|
Yazar |
Mesaj |
dtdtb Yeni Üye

|
Tarih: Cum Arl 12, 2014 5:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar ankara numuneyle gorustum. Eve kagit geldikten sonra 15 gun sure yükümlülüğu varmis. Su an bi yükümlülüğünuz yok dediler. |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtsmile Yeni Üye

|
Tarih: Cum Arl 12, 2014 11:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Unıversıteyle ısımız yok ozaman ılk etapta |
|
Başa dön |
|
 |
dtdtb Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Arl 13, 2014 8:04 am Mesaj konusu: |
|
|
Hayir. Kefil islemleri de ilk etapta yapilmayacakmis sonraki asamaymis |
|
Başa dön |
|
 |
dtmt Yeni Üye

|
Tarih: Pts Arl 15, 2014 10:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
antalya eğitim araştırmaya atanan var mı ?? |
|
Başa dön |
|
 |
|
Solow Yeni Üye

|
Tarih: Sal Arl 16, 2014 5:51 am Mesaj konusu: |
|
|
başlayan var mı arkadaşlar? |
|
Başa dön |
|
 |
GKLP Yeni Üye

|
Tarih: Sal Arl 16, 2014 5:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben Çarşamba günü Ankara numune ye başlıyorum bakalım neler olacak |
|
Başa dön |
|
 |
dtdtb Yeni Üye

|
Tarih: Sal Arl 23, 2014 10:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar kefil islemleri icin saglik bakanligiyla gorusebilen var mi acaba? Nasil oluyormus tam olarak vekalet kabul ediliyor mu? |
|
Başa dön |
|
 |
diiscii Yeni Üye

|
Tarih: Sal Arl 30, 2014 1:29 am Mesaj konusu: |
|
|
GKLP yazmış: | Ben Çarşamba günü Ankara numune ye başlıyorum bakalım neler olacak |
Arkadaşlar çkys te düştükten sonra da mi bekleyeceğiz,evrak falan mi gelecek beklememiz lazim mı yoksa başvuru için beklemememiz mi gerekiyordu? Hala ses seda yok
 |
|
Başa dön |
|
 |
|
rarslan Yeni Üye

|
Tarih: Prş Oca 01, 2015 11:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
dtmt yazmış: | antalya eğitim araştırmaya atanan var mı ?? | nasıl bişey anlamadım..antalya eğitim araştırmada aktif dişhekimliği işlemleri yapılmıyor..siz hangi bölüme atandınız  |
|
Başa dön |
|
 |
dogadoga Yeni Üye

|
Tarih: Cum Oca 02, 2015 6:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bu forumda çok dolaştım ama kimse net doğrudüzgn son aşamaya kadar olan şeyleri yazmamış ben yaşadıklarımı yazayım bundan snra kazanan Arkadaşlara da ii olur. Çapada bi bölüm kazandım sb,sonra sağlık bakanlığına gerekli belgeleri gönderdim(gitmeniEze gerek yok)sonrasında hiç bir yeri aramadım çkys diye bi site var oraya kimlik numaranı yazıp takip ediosun Eylül sınavıyla girenlerin anca Aralık Ortası gibi isimleri Düşüyor oraya.hergün bakın.bnmki Haseki araştırma hastanesiydi.gittm hasekiye,fotoğraf banka Hesabı diploma aslı gibidir gibi basit şeyler istediler verdik sonra orda bizim kayıdımız açılmış oldu hasekiye bağlı memur oldum yani.gidiceksin burda diş hekimlerine bağlısın atanana kdr dediler gittm sağolsun oradakilerde gelmene gerek yok sen telini bırak acil bişey olursa ararız..ok,sonrasında benim çapaya atanma kağıdımın gelmesi gerekio onu hasekiyi arayıp öğrendim geldi diince bölgedeki kamu hastaneleri Birliği'ne gittm(onlar neredeki olduğunu söylüolar) oraya kefalet senedimi imzalattım ordan aldığım belgeleri istanbul üni rektörlüğüne *****ürdüm sonra yine hasekiye gittim ordan ayrılışım yapıldı diş hek fakültesi dekanlığa yazı yazdılar ben de onu gelen evrağa bıraktım şimdi haftasonundan sonra şu gün burda işe başlamıştır yazısı çıkartılıcak onu da bölüm başkanı imzalıcak kazandığım yerde Başlamış olucam inş.
Herkese kolay gelsin |
|
Başa dön |
|
 |
|