|
Yazar |
Mesaj |
parasempatikdentist Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Ekm 27, 2014 7:42 am Mesaj konusu: |
|
|
torki23 yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | torki23 yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | torki23 yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | torki23 yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | torki23 yazmış: | 10 iş günü içinde istenilen belgeleri öğrenip toparlayıp başvurmak gerekiyor kayıt için.kayıt işlemini başka birisi yapamıyor internet sitelerinden istenilen belgeleri yayınlıyor fakülteler onları toparlayıp biran önce başvurun derim çarşamba zaten resmi tatil planınızı ona göre yapın |
başvuru için bizzat fakülteye mi gitmek gerekiyor?(fakülte yaşadğım şehirde değil) netten yapılabilio mu?hocam bilginz var mı? |
hocam internet üzeri kayıt yok duymadım kazanan tüm arkadaşlarım bizzat başvuru yaptılar.0246 211 8864 bu bizim fakültenin öğrenci işleri numarası detaylı bilgiyi yarın sabahta alabilirsiniz ama mecburen ıspartaya gideceksiniz. |
ya aslında komik oldu ama  ne bileyim teknoloji ilerliyor belki bunda da ilerlemiştir diye düşünmüştüm |
öyle ama diploma vs gibi belgeleri teslim etmek gerekiyor.Daha o kadar teknoloji gelişmedi.bende salı kayseriye gideceğim bende isterdim evden oturup 10 saatlik yol çekmemek ama ne mümkün şimdiden iyi yolculuklar tüm arkadaşlara |
kayseri-antalya 8 saat fln oluo hocam kendi aracınızla geliosanız 6.5 bile olabilir..kayseri-ısparta da 9 saatmiş duyduğuma göre..size de iyi yolculuklar valla netten olsa ne güzel olurdu ama bizim işkence çekmemiz lazım illaki meşakkat gerek:D |
bizim okulumuz başlı başına meşakkat değil mi hangimiz 1. 2. sınıfta alet çantası taşımadı bu arada hocam ben yeni öğrendim sizede söyleyeyim e devlet şifreniz varsa bu savcılık ve ikametgah işini halledebiliyormuşsunuz kendiniz yazıcıdan çıkarabiliyormuşsunuz söyleyeyim dedim  |
hocam saolun şifrem vardı da unuttum ya.. biz 2.sınıfta okula tüp *****ürüoduk akril kaynatmak için otobüsün içine tüple girerdik  |
o zaman için dert olan herşey şimdi gülümsetiyor insanı inşallah asistanlığımızda böyle olur 5 sene bitirdik 3 senemiz kaldı e aynı bölümdeyiz zaten kongre filan olursa görüşürüz artık ben hocalarımın siz hocalarınızın yanına gelirsiniz  |
evet yer değiştirdik  |
|
Başa dön |
|
 |
|
Dtfeslihan Yeni Üye

|
Tarih: Pts Ekm 27, 2014 6:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar yüzüncü yıl üniversitesine yerleşip kayıt için gerekli belgeler hakkında bilgisi olan varmı? |
|
Başa dön |
|
 |
dt.queb Yeni Üye

|
Tarih: Pts Ekm 27, 2014 7:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kırıkkale kazanan arkadaslar ne lazım nerden ögrendiniz?ben bişey bulamadım? |
|
Başa dön |
|
 |
dusess Çömez Üye

|
Tarih: Sal Ekm 28, 2014 12:58 am Mesaj konusu: |
|
|
200 tl sağlık kurulu raporu için para istiyorlar. bilginize |
|
Başa dön |
|
 |
|

|
Tarih: Sal Ekm 28, 2014 3:16 am Mesaj konusu: |
|
|
dusess yazmış: | 200 tl sağlık kurulu raporu için para istiyorlar. bilginize |
ne raporu hocam? istenilen belgeler arasında öyle birşey yoktu benm kazandğm fakültede? |
|
Başa dön |
|
 |
torki23 Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Ekm 28, 2014 3:20 am Mesaj konusu: |
|
|
parasempatikdentist yazmış: | dusess yazmış: | 200 tl sağlık kurulu raporu için para istiyorlar. bilginize |
ne raporu hocam? istenilen belgeler arasında öyle birşey yoktu benm kazandğm fakültede? |
hocam her üniversite özerk olduğu için farklı belgeler isteyebiliyor benim üniversitemde de yok sağlık raporu ama isteyenler olabilir. biz sadece bize siteden ilan ettikleri belgelrden sorumluyuz zaten sıkıntı yaşatmazlar diye düşünüyorum  |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Ekm 28, 2014 3:23 am Mesaj konusu: |
|
|
torki23 yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | dusess yazmış: | 200 tl sağlık kurulu raporu için para istiyorlar. bilginize |
hocam her üniversite özerk olduğu için farklı belgeler isteyebiliyor benim üniversitemde de yok sağlık raporu ama isteyenler olabilir. biz sadece bize siteden ilan ettikleri belgelrden sorumluyuz zaten sıkıntı yaşatmazlar diye düşünüyorum  |
başka şehire gitcez ya kayıt için olmadı ben yine gidip evden alayım demek için biraz fazla uzun yol 9 10 saat:D ondan panik oluorum extra şeyler görnce  |
|
Başa dön |
|
 |
dusess Çömez Üye

