|
Yazar |
Mesaj |
dtcdz Uzman Üye

|
Tarih: Cum Ekm 14, 2016 4:52 am Mesaj konusu: 2016 dus ne zaman açıklanacak? |
|
|
Dava açan ya da süreci avukatlar aracılığıyla takip eden arkadaşlar varsa bizleri bilgilendirebilir mi tahminen ne zaman açıklanır ona göre maddi manevi kendimizi hazırlayalım |
|
Başa dön |
|
 |
|
Dtysm Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Ekm 14, 2016 5:00 am Mesaj konusu: |
|
|
Benim anladigim, illaki davanin sonuclanmasi gerekmiyor sonuc aciklanmasi icin, dava surecinde açıklama karari da cikip soru iptal sonuclari daha sonraya kalabilir gbi birsey de anlıyorum, ama tabi emin degilim |
|
Başa dön |
|
 |
Gohn Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Ekm 14, 2016 5:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Bugun drtusda paylasilana gore osym temyize gitmezsse maksimum 28 gunde,giderse eger 28 gune 15 gun daha eklenir. |
|
Başa dön |
|
 |
jasco Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Ekm 14, 2016 5:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Illakı dava sonucuna göre açıklanacak..açıklamada o sekılde yazmışlar ıptalı ıstenen soruların dava sonuçlarına göre dıyo..süreç olarak bır bılgım yok ohal var mahkemeler ne alemde kım bılır ıns tez Zaman'da açıklanırda önümüze bakarız..ÖSYM bu 8 sorudan haberdardır dıye düşünüyorum ama 2 sını ıptal etmısler muhtemelen temyıze gıderler..yahu su soruları önümüze koymadan önce neden ıncelemezler Ada'm gıbı anlamış degılım..hıc bı kurum ısını Ada'm gıbı yapmaz mı bu memlekette.. |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtcdz Uzman Üye

|
Tarih: Cum Ekm 14, 2016 6:06 am Mesaj konusu: |
|
|
Gohn yazmış: | Bugun drtusda paylasilana gore osym temyize gitmezsse maksimum