|
Yazar |
Mesaj |
furkan254 Yeni Üye

|
Tarih: Sal Eyl 09, 2014 5:33 pm Mesaj konusu: es durumu |
|
|
Evli olan ciftin farkli sehirlerde yokun actigi uzmanliga girmesi durununda ayni sehirde birlesme durumu icin ne yapilmasi gerekiyor. Tercih oncesi arastirma veya baska biesey yapilmasi gerekiyor mu ?
Tesekkurler  |
|
Başa dön |
|
 |
|
boretti Yeni Üye

|
Tarih: Prş Eyl 11, 2014 1:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Başka bir üniversiteye geçmek için eş durumu diye bişey yok ama geçmek istediğiniz üniv. ve sizin bulunduğunuz karşılıklı bu durumu kabul etmeli ve sizin aldığınız puan o dönemde geçmek istediğiniz yeri tutmalı bunlarda yetmiyor üstüne torpil de gerekebilir bunun tusda karşılıgi var mı derseniz ben duymadım.ama yinede araştırın bir çıkar bulursunuz umarım bulursanız bana da haber verin lütfen |
|
Başa dön |
|
 |
dtbiyilikci Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Ekm 03, 2015 6:49 am Mesaj konusu: |
|
|
Eşi devlet memuru olanın uzmanlığı kazanması durumunda eşinin bulunduğu şehre tayinle gelmesi hususunda bilgisi ya da deneyimi olan var mı |
|
Başa dön |
|
 |
papilloma Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Ekm 04, 2015 2:09 am Mesaj konusu: |
|
|
@furkan254 eslerden biri digerinin bulundugu üniversiteye geçebilmesi için siralamasi o üniversitede yerlesecegi bölümden yüksek olmasi gerekir. eger iki es için de digerinin okulundaki bölüm yüksek kaliyorsa yök tarafindan ikisinin de puaninin yetebilecegi ortak bir üni bulunur ve oraya yerlestirilir. dekanlik araciligiyla yök'e basvuruda bulunacaksiniz, dekanlarin olur vermesi gerekiyor tabii basta, isterlerse isi yokusa sürebiliyorlar, arkadasimin basina geldi, yeni uzmanlik ögrencisi gelene kadar kendisini yollamadi.
@dtbiyilikci ancak söz konusu es uzman dis hekiminin üst kidemi sayiliyorsa gidebilir, doktor, uzman doktor, asker, polis, muhtar, noter, kaymakamsa yahut. bu sartlar saglanmiyorsa memur olan es uzmanlik kazanan esin yanina atanir. yalniz yine de bazen dava acilmasi durumunda, uzman hekimin hemsire esinin yanina gitmesi gibi emsal kararlar da oluyor son zamanlarda. |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtbiyilikci Yeni Üye

|
Tarih: Pts Ekm 05, 2015 7:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ederim papilloma..eşimin benim bulunduğum yerde kadrosu yoksa benim onun bulunduğu yere tayinimin mümkün olabileceğini okumuştum. Zor bir ihtimal olsa gerek |
|
Başa dön |
|
 |
dtonurrr Çömez Üye

|
Tarih: Sal Ekm 06, 2015 3:30 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben hiç zannetmiyorum. Yerleştiğin yerden başka yere geçmen imkansız gibi bişey. Ona bel bağlamayın derim. Tercihinizi ona göre yapın mutlaka. |
|
Başa dön |
|
 |
dtbiyilikci Yeni Üye

|
Tarih: Sal Ekm 06, 2015 5:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
yönetmelikte yazana dayanarak bi umuttu sadece tşk arkadaşlar😔 |
|
Başa dön |