|
Yazar |
Mesaj |
Meltdus Çömez Üye
|
Tarih: Pzr Tem 06, 2014 6:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
dtcandy91 5*50
Meltdus 6*60 |
|
Başa dön |
|
|
|
dtcandy91 Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Tem 07, 2014 7:07 am Mesaj konusu: |
|
|
24 raporu
7*50 |
|
Başa dön |
|
|
dtcandy91 Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Tem 07, 2014 7:10 am Mesaj konusu: |
|
|
nerdesiniz sevgili çalışma grup arkadaşlarımmm gün geçtikçe hem azalıyoruz.. hem de çalışma saatlerimiz azalıyor..
hadi bu sınavda halledelim inşallah. kazanalım güzelce..
kazanırsak bu sene maaş almaya da başlıcaz inşallah <3
hoff çok heycanlııı
inşallah sınavda en iyi bildiğimiz şeyler çıkar da yüksek dereceler yaparız.. ama benim gözüm derece yapmakta değil.. kazanayım da nere olursa mühim değil.. her şekilde mutlu olurum
dua ediyorum hepimize
allaha emanet olun |
|
Başa dön |
|
|
modulus35 Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Tem 07, 2014 7:17 am Mesaj konusu: |
|
|
dtcandy91 yazmış: | 24 raporu
7*50 |
10*50 |
|
Başa dön |
|
|
|
Trigeminuss Yeni Üye
|
Tarih: Pts Tem 07, 2014 11:29 am Mesaj konusu: |
|
|
Eyvallah dtcandy91 herkes birbirine dua etse tamamdır. Mcall olmayınca olmuyo ) _________________ Şakire çay yok |
|
Başa dön |
|
|
modulus35 Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Tem 07, 2014 3:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
dtcandy91 yazmış: | 24 raporu
7*50 |
10*50 |
|
Başa dön |
|
|
mccall Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Tem 07, 2014 4:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar hafta sonu nobet vardi ve o yogunlukta calismak mumkun olmuyor,dun aksam da dinlenmekle gecti derken 2 gun uzak kaldim buralardan,yalniz biraktigim icin kusura bakmayin sizleri ama dtcandy ninde dedigi gibi sanki calisma saatlerimiz azaliyo ve tehlike canlari calmaya baslamadan tekrar motive olmamiz gerek,iste onun icindir ki dün aksam insanlik icin kucuk ama benim icin büyuk bir adim atarak calisma odamin yerini degistirdim:)yeni odada daha iyi calisabilirim diye umuyorum son zamanlarda motivasyonum düsmüsken ama hayirlisi artik:)..birde trigeminus 50 saat hedefine yaklasamadim bile bu hafta 20 li saatlerde kaldim ama bu haftaya daha büyuk umutlarla basliyorum,ama sizler umarim yakalayabilmissinizdir arkadaöslar hedefi..sözun kisasi tekrar basliyoruz arkadaslar hizlanmaya,simdi toparlanma zamani,hepimizin zaman zaman morali bozuluyo ve belkide bazen gercekten yoruluyoruz ama hepsi normal bu zorlu sürecte,sadece yeniden ayaga kalkmasini bilmek gerek düştüğümüz yerde,herkese kolay gelsin 24 raporunda gorusmek uzere.. |
|
Başa dön |
|
|
merve_20 Uzman Üye
|
Tarih: Pts Tem 07, 2014 4:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Mccall bnde bgn calisma ortamimi degistirdim insallah yeni mekanlarimizda daha ii calisiriz herkese kolay gelsin |
|
Başa dön |
|
|
|
merve_20 Uzman Üye
|
Tarih: Pts Tem 07, 2014 4:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bnmde bu hafta 27olmus resmen hedefin yarisi ama hafta sonu dersane oldugu icin calisamadim bu hafta dersanede yok bakalim kac saat olacak ama onemli olan verimli olmasi tabi |
|
Başa dön |
|
|
dtmelody Çömez Üye
|
Tarih: Pts Tem 07, 2014 9:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
öncelikle merhaba bende artık bildirim yapmak istiyorum belki motivasyonum artar bu şekilde bende çok az çalışıyorum ya hatta 5 saatin üstüne çıkamıyorum bu 2 günde hi çalışmadım desem yeri 5 saati arar oldum bu aralarda hastayım birde çok mutsuzum yani yarın bildirim yapacam umarım hepimize kolay gelsin |
|
Başa dön |
|
|
aztk Çömez Üye
|
Tarih: Pts Tem 07, 2014 10:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar merhaba
1hafta sadece moralsizligimden 1hafta da seyahatımren ötürü buralardan uzak kaldm.ama bugun inşallah bir donus yapmayı planlıyorum.
