|
Yazar |
Mesaj |
Furious Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Ksm 11, 2014 11:57 pm Mesaj konusu: Sağlık bakanlığı mecburi hizmet? |
|
|
Merhabalar. Sağlık bakanlığı kadroları hakkında sorum olacaktı. Bildiğim kadarıyla sağlık bakanlığı kadrolarına yerleştiğimizde okuduğumuz kadar yani 3-4 yıl mecburi hizmet yapıyoruz. Acaba tazminat falan ödeyip mecburi hizmet yapmama gibi bir şansımız var mı? Örneğin ben uzmanlığı bitirdim, kura çekildi, mecburi hizmet yeri van çıktı. Van'a gitmemek için yapabileceğim bir şey olacak mı? |
|
Başa dön |
|
 |
|
dentmania Uzman Üye

|
Tarih: Çrş Ksm 12, 2014 12:18 am Mesaj konusu: |
|
|
imzaladığın senetlerde ne yazıyorsa onu ödeyip bakanlıktan istifa edebilirsin.sanırım o da yıl bazında 40 bin tl civarı bişeydi yanlış biliyor olabilirim |
|
Başa dön |
|
 |
diiscii Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ksm 12, 2014 1:23 am Mesaj konusu: |
|
|
ben öyle bir durumun olmadığını, zorunlu hizmeti yapmakla yükümlü olduğunu duymuştum maalesef :  |
|
Başa dön |
|
 |
Furious Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Ksm 12, 2014 2:31 am Mesaj konusu: |
|
|
diiscii yazmış: | ben öyle bir durumun olmadığını, zorunlu hizmeti yapmakla yükümlü olduğunu duymuştum maalesef :  |
kesin bilgi midir? nerden duydunuz acaba? |
|
Başa dön |
|
 |
|
diiscii Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ksm 12, 2014 4:20 am Mesaj konusu: |
|
|
kesin bilgi değil, zaten şu anda bu konuya dair kesin bilgi vermek mümkün değil çünkü sb mezunu uzmanlık öğrencisi yok. ancak ben (şahsen) güvendiğim bir kaynağa dayanarak söyledim. dediğim gibi kesin birşey yok |
|
Başa dön |
|
 |
Furious Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Ksm 12, 2014 4:26 am Mesaj konusu: |
|
|
diiscii yazmış: | kesin bilgi değil, zaten şu anda bu konuya dair kesin bilgi vermek mümkün değil çünkü sb mezunu uzmanlık öğrencisi yok. ancak ben (şahsen) güvendiğim bir kaynağa dayanarak söyledim. dediğim gibi kesin birşey yok |
hmm anladım teşekkürler yine de  |
|
Başa dön |
|
 |
burayn Çömez Üye

|
Tarih: Çrş Ksm 12, 2014 8:00 am Mesaj konusu: |
|
|
Bende biraz arastirmistim .. Tazminat odenerek mecburi hizmet yapilmiyor ancak bu sure icinde de uzmanlik belgesi alinamiyor diye biliyorum.. Ancak dediginiz gibi bir ornegi olmadigi icin kimse tam olarak bilemez ..  |
|
Başa dön |
|
 |
eylul90 Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr Ksm 08, 2015 11:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
sağlık bakanlığı kadrosundan kazanmış ( mezun olmuşta olabilir ) bir diş hekimi yok mudur meslektaşlarıyla bilgilerini paylaşsa?? |
|
Başa dön |
|
 |
|
mikroglia Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Ksm 08, 2015 11:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
diiscii yazmış: | kesin bilgi değil, zaten şu anda bu konuya dair kesin bilgi vermek mümkün değil çünkü sb mezunu uzmanlık öğrencisi yok. ancak ben (şahsen) güvendiğim bir kaynağa dayanarak söyledim. dediğim gibi kesin birşey yok |
2012 dusta sb kadrosu yok muydu? cerrahi ve orto dışında bitirmiş olmaları lazım eğer alındıysa |
|
Başa dön |
|
 |
|