229 ilk 200 içinde kaç kişi aynı derecye sahip kaç kişinin dil sorunu var kaç kişi askeri kadrodan yararlanacak ve kaç kişi yabancı kontenjandan girecek bilemediğimiz için net olmuyor kaçıncı sıradakilerin nereye girebilecekleri. ayrıca dereceleri 100-200 arasında yer alan fakat tatmin olmayan idealist arkadaşlardan yeniden dersaneye devam edenler oldğu duyumları da var. bi an önce tercihleri bekliyoruz
"e="mutluluk"]malesef o kadrolar geçicidir ayrıca bildiğim kadarıyla dental radyolojide teknisyenler dahil fazladan izin kullanılmaz aldıkları doz eşiği düşüktür.[/quote]
radyoloji teknisyenleri henüz Dental veya başka bişey olarak ayrılmadığı için o izinlerini kullanmaktadırlar. Bizim durumumuza gelince(odr uzmanı) ise riskli meslek grubu olarak değerlendirilmekte doz izni kullanılabilmekte ve çalışılan her yıl için Belli bir süre (~3ay) emeklilik öne gelmektedir. Hatta bi aralar tdb nin tüm diş hekimlerinin bu yıpranma payından faydalanmasını sağlamak için çalışması vardi(Sonuç olarak hepimiz o cihazları kullanıyoruz değil mi?) fakat gerek biz diş hekimlerinin birlik olma özürlü olmamızdan gerek çalışma bakanlığının işine gelmemesinden ses çıkmadı sonra."
kendinizi doktor sanmayın arkadaşlar..tıptaki radyolojide invaziv girişimsel işlemler var,o yüzden çok popüler.diş radyolojisinde röntgenciden öteye gidemezsiniz:)
katılmıyorumm..oral dıagnoz ve radyolojı de uzmanlık yapıp sonrasında akademık karıyer yapan hiç mi yook..röntgenciden öteye gıdemezsınız demek cok yanlış olmus....
katılmıyorumm..oral dıagnoz ve radyolojı de uzmanlık yapıp sonrasında akademık karıyer yapan hiç mi yook..röntgenciden öteye gıdemezsınız demek cok yanlış olmus....[/quote]
kendinizi doktor sanmayın arkadaşlar..tıptaki radyolojide invaziv girişimsel işlemler var,o yüzden çok popüler.diş radyolojisinde röntgenciden öteye gidemezsiniz:)
katılmıyorumm..oral dıagnoz ve radyolojı de uzmanlık yapıp sonrasında akademık karıyer yapan hiç mi yook..röntgenciden öteye gıdemezsınız demek cok yanlış olmus....
SU ürünlerinde de akademik kariyer yapılabiliyor onda da prof olabilirsiniz.ama siz su ürünlerine nasıl bakıyorsanız tıp radyologları da size o gözle bakıyo emin olun,kendimizi kandırmak yersiz
biz kendimizi niye tıp radyologu ile karşılaştıralim ya kimsenin öyle bi iddası yok ki. Ben diş hekimiyim o da doktor.açık ve net. O kadar... Ha tıp radyologunun da bana nasıl baktığı zerre umurumda değil... Buradaki herkes kendi geleceğine bakıyor. Sende kendi geleceğine bak sadece. Saygılar
biz kendimizi niye tıp radyologu ile karşılaştıralim ya kimsenin öyle bi iddası yok ki. Ben diş hekimiyim o da doktor.açık ve net. O kadar... Ha tıp radyologunun da bana nasıl baktığı zerre umurumda değil... Buradaki herkes kendi geleceğine bakıyor. Sende kendi geleceğine bak sadece. Saygılar
kardeş biliyorum derler ya umut fakirin ekmeği aslında o bile yok..işte kendimide biraz kandırmak isitoyrum...bir sonraki sınav için tam bir deneyim olsun istiyorum ))))))) yoksa bende biliyorum 1006 cıya gelmez bir yer )))))))) zaten gelse ilk önce ben itiraz ederim derim bu işte bir gariplik var ))
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız