|
Yazar |
Mesaj |
bjklitsubasa Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Ekm 25, 2014 8:27 pm Mesaj konusu: yök kontenjanı ile yerleşenler |
|
|
Herkese hayırlı olsun öncelikle.Yök kontenjanı ile yerleşen arkadaşlar başvuru süresi ile ilgili bilginiz varmı ve her okula göre farklı mı yoksa bununla ilgili yasal bir süre varmı? Bilenler bildiklerini paylaşırlarsa iyi olur. |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtdd Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Ekm 25, 2014 9:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
universtenin sitesinde gerekli belgeler seklinde duyuru yayinliyolarmis sanirim ama haftasonu oldugu icin pazartesiyi beklemek gerekir heralde ben de tam olarak bilmiyorum:) |
|
Başa dön |
|
 |
ekoeko Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Ekm 26, 2014 8:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
ortalama kac hafta sonra baslariz calismaya tecrubeli arkadaslar yardimci olabilir belki.. |
|
Başa dön |
|
 |
parasempatikdentist Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr Ekm 26, 2014 10:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
diğer sınavlarda yökle yerleşen arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacımız var |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtskorkmaz Uzman Üye

|
Tarih: Pzr Ekm 26, 2014 10:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aaaa ben de yökle girmişim. Evet yardım bekliyoruz. |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr Ekm 26, 2014 10:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
dtskorkmaz yazmış: | Aaaa ben de yökle girmişim. Evet yardım bekliyoruz. | hahhaha:D yeni mi farkettiniz  |
|
Başa dön |
|
 |
smtkin Yeni Üye

|
Tarih: Pts Ekm 27, 2014 5:34 am Mesaj konusu: |
|
|
10 is gunu biliyorum hatta cuma 1i gitmis de olabilir yaparlar yani sasirmam  |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Ekm 27, 2014 5:46 am Mesaj konusu: |
|
|
smtkin yazmış: | 10 is gunu biliyorum hatta cuma 1i gitmis de olabilir yaparlar yani sasirmam  | hocam kesin mi nerden okudunuz tam olarak? |
|
Başa dön |
|
 |
|
smtkin Yeni Üye

|
Tarih: Pts Ekm 27, 2014 6:20 am Mesaj konusu: |
|
|
parasempatikdentist yazmış: | smtkin yazmış: | 10 is gunu biliyorum hatta cuma 1i gitmis de olabilir yaparlar yani sasirmam  | hocam kesin mi nerden okudunuz tam olarak? |
ÖSYM 2014 sonbahar klavuzlar diyince en üstteki linkte yerleştirme basliginda olması lazim hocam... |
|
Başa dön |
|
 |
torki23 Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Ekm 27, 2014 6:34 am Mesaj konusu: |
|
|
hocam benim bildiğim yerleştirmelerin açıklandığı günün ertesinden başlamak sureti ile 10 iş günü cuma sayılmıyor yani  |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Ekm 27, 2014 6:38 am Mesaj konusu: |
|
|
10is gunu icinde okula mi gtmek lazimdir? |
|
Başa dön |
|
 |
torki23 Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Ekm 27, 2014 7:17 am Mesaj konusu: |
|
|
10 iş günü içinde istenilen belgeleri öğrenip toparlayıp başvurmak gerekiyor kayıt için.kayıt işlemini başka birisi yapamıyor internet sitelerinden istenilen belgeleri yayınlıyor fakülteler onları toparlayıp biran önce başvurun derim çarşamba zaten resmi tatil planınızı ona göre yapın |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Ekm 27, 2014 7:20 am Mesaj konusu: |
|
|
