|
Yazar |
Mesaj |
berkturgay Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Ekm 16, 2015 2:32 am Mesaj konusu: tercih edilebilecekler ve kaçınılacak yerler |
|
|
Kısa süre sonra dus sıralamaları ve puanlar açıklanacak. Sıra gelecek bu derece ile nereyi yazmalı nereyi telaşına. Bir önceki hatta ondan önceki sınavın sıralamasına bakılacak... yinede en olası tercihleriniz için:
1) o fakültede doktora/uzmanlık yapmakta olan birine
2) bölümün hocasına/hocalarına
3) o fakültede olup istediğiniz bölümde olmayan birine danışın lütfen. Pişman olmamak için.... |
|
Başa dön |
|
 |
|
dentzey Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Ekm 16, 2015 6:17 am Mesaj konusu: |
|
|
marmara perio'nun ortami hakkinda fikir sahibi olan var mi? bilgi veren olursa cok sevinirim. |
|
Başa dön |
|
 |
c5b6789 Çömez Üye

|
Tarih: Cum Ekm 16, 2015 6:53 am Mesaj konusu: |
|
|
asla yazılmaması gereken bölümler ====> benim yazacağım bölümler. |
|
Başa dön |
|
 |
c5b6789 Çömez Üye

|
Tarih: Cum Ekm 16, 2015 6:54 am Mesaj konusu: |
|
|
asla yazılmaması gereken bölümler ====> benim yazacağım bölümler. |
|
Başa dön |
|
 |
|
dentzey Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Ekm 16, 2015 5:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
dentzey yazmış: | marmara perio'nun ortami hakkinda fikir sahibi olan var mi? bilgi veren olursa cok sevinirim. |
Bu bilgi benim için önemli, arada kaynamasını istemediğim için yine sormak istiyorum. Marmara perio hakkında bilgisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim. |
|
Başa dön |
|
 |
fakeplasticworld Yeni Üye

|
Tarih: Cum Ekm 16, 2015 7:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Herkes mezun olduğu yeri bilir ona göre bahsetsin bence ben süleyman demirelden bahsedeyim.
Ortodonti: Eğitimi iyidir. Çok fazla hasta bakarsınız,gelir gelmez bir sürü hasta yüklerler.
Cerrahi:Genel ameliyathanesi var,ortodonti ile beraber çalışırlar.Çok fazla hasta bakarsınız,nöbet sistemi var,sürekli gömülü çekersiniz.
Pedodonti:Biraz sıkıntılı bir bölüm.4 yılda çıkarsınız,6ay paralı 6 ay parasız seklinde uzar.Ama eğitimi iyidir öğrenirsiniz.
Periodontoloji:Öğrenciliğimizde çok çektiğimiz lanet ettiğimiz bölüm. 3 yılda mezun ettiler ama asistanı.
Protez: Çok az asistan kaldı bölümde,sürekli hasta bakarsınız.Farklı hasta profili göreceğinizi pek sanmıyorum yani sürekli total,parsiyel,metal alt yapı sabit yaparsınız.
Endodonti:Sürekli hasta bakarsınız.Tez işleri yine sıkıntı tabi.
Tedavi:Sürekli hasta bakarsınız.
Radyoloji: İlk yıl sürekli hasta bakarsınız sonrası rahat.
Genel olarak fakültenin amacı döner yapmak.Tez işleri sıkıntı genelde uzatıyorlar. ilk dusla giren asistanların sadece ikisi sundu tezini.(3.5 yıl oldu) |
|
Başa dön |
|
 |
waters Uzman Üye

|
Tarih: Çrş Tem 27, 2016 10:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sınava 2 ay kala özellikle asistan arkadaşlarımızdan üniversitelerinin bölümlerini değerlendirmeleri sınava hazırlananlar için hem güzel bir bakış açısı olur hem de motivasyonu artırabilir düşüncesindeyim. |
|
Başa dön |
|
 |
dumb Yeni Üye

|
Tarih: Pts Eyl 05, 2016 10:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
süleyman demirel üniversitesindeki arkadaşlardan son duyduklarım :
zaten tamamen döner sermaye odaklı olduğu söyleniyordu,yazın öğrencilerin de gitmesiyle öğle arasında bile hasta bakmaları diretiliyormuş.
kantinde hastaların arasında asistanlara ''öğle arasında hasta bakacaksınız'' diye bağırılmış ..
ortodonti bölümünde hastası olmayan asistanları toplamışlar cerrahiye *****ürüp çalıştırmışlar .. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|