arkadaslar benim grubumuzla ilgili naçizane gozlemim :standartlar yukselmis.yani sınavın da yaklasmasiyla 5*60i az buluyoruz artık.zira hatırlıyorum evvelde.benim hafta içi hedefim max 4*60 idi.(ki hala da oyle)
bu bence iyi bir işaret arkadaslar motivasyon kaybi degil
devamm |
|
Başa dön |
|
|
dtmelody Çömez Üye
|
Tarih: Sal Tem 08, 2014 8:17 am Mesaj konusu: |
|
|
aztk yazmış: | arkadaslar merhaba
1hafta sadece moralsizligimden 1hafta da seyahatımren ötürü buralardan uzak kaldm.ama bugun inşallah bir donus yapmayı planlıyorum.
arkadaslar benim grubumuzla ilgili naçizane gozlemim :standartlar yukselmis.yani sınavın da yaklasmasiyla 5*60i az buluyoruz artık.zira hatırlıyorum evvelde.benim hafta içi hedefim max 4*60 idi.(ki hala da oyle)
bu bence iyi bir işaret arkadaslar motivasyon kaybi degil
devamm |
şu an çok haklı olduğunu farkettim ben ilk başlarda 3 saate çok diyordum ya ama sınava az kaldı tabi kendimize gelmemiz şart biraz tempo artmalı ama |
|
Başa dön |
|
|
merve_20 Uzman Üye
|
Tarih: Sal Tem 08, 2014 10:19 am Mesaj konusu: |
|
|
24raporu
8*60 |
|
Başa dön |
|
|
|
Saidi Çömez Üye
|
Tarih: Sal Tem 08, 2014 10:37 am Mesaj konusu: |
|
|
Moral bozuklugunu nasil bertaraf etmeli |
|
Başa dön |
|
|
modulus35 Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Tem 08, 2014 4:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
24 raporu.
Merve_20 8*60
Modulus35 4*50 |
|
Başa dön |
|
|
aztk Çömez Üye
|
Tarih: Sal Tem 08, 2014 4:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
dün de sahalara dönemedim
zaten az çalışıyordum uzun aradan sonra geri donmek cok ama cok zor geliyor arkadaslar
bu sınavda az çalışmak ve hiç çalışmamak arsında hiç bir fark yok.boşa mı kürek çekiyorum diye düşünmeye basladım.sevdiğim şeyleri yaparken bile aklımın bir köşesinde hep dus var ve yaptıgım şeylerden de zevk almıyorum
umarım sizler daha iyi devamlılık gösterirsiniz.. |
|
Başa dön |
|
|
mccall Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Tem 08, 2014 6:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aztk bu aralar seni en iyi anlayardan biriyim,dun bende calisamadim hatta uzun zamandir iki gun arka arkaya calismadigim hic olmamisti,ama calismamak veya az calismak olarak dusunme,zaman cok cabuk geciyor ve bu sinav olamasa bile bir daha ki sinav icin tekrar motive oldum derken sinava yine cok az zaman kaliyo,gerci bir daha ki dusun hala ne zaman olacagi net degil belki senede bire dusecek ama inan yine basladim calismaya derken zaman cok cabuk gececek ve az zaman kalacak,onun icin bir sekilde calismaya devam etmek sart,ama az ama cok amac bir sekilde uzaklasmamak ve olabildigince verimli tekrar,ben eminim bu kadar aklindaysa dus,simdi pes edersen ilerde bir gun eminim keske calissaydim diyeceksin..ve aklimizda kalsin istemiyorsak gelecekte bir gun,simdi pes etmek yok calismaya devam.. |
|
Başa dön |
|
|
merve_20 Uzman Üye
|
Tarih: Sal Tem 08, 2014 8:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bu uyku problemi beni mahvediyor gece normal uyuyorum sahurdan 3 4 saat kadar uyuyorum ama ders çalışırken masa başına uyuyorum.sonrada çalışmam verimli olmuyor diye moralim bozuluyor bana bi tavsiye verebilecek olan var mi uyku düzenimi mi degistireyim yoksa uykumu açık tutacak bildiğiniz bi yol var mi |
|
Başa dön |
|
|
|
merve_20 Uzman Üye
|
Tarih: Sal Tem 08, 2014 8:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bu uyku problemi beni mahvediyor gece normal uyuyorum sahurdan 3 4 saat kadar uyuyorum ama ders çalışırken masa başına uyuyorum.sonrada çalışmam verimli olmuyor diye moralim bozuluyor bana bi tavsiye verebilecek olan var mi uyku düzenimi mi degistireyim yoksa uykumu açık tutacak bildiğiniz bi yol var mi |
|
Başa dön |
|
|
sevilayy Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Tem 09, 2014 2:47 am Mesaj konusu: |
|
|
soğuk su çarp yüzüne, ben öyle yapıyorum
lakin benim de son dustan sonra toparlanmam çok zor oldu daha dün başladım doğru düzgün çalışmaya
|
|
Başa dön |
|
|
|