|
Yazar |
Mesaj |
burayn Çömez Üye

|
Tarih: Cmt Eyl 27, 2014 1:05 am Mesaj konusu: Saglik bakanligi - Yok kadrosu |
|
|
Arkadaslar saglik bakanligi ve yok kadrosu arasindaki farkin ne oldugunu tam olarak bilen varmi?
Saglik bakanliginda mecburi hizmet var deniliyor ancak tipcilarda hem saglik bakanligi hemde yok kadrolarinda mecburi hizmet var.. Dis hekimliginde ise mecburi hizmet henuz yok .. Buna gore mecburi hizmet olursa hem yok hemde saglik bakanligi kadrolarin ikisinde de olmasi gerekir diye yorumlayabilirmiyiz ? Bu konudaki fikirleriniz nelerdir? |
|
Başa dön |
|
 |
|
uniquefb Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Eyl 27, 2014 1:20 am Mesaj konusu: |
|
|
a.
En son uniquefb tarafından Cmt Eyl 27, 2014 5:20 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
burayn Çömez Üye

|
Tarih: Cmt Eyl 27, 2014 1:32 am Mesaj konusu: |
|
|
uniquefb yazmış: | bu atamada yök kadrosu yok diye biliyorum, doğru mu? |
Var hocam hatta cogu yok kadrosu.. |
|
Başa dön |
|
 |
ahdusah Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Eyl 27, 2014 3:09 am Mesaj konusu: |
|
|
Sağlık bakanlığı kadrolarında 4 yıl mecburi hizmet var diye biliyorum... |
|
Başa dön |
|
 |
|
diiscii Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Eyl 27, 2014 4:21 am Mesaj konusu: |
|
|
şöyle bir durum var. tıpta zorunlu hizmet eğitim süresi kadar. ama o sürenin içinde onların mezun olur olmaz yapmakla yükümlü oldukları zorunlu hizmet de olabilir. bu sadece bir tahmin ama bizde zorunlu hizmet olmadığı için sb kadrolarında, zorunlu çalışma süresi daha kısa olabilir(düşük bir ihtimal ama... ) |
|
Başa dön |
|
 |
gencimplant Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Eyl 27, 2014 9:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu sağlık bakanlığının aslını astarını bilen yok mu cidden? o kadar insan girdi bu kadroya daha önceki senelerde, ama hiç net bilgi veren yok... |
|
Başa dön |
|
 |
phoenix Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Ekm 18, 2014 4:58 am Mesaj konusu: |
|
|
sağlık bakanlığı ve yök kadrolarında döner sermaye açısından fark var mı? Bazı arkadaşlardan duyduğuma göre aynı bölümün yök kadrosu döner sermaye alırken sb kadrosu almıyormuş bazı üniversitelerde. Aydınlatabilecek olan varsa sevinirim. |
|
Başa dön |
|
 |
dishchiii Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Ekm 18, 2014 6:58 am Mesaj konusu: |
|
|
Duydugum kadariyla net maas sb biraz daha fazla.yök kadrosunda daha dusuk |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtmelody Çömez Üye

|
Tarih: Cmt Ekm 18, 2014 6:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
dishchiii yazmış: | Duydugum kadariyla net maas sb biraz daha fazla.yök kadrosunda daha dusuk |
benim bildiğime göre ayrıca yok üniversiteden döner sermayeden para daha fazlaca alıyor sb alamıyor sanırım umarım sordugum arkadaşlar doğru bilgi vermiştir tabi sadece bana oyle söylediler aynı oluyor dediler amaa bana söylenen bu yanlış olmasın |
|
Başa dön |
|
 |
dishchiii Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Ekm 19, 2014 9:26 am Mesaj konusu: |
|
|
sb yaklasik 3bin civari bi maas aliniyor.okulun donerinden alamiyorsun genelde çünkü cok fazla sayıda hasta alman gerekiyor o da genelde olmuyor.yökte 1900 yakin bi net maas+sabit doner+performans var.o da yine 3bine yakin oluyor.cokta fark eden bisey yok |
|
Başa dön |
|
 |
|