|
Tarih: Sal Ekm 28, 2014 4:20 am Mesaj konusu: |
|
|
parasempatikdentist yazmış: | dusess yazmış: | 200 tl sağlık kurulu raporu için para istiyorlar. bilginize |
isteyen fakulteler icin gecerli  |
|
Başa dön |
|
 |
|
bogachan Çömez Üye

|
Tarih: Sal Ekm 28, 2014 4:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
dusess yazmış: | 200 tl sağlık kurulu raporu için para istiyorlar. bilginize |
+ bütün gününüzü alıyolar  |
|
Başa dön |
|
 |
DntkDr Yeni Üye

|
Tarih: Sal Ekm 28, 2014 4:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dtfeslihan yazmış: | Arkadaşlar yüzüncü yıl üniversitesine yerleşip kayıt için gerekli belgeler hakkında bilgisi olan varmı? |
Fakültesi cok aradım ama dönen olmadı hocam sizden haber gelirse iletişime gelelim |
|
Başa dön |
|
 |
dusess Çömez Üye

|
Tarih: Sal Ekm 28, 2014 5:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar kayıt yaptırdıktan sonra prosedür 1 ay sürüyormuş göreve başlamak için. bu arada hocalar gel der mi acaba bilgisi olan??? |
|
Başa dön |
|
 |
ekoeko Yeni Üye

|
Tarih: Sal Ekm 28, 2014 6:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
akdenizde doktor tescil kaydi istediler fikri olan varmi arkadaslar |
|
Başa dön |
|
 |
dusess Çömez Üye

|
Tarih: Sal Ekm 28, 2014 7:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
ekoeko yazmış: | akdenizde doktor tescil kaydi istediler fikri olan varmi arkadaslar |
doktor bilgi bankasi var saglik bakanliginin. internette yazinca cikiyo. onun ciktisini istemislerdir herhalde |
|
Başa dön |
|
 |
|
ekoeko Yeni Üye

|
Tarih: Sal Ekm 28, 2014 8:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
saolun hocam:) |
|
Başa dön |
|
 |
nergis Çömez Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 29, 2014 3:46 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar sinav sonuc belgesini nasil yazdiricam? Goruntuledigim sayfada yazdir tuşu yok |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Ekm 29, 2014 4:13 am Mesaj konusu: |
|
|
nergis yazmış: | Arkadaslar sinav sonuc belgesini nasil yazdiricam? Goruntuledigim sayfada yazdir tuşu yok |
internet kafede çıkarttır hocam ben öyle yaptım |
|
Başa dön |
|
 |
dtymn Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 29, 2014 8:03 am Mesaj konusu: |
|
|
parasempatikdentist yazmış: | torki23 yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | torki23 yazmış: | 10 iş günü içinde istenilen belgeleri öğrenip toparlayıp başvurmak gerekiyor kayıt için.kayıt işlemini başka birisi yapamıyor internet sitelerinden istenilen belgeleri yayınlıyor fakülteler onları toparlayıp biran önce başvurun derim çarşamba zaten resmi tatil planınızı ona göre yapın |
başvuru için bizzat fakülteye mi gitmek gerekiyor?(fakülte yaşadğım şehirde değil) netten yapılabilio mu?hocam bilginz var mı? |
hocam internet üzeri kayıt yok duymadım kazanan tüm arkadaşlarım bizzat başvuru yaptılar.0246 211 8864 bu bizim fakültenin öğrenci işleri numarası detaylı bilgiyi yarın sabahta alabilirsiniz ama mecburen ıspartaya gideceksiniz. |
ya aslında komik oldu ama  ne bileyim teknoloji ilerliyor belki bunda da ilerlemiştir diye düşünmüştüm |
illa fakülteye gidip başvuru yapılmasına gerek yok,kargoyla da yollayabilirsiniz belgeleri,ben öyle yapmıştım mesela.ama emin olmak isterseniz de fakültenizi arayıp sorabilirsiniz |
|
Başa dön |
|
 |
|