|
Yazar |
Mesaj |
dtmelody Çömez Üye

|
Tarih: Cum Ekm 17, 2014 7:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadasim sağlık bakanlığıyla girmisti emekli kabul etmediler babasını çalışan olsun dediler baya aramıştı devlet memuru olan ve kefil olabilecek birilerini zira baya yüklü bi paraya imza atiliyor oyle biliyorum ama başka bir yolu yok sb ile girerseniz kefil olmazsa baslayamiyosunuz kolay gelsin bu arada anneniz yada babanız kefil olabiliyormus sanırım akliniza olsun |
|
Başa dön |
|
 |
|
Corci Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Ekm 17, 2014 7:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
kefil şartı ne karışık işmiş ya yazmıcam sanıırım sağlık bakanlığı.. |
|
Başa dön |
|
 |
Kuzucu Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Ekm 17, 2014 8:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
birbirinize kefil olabilirsiniz arkadaşlar..
tabii her platformda rakipten öte düşman gördüğümüz meslektaşlarımızla anlaşmayı becerebilirsek.. |
|
Başa dön |
|
 |
dtskorkmaz Uzman Üye

|
Tarih: Cum Ekm 17, 2014 11:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
İlk girenlerde emekli sorunu olmamış sonraki girenlerde olmuş. Sanki diş hekimi olarak borç ödemeyip hapse girecez ne acayip saçma kurallar var anlamıyorum. Hayır belki benim babam sabancı yani memur olmadığı için borç çıkarsa ödemeyecek mi. |
|
Başa dön |
|
 |
|
parasempatikdentist Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Ekm 17, 2014 11:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
mesela acaba araştırma görevlisi olduğum 2.sene öldüm nolacak? kefillerden mi isteyecekler verdikleri maaşları? |
|
Başa dön |
|
 |
HakanA Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Ekm 18, 2014 2:10 am Mesaj konusu: |
|
|
parasempatikdentist yazmış: | mesela acaba araştırma görevlisi olduğum 2.sene öldüm nolacak? kefillerden mi isteyecekler verdikleri maaşları? |
ahah ya cidden benim de aklıma geldi bu, öyle bir durumda isteyecekler sanırım  |
|
Başa dön |
|
 |
skypa Uzman Üye

|
Tarih: Cmt Ekm 18, 2014 2:50 am Mesaj konusu: |
|
|
HakanA yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | mesela acaba araştırma görevlisi olduğum 2.sene öldüm nolacak? kefillerden mi isteyecekler verdikleri maaşları? |
ahah ya cidden benim de aklıma geldi bu, öyle bir durumda isteyecekler sanırım  |
arkadaslar sb de yuklenme senedi imzaladiginiz icin kefil gerekiyor..bunun sebebi yarin bir gun istifa ederseniz aldiginiz parayi tekrar odemeniz onun disinda baska birsey yok arkadaslar
Ölüm konusu espri herhlde ;)soyledigim gibi yuklenme senedi sadece istifa etmeniz durumunda sizden "devletten aldiginiz parayi" geri odemeniz icin..
Ayrica bu yeni birsey degil arkadaslar bugun bolumdeki arkadaslarima sordum 2 3 sinav once gelenler bile kefil bulup imzalamisla.Cekinmenize gerek yok kanımca |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt Ekm 18, 2014 3:21 am Mesaj konusu: |
|
|
skypa yazmış: | HakanA yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | mesela acaba araştırma görevlisi olduğum 2.sene öldüm nolacak? kefillerden mi isteyecekler verdikleri maaşları? |
arkadaslar sb de yuklenme senedi imzaladiginiz icin kefil gerekiyor..bunun sebebi yarin bir gun istifa ederseniz aldiginiz parayi tekrar odemeniz onun disinda baska birsey yok arkadaslar
Ölüm konusu espri herhlde ;)soyledigim gibi yuklenme senedi sadece istifa etmeniz durumunda sizden "devletten aldiginiz parayi" geri odemeniz icin..
Ayrica bu yeni birsey degil arkadaslar bugun bolumdeki arkadaslarima sordum 2 3 sinav once gelenler bile kefil bulup imzalamisla.Cekinmenize gerek yok kanımca |
hocam ölüm konusunda ciddydim espri deildi ölebilirz neticede nolcağı belli olmaz arkamdan beddua almayayım öldü gitti paralar bize kaldı |
|
Başa dön |
|
 |
|
skypa Uzman Üye

|
Tarih: Cmt Ekm 18, 2014 3:23 am Mesaj konusu: |
|
|
parasempatikdentist yazmış: | skypa yazmış: | HakanA yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | mesela acaba araştırma görevlisi olduğum 2.sene öldüm nolacak? kefillerden mi isteyecekler verdikleri maaşları? |
hocam ölüm konusunda ciddydim espri deildi ölebilirz neticede nolcağı belli olmaz arkamdan beddua almayayım öldü gitti
paralar bize kaldı |
Öyle birşey değil işte hocam bu Allah korusun öyle birşey olursa devlet para talep etmiyor sizden Söyledigim gibi bu senet ve kefil'in tek amacı eger siz istifa ederseniz size ödenen paranın geri alınması |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt Ekm 18, 2014 3:25 am Mesaj konusu: |
|
|
skypa yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | skypa yazmış: | HakanA yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | mesela acaba araştırma görevlisi olduğum 2.sene öldüm nolacak? kefillerden mi isteyecekler verdikleri maaşları? |
hocam ölüm konusunda ciddydim espri deildi ölebilirz neticede nolcağı belli olmaz arkamdan beddua almayayım öldü gitti
paralar bize kaldı |
Öyle birşey değil işte hocam bu Allah korusun öyle birşey olursa devlet para talep etmiyor sizden Söyledigim gibi bu senet ve kefil'in tek amacı eger siz istifa ederseniz size ödenen paranın geri alınması |
NE BİLEYİM hocam o kadar art niyetliler ki aklımdan iyi bişey geçmio ösym deyince  |
|
Başa dön |
|
 |
dtmelody Çömez Üye

|
Tarih: Cmt Ekm 18, 2014 6:34 am Mesaj konusu: |
|
|
açıkçası geçen sınavda giren arkadasima emekli olmaz demişler bi önceki yıl arkadasim kabul ettiler dedi biraz karışık kefillerde istifaya karşı imza alıyor yani allah korusunda olurseniz para talep etmemeleri gerekir ama arkadasim koşulların olduğu kağıdı pek anladım sanki başka dille yazmışlar demişti bana ama bilemiyoruz kimsenin net bildiği yok umarım cok sorun olan birşey değildir ben açıkçası sorun olacağını düşünmüyorum sonuçta oturup kendi kararımızı verelim pisman olmamak adına hepimize hayırlı olur umarım |
|
Başa dön |
|
 |
|