|
Yazar |
Mesaj |
szgnozde Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Oca 16, 2013 6:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sizlerin yaptığı yapıcı eleştirileri takip ediyor ve dikkate alıyoruz kesinlikle.
Bu tip karmaşa yaratan her durumun da bir açıklaması var.
Ben de yönelttiğiniz ve forumu takip eden birçok arkadaşımızın konuyla ilgili aydınlanmasını sağlayan bu soru için teşekkür ediyorum. |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtmesut Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Oca 18, 2013 9:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
benden başka çift kaynaktan çalışan yok heralde arkadaşlar sizlerde yorumlarını yazın lütfen.
temel tıp bilimleri histoloji daha güzel anlaşılır olmuş. biyokimyayı almanıza gerek yok ben bi değişiklik göremedim. anatomide henuz yarısındayım ama gereksiz bölümler çıkarılmış ve başboyun daha detaylı anlatılmış. |
|
Başa dön |
|
 |
fiesta57 Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Oca 19, 2013 7:58 am Mesaj konusu: |
|
|
ben tek kaynak dusdata çalışıyorum, eski seri var elimde . yeni kitaplardan endo protez ve cerrahiyi aldım sadece. endoya henüz bakmadım ama protez ve cerrahi şimdi olmuş |
|
Başa dön |
|
 |
bahadir Yeni Üye

|
Tarih: Pts Oca 21, 2013 10:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
CERRAHİ GÜZEL OLMUŞ BU SEFER... |
|
Başa dön |
|
 |
|
ftma Yeni Üye

|
Tarih: Sal Oca 22, 2013 9:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
tedavi kitabına bakan var mı acaba? |
|
Başa dön |
|
 |
tugce_89 Uzman Üye

|
Tarih: Sal Oca 22, 2013 11:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben tedaviyi beğendim bence yeterli |
|
Başa dön |
|
 |
endodost Çömez Üye

|
Tarih: Prş Oca 31, 2013 8:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
genel olarak hepsi başarılı olmus
daha iyisi olana kadar en iyi kaynaklar yine bu galiba? |
|
Başa dön |
|
 |
dtfirat Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Tem 27, 2014 10:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
merhabalar
diş hekimliği 2. sınıf öğrencisiyim dus kitapları almayı düşünüyorum,dus akademi konu kitabı mı yoksa sadece dus konu kitabı mı tavsiye edersiniz? |
|
Başa dön |
|
 |
|
nergis Çömez Üye

|
Tarih: Sal Tem 29, 2014 7:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ilerde sinava hazirlanirken de kullanacagin dus konu kitaplarini al bence. Gorsel hafizana kazinmiş olur. 'Tek kaynak çok tekrar' derece öğrencileri ve hocalar sürekli bunu vurgular.
Çok da 'erkenden çalışırsam öne geçerim' psikolojisine girme. Hem sende yılgınlik oluşturur hem de bu sinav daha çok kisa zamanli hafiza sinavi. Şimdiden çalisacagin seyler(özellikle klinikten) sadece ezber olucak. Klinige girince zaten kendiliginden ogrenecegin seyleri şimdi anlamak icin ekstra çaba sarfedeceksin. Belki temel bilimlere çalısabilirsin. Biyokimya, mikrop, anatomi gibi. Ozellikle biyokimya iyi olur çünkü çok zaman alan bi ders.
Kolay gelsin  |
|
Başa dön |
|
 |
|