|
Yazar |
Mesaj |
dishekimihaber Çömez Üye

|
Tarih: Pzr Ksm 08, 2015 8:24 pm Mesaj konusu: 2015 Yılı 4. Dişhekimi Ataması Olacak Mı? |
|
|
Bilindiği üzere Sağlık Bakanlığı son yıllarda yılda 4 kez dişhekimi ataması yapmıştır. Bu yıl da 4 kez atama yapılması planlanmış ve bu doğrultuda atamalar yapılmıştır. Fakat ülkemizin siyasi yoğunluğu nedeniyle atama tarihlerinde belirli dönemlerde sarkmalar yaşanmıştır.
Yaptığımız araştırmalar neticesinde herhangi bir problem olmaması şartıyla Sağlık Bakanlığı 4. Dişhekimi Ataması bu ay içerisinde açıklanacak ve aralık ayı içerisinde tamamlanacaktır.
Yazının devamı ve ayrıntılar için: http://dishekimihaber.net/dis-hekimligi-atamalari/2015-yili-dishekimi-atamalari-hakkinda |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtcdz Uzman Üye

|
Tarih: Pzr Ksm 08, 2015 9:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu devlet atamasıyla bir yere atandıktan sonra sınava 4 ay kala istifa etme rapor alma vb işlemler nasıl yuruyor isifa edince devlette puan düşüyor diye bir şeyler duymuştum bilen arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim |
|
Başa dön |
|
 |
su1138 Çömez Üye

|
Tarih: Pzr Ksm 08, 2015 10:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
atamalar yarın başlayacak 9kasımda  |
|
Başa dön |
|
 |
Phentolamine Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Ksm 08, 2015 11:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
dtcdz yazmış: | bu devlet atamasıyla bir yere atandıktan sonra sınava 4 ay kala istifa etme rapor alma vb işlemler nasıl yuruyor isifa edince devlette puan düşüyor diye bir şeyler duymuştum bilen arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim |
+1 |
|
Başa dön |
|
 |
|
dishekimihaber Çömez Üye

|
Tarih: Pts Ksm 09, 2015 1:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Devlet memuru olarak atandıktan sonra eğer hiç göreve başlamazsanız müstafi sayılırsınız ve 1 yıl boyunca devlete atanamazsınız. Bu yüzden 1 yıl boyunca herhangi bir eğitim araştırma hastanesinde çalışamazsınız. Eğer göreve başlayıp istifa ederseniz 6 ay devlet memuru olamazsınız. 6 ay boyunca herhangi bir eğitim araştırma hastanesine atanamazsınız.
Bu bilginin ardından şöyle kısaca özetleyeyim. Sınav olduktan sonra açıklanması 15 gün sürse tercihler de 15 gün sürse, 1 ay yapar. Tercih sonuçları vs. de 1 ay desek toplam 2 ay olur. Bu yüzden sınavdan ortalama 4 ay öncesine kadar istifa etmeniz lazım. |
|
Başa dön |
|
 |
Patellaglabella Çömez Üye

|
Tarih: Pts Ksm 09, 2015 1:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Kadrolara nerden ulaşabiliriz |
|
Başa dön |
|
 |
dtcdz Uzman Üye

|
Tarih: Pts Ksm 09, 2015 1:41 am Mesaj konusu: |
|
|
Kadrolar yarin belli olacak sanirim peki bu puan dusme olayi nedir istifa edince devlette puanimiz mi dusuyor boyle bir sey duydum ama |
|
Başa dön |
|
 |
dtcdz Uzman Üye

|
Tarih: Pts Ksm 09, 2015 2:45 am Mesaj konusu: |
|
|
Bir de sunu sorayim istifa etmeden calisir halde dusu kazanirsak atanamiyor muyuz |
|
Başa dön |
|
 |
|
polloshermanos Yeni Üye

|
Tarih: Pts Ksm 09, 2015 3:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Evet calisirken dus kazanilinca islem nasil oluyo |
|
Başa dön |
|
 |
yaslikurt Yeni Üye

|
Tarih: Pts Ksm 09, 2015 4:50 am Mesaj konusu: |
|
|
calışırken dus kazanılırsa:
1- yök kadrosu kazanırsanız kurum değişikliği olacaktır. yani sağlık bakanlığındaki kadronuz yök kadrosuna aktarılacaktır. bu durumda kurumlar arası bir muvaffakatname aşaması olacağından asistanlığa başlamanız 1 aya yakın uzayacaktır.
2- sağlık bakanlığı kadrosu kazanırsanız: zaten sağlık bakanlığında mevcut kadronuz olduğundan dolayı naklen geçişiniz olacaktır.( işlemler nispeten hızlı olur.)
sonuç olarak sizin yapacağınız yök kadrosu kazanırsanız üniversiteye kayıt yaptırmak, sağlık bakanlığı kadrosu kazanırsanız üniversiteye kayıt+sağlık bakanlığına evrakları göndermek olacak. geri kalanı yazışmalar sizden bağımsız işleyecektir. |
|
Başa dön |
|
 |
dishekimihaber Çömez Üye

|
Tarih: Pts Ksm 09, 2015 8:39 am Mesaj konusu: |
|
|
Puan düşme derken hizmet puanı mı? |
|
Başa dön |