,yalniz biraktigim icin kusura bakmayin sizleri ama dtcandy ninde dedigi gibi sanki calisma saatlerimiz azaliyo ve tehlike canlari calmaya baslamadan tekrar motive olmamiz gerek,iste onun icindir ki dün aksam insanlik icin kucuk ama benim icin büyuk bir adim atarak calisma odamin yerini degistirdim:)yeni odada daha iyi calisabilirim diye umuyorum son zamanlarda motivasyonum düsmüsken ama hayirlisi artik:)..birde trigeminus 50 saat hedefine yaklasamadim bile bu hafta 20 li saatlerde kaldim ama bu haftaya daha büyuk umutlarla basliyorum,ama sizler umarim yakalayabilmissinizdir arkadaöslar hedefi..sözun kisasi tekrar basliyoruz arkadaslar hizlanmaya,simdi toparlanma zamani,hepimizin zaman zaman morali bozuluyo ve belkide bazen gercekten yoruluyoruz ama hepsi normal bu zorlu sürecte,sadece yeniden ayaga kalkmasini bilmek gerek düştüğümüz yerde,herkese kolay gelsin 24 raporunda gorusmek uzere..
Başa dön
merve_20
Uzman Üye
Uzman Üye

MesajTarih: Pts Tem 07, 2014 4:29 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Mccall bnde bgn calisma ortamimi degistirdim Smile insallah yeni mekanlarimizda daha ii calisiriz Smile herkese kolay gelsin
Başa dön
merve_20
Uzman Üye
Uzman Üye

MesajTarih: Pts Tem 07, 2014 4:35 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bnmde bu hafta 27olmus resmen hedefin yarisi Sad ama hafta sonu dersane oldugu icin calisamadim bu hafta dersanede yok bakalim kac saat olacak ama onemli olan verimli olmasi tabi
Başa dön
dtmelody
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Pts Tem 07, 2014 9:25 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

öncelikle merhaba bende artık bildirim yapmak istiyorum belki motivasyonum artar bu şekilde bende çok az çalışıyorum ya hatta 5 saatin üstüne çıkamıyorum bu 2 günde hi çalışmadım desem yeri 5 saati arar oldum bu aralarda hastayım birde çok mutsuzum yani yarın bildirim yapacam umarım Rolling Eyes hepimize kolay gelsin Rolling Eyes
Başa dön
aztk
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Pts Tem 07, 2014 10:09 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaslar merhaba
1hafta sadece moralsizligimden 1hafta da seyahatımren ötürü buralardan uzak kaldm.ama bugun inşallah bir donus yapmayı planlıyorum.
arkadaslar benim grubumuzla ilgili naçizane gozlemim :standartlar yukselmis.yani sınavın da yaklasmasiyla 5*60i az buluyoruz artık.zira hatırlıyorum evvelde.benim hafta içi hedefim max 4*60 idi.(ki hala da oyle)
bu bence iyi bir işaret arkadaslar motivasyon kaybi degil
devamm Razz
Başa dön
dtmelody
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Sal Tem 08, 2014 8:17 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

aztk yazmış:
arkadaslar merhaba
1hafta sadece moralsizligimden 1hafta da seyahatımren ötürü buralardan uzak kaldm.ama bugun inşallah bir donus yapmayı planlıyorum.
arkadaslar benim grubumuzla ilgili naçizane gozlemim :standartlar yukselmis.yani sınavın da yaklasmasiyla 5*60i az buluyoruz artık.zira hatırlıyorum evvelde.benim hafta içi hedefim max 4*60 idi.(ki hala da oyle)
bu bence iyi bir işaret arkadaslar motivasyon kaybi degil
devamm Razz

şu an çok haklı olduğunu farkettim ben ilk başlarda 3 saate çok diyordum ya Cool ama sınava az kaldı tabi kendimize gelmemiz şart biraz tempo artmalı ama Rolling Eyes
Başa dön
merve_20
Uzman Üye
Uzman Üye

MesajTarih: Sal Tem 08, 2014 10:19 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

24raporu
8*60
Başa dön
Saidi
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Sal Tem 08, 2014 10:37 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Moral bozuklugunu nasil bertaraf etmeli
Başa dön
modulus35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Sal Tem 08, 2014 4:36 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

24 raporu.
Merve_20 8*60
Modulus35 4*50
Başa dön
aztk
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Sal Tem 08, 2014 4:45 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

dün de sahalara dönemedim Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

zaten az çalışıyordum uzun aradan sonra geri donmek cok ama cok zor geliyor arkadaslar
bu sınavda az çalışmak ve hiç çalışmamak arsında hiç bir fark yok.boşa mı kürek çekiyorum diye düşünmeye basladım.sevdiğim şeyleri yaparken bile aklımın bir köşesinde hep dus var ve yaptıgım şeylerden de zevk almıyorum

umarım sizler daha iyi devamlılık gösterirsiniz..
Başa dön
mccall
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Sal Tem 08, 2014 6:35 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Aztk bu aralar seni en iyi anlayardan biriyim,dun bende calisamadim hatta uzun zamandir iki gun arka arkaya calismadigim hic olmamisti,ama calismamak veya az calismak olarak dusunme,zaman cok cabuk geciyor ve bu sinav olamasa bile bir daha ki sinav icin tekrar motive oldum derken sinava yine cok az zaman kaliyo,gerci bir daha ki dusun hala ne zaman olacagi net degil belki senede bire dusecek ama inan yine basladim calismaya derken zaman cok cabuk gececek ve az zaman kalacak,onun icin bir sekilde calismaya devam etmek sart,ama az ama cok amac bir sekilde uzaklasmamak ve olabildigince verimli tekrar,ben eminim bu kadar aklindaysa dus,simdi pes edersen ilerde bir gun eminim keske calissaydim diyeceksin..ve aklimizda kalsin istemiyorsak gelecekte bir gun,simdi pes etmek yok calismaya devam..
Başa dön
merve_20
Uzman Üye
Uzman Üye

MesajTarih: Sal Tem 08, 2014 8:28 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bu uyku problemi beni mahvediyor gece normal uyuyorum sahurdan 3 4 saat kadar uyuyorum ama ders çalışırken masa başına uyuyorum.sonrada çalışmam verimli olmuyor diye moralim bozuluyor bana bi tavsiye verebilecek olan var mi uyku düzenimi mi degistireyim yoksa uykumu açık tutacak bildiğiniz bi yol var mi
Başa dön
merve_20
Uzman Üye
Uzman Üye

MesajTarih: Sal Tem 08, 2014 8:29 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bu uyku problemi beni mahvediyor gece normal uyuyorum sahurdan 3 4 saat kadar uyuyorum ama ders çalışırken masa başına uyuyorum.sonrada çalışmam verimli olmuyor diye moralim bozuluyor bana bi tavsiye verebilecek olan var mi uyku düzenimi mi degistireyim yoksa uykumu açık tutacak bildiğiniz bi yol var mi
Başa dön
sevilayy
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Çrş Tem 09, 2014 2:47 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

soğuk su çarp yüzüne, ben öyle yapıyorum Laughing

lakin benim de son dustan sonra toparlanmam çok zor oldu daha dün başladım doğru düzgün çalışmaya

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    DentDUS Forum Forum Ana Sayfa -> 2014 EYLÜL DUS Tüm zamanlar GMT +10 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 36, 37, 38  Sonraki
17. sayfa (Toplam 38 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız