|
Yazar |
Mesaj |
traverten Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Oca 03, 2016 12:28 am Mesaj konusu: DUS\'a çalışana bi yardım |
|
|
Son sınıf öğrencisiyim vanda okuyorrum ve burada dersane olmadıgından dershaneye gidemiyorum yerleşen abilerim ablalarım kitaplarınıza ses kayıtlarına vs. bana yardımcı olacak kaynaklarınıza talibim vermek isteyen olursa minnetar olacagım şimdiden vandan kucak dolusu sevgıler  |
|
Başa dön |
|
 |
|
Dtorto Uzman Üye

|
Tarih: Pzr Oca 03, 2016 11:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
traverten yazmış: | Son sınıf öğrencisiyim vanda okuyorrum ve burada dersane olmadıgından dershaneye gidemiyorum yerleşen abilerim ablalarım kitaplarınıza ses kayıtlarına vs. bana yardımcı olacak kaynaklarınıza talibim vermek isteyen olursa minnetar olacagım şimdiden vandan kucak dolusu sevgıler  | Merhaba bende dusa bu sene çalışıyorum elimde fazla kaynaklar var daha önce aldığım adresinizi gönderirseniz size gönderebilirim ücret istemiyorum dua edin yeter😊 Sevgiler |
|
Başa dön |
|
 |
Dtorto Uzman Üye

|
Tarih: Pzr Oca 03, 2016 11:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dtorto yazmış: | traverten yazmış: | Son sınıf öğrencisiyim vanda okuyorrum ve burada dersane olmadıgından dershaneye gidemiyorum yerleşen abilerim ablalarım kitaplarınıza ses kayıtlarına vs. bana yardımcı olacak kaynaklarınıza talibim vermek isteyen olursa minnetar olacagım şimdiden vandan kucak dolusu sevgıler  | Merhaba bende dusa bu sene çalışıyorum elimde fazla kaynaklar var daha önce aldığım adresinizi gönderirseniz size gönderebilirim ücret istemiyorum dua edin yeter😊 Sevgiler | Yarın kargoya gideceğim adresinizi gönderirseniz sevinirim |
|
Başa dön |
|
 |
|