torki23 yazmış: | 10 iş günü içinde istenilen belgeleri öğrenip toparlayıp başvurmak gerekiyor kayıt için.kayıt işlemini başka birisi yapamıyor internet sitelerinden istenilen belgeleri yayınlıyor fakülteler onları toparlayıp biran önce başvurun derim çarşamba zaten resmi tatil planınızı ona göre yapın |
başvuru için bizzat fakülteye mi gitmek gerekiyor?(fakülte yaşadğım şehirde değil) netten yapılabilio mu?hocam bilginz var mı? |
|
Başa dön |
|
 |
|
torki23 Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Ekm 27, 2014 7:22 am Mesaj konusu: |
|
|
parasempatikdentist yazmış: | torki23 yazmış: | 10 iş günü içinde istenilen belgeleri öğrenip toparlayıp başvurmak gerekiyor kayıt için.kayıt işlemini başka birisi yapamıyor internet sitelerinden istenilen belgeleri yayınlıyor fakülteler onları toparlayıp biran önce başvurun derim çarşamba zaten resmi tatil planınızı ona göre yapın |
başvuru için bizzat fakülteye mi gitmek gerekiyor?(fakülte yaşadğım şehirde değil) netten yapılabilio mu?hocam bilginz var mı? |
hocam internet üzeri kayıt yok duymadım kazanan tüm arkadaşlarım bizzat başvuru yaptılar.0246 211 8864 bu bizim fakültenin öğrenci işleri numarası detaylı bilgiyi yarın sabahta alabilirsiniz ama mecburen ıspartaya gideceksiniz. |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Ekm 27, 2014 7:24 am Mesaj konusu: |
|
|
torki23 yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | torki23 yazmış: | 10 iş günü içinde istenilen belgeleri öğrenip toparlayıp başvurmak gerekiyor kayıt için.kayıt işlemini başka birisi yapamıyor internet sitelerinden istenilen belgeleri yayınlıyor fakülteler onları toparlayıp biran önce başvurun derim çarşamba zaten resmi tatil planınızı ona göre yapın |
hocam internet üzeri kayıt yok duymadım kazanan tüm arkadaşlarım bizzat başvuru yaptılar.0246 211 8864 bu bizim fakültenin öğrenci işleri numarası detaylı bilgiyi yarın sabahta alabilirsiniz ama mecburen ıspartaya gideceksiniz. |
ya aslında komik oldu ama  ne bileyim teknoloji ilerliyor belki bunda da ilerlemiştir diye düşünmüştüm |
|
Başa dön |
|
 |
torki23 Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Ekm 27, 2014 7:27 am Mesaj konusu: |
|
|
parasempatikdentist yazmış: | torki23 yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | torki23 yazmış: | 10 iş günü içinde istenilen belgeleri öğrenip toparlayıp başvurmak gerekiyor kayıt için.kayıt işlemini başka birisi yapamıyor internet sitelerinden istenilen belgeleri yayınlıyor fakülteler onları toparlayıp biran önce başvurun derim çarşamba zaten resmi tatil planınızı ona göre yapın |
ya aslında komik oldu ama  ne bileyim teknoloji ilerliyor belki bunda da ilerlemiştir diye düşünmüştüm |
öyle ama diploma vs gibi belgeleri teslim etmek gerekiyor.Daha o kadar teknoloji gelişmedi.bende salı kayseriye gideceğim bende isterdim evden oturup 10 saatlik yol çekmemek ama ne mümkün şimdiden iyi yolculuklar tüm arkadaşlara |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Ekm 27, 2014 7:30 am Mesaj konusu: |
|
|
torki23 yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | torki23 yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | torki23 yazmış: | 10 iş günü içinde istenilen belgeleri öğrenip toparlayıp başvurmak gerekiyor kayıt için.kayıt işlemini başka birisi yapamıyor internet sitelerinden istenilen belgeleri yayınlıyor fakülteler onları toparlayıp biran önce başvurun derim çarşamba zaten resmi tatil planınızı ona göre yapın |
öyle ama diploma vs gibi belgeleri teslim etmek gerekiyor.Daha o kadar teknoloji gelişmedi.bende salı kayseriye gideceğim bende isterdim evden oturup 10 saatlik yol çekmemek ama ne mümkün şimdiden iyi yolculuklar tüm arkadaşlara |
kayseri-antalya 8 saat fln oluo hocam kendi aracınızla geliosanız 6.5 bile olabilir..kayseri-ısparta da 9 saatmiş duyduğuma göre..size de iyi yolculuklar valla netten olsa ne güzel olurdu ama bizim işkence çekmemiz lazım illaki meşakkat gerek:D |
|
Başa dön |
|
 |
torki23 Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Ekm 27, 2014 7:35 am Mesaj konusu: |
|
|
parasempatikdentist yazmış: | torki23 yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | torki23 yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | torki23 yazmış: | 10 iş günü içinde istenilen belgeleri öğrenip toparlayıp başvurmak gerekiyor kayıt için.kayıt işlemini başka birisi yapamıyor internet sitelerinden istenilen belgeleri yayınlıyor fakülteler onları toparlayıp biran önce başvurun derim çarşamba zaten resmi tatil planınızı ona göre yapın |
kayseri-antalya 8 saat fln oluo hocam kendi aracınızla geliosanız 6.5 bile olabilir..kayseri-ısparta da 9 saatmiş duyduğuma göre..size de iyi yolculuklar valla netten olsa ne güzel olurdu ama bizim işkence çekmemiz lazım illaki meşakkat gerek:D |
bizim okulumuz başlı başına meşakkat değil mi hangimiz 1. 2. sınıfta alet çantası taşımadı bu arada hocam ben yeni öğrendim sizede söyleyeyim e devlet şifreniz varsa bu savcılık ve ikametgah işini halledebiliyormuşsunuz kendiniz yazıcıdan çıkarabiliyormuşsunuz söyleyeyim dedim  |
|
Başa dön |
|
 |
|

|
Tarih: Pts Ekm 27, 2014 7:38 am Mesaj konusu: |
|
|
torki23 yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | torki23 yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | torki23 yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | torki23 yazmış: | 10 iş günü içinde istenilen belgeleri öğrenip toparlayıp başvurmak gerekiyor kayıt için.kayıt işlemini başka birisi yapamıyor internet sitelerinden istenilen belgeleri yayınlıyor fakülteler onları toparlayıp biran önce başvurun derim çarşamba zaten resmi tatil planınızı ona göre yapın |
bizim okulumuz başlı başına meşakkat değil mi hangimiz 1. 2. sınıfta alet çantası taşımadı bu arada hocam ben yeni öğrendim sizede söyleyeyim e devlet şifreniz varsa bu savcılık ve ikametgah işini halledebiliyormuşsunuz kendiniz yazıcıdan çıkarabiliyormuşsunuz söyleyeyim dedim  |
hocam saolun şifrem vardı da unuttum ya.. biz 2.sınıfta okula tüp *****ürüoduk akril kaynatmak için otobüsün içine tüple girerdik  |
|
Başa dön |
|
 |
torki23 Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Ekm 27, 2014 7:41 am Mesaj konusu: |
|
|
parasempatikdentist yazmış: | torki23 yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | torki23 yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | torki23 yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | torki23 yazmış: | 10 iş günü içinde istenilen belgeleri öğrenip toparlayıp başvurmak gerekiyor kayıt için.kayıt işlemini başka birisi yapamıyor internet sitelerinden istenilen belgeleri yayınlıyor fakülteler onları toparlayıp biran önce başvurun derim çarşamba zaten resmi tatil planınızı ona göre yapın |
hocam saolun şifrem vardı da unuttum ya.. biz 2.sınıfta okula tüp *****ürüoduk akril kaynatmak için otobüsün içine tüple girerdik  |
o zaman için dert olan herşey şimdi gülümsetiyor insanı inşallah asistanlığımızda böyle olur 5 sene bitirdik 3 senemiz kaldı e aynı bölümdeyiz zaten kongre filan olursa görüşürüz artık ben hocalarımın siz hocalarınızın yanına gelirsiniz  |
|
Başa dön |
|
 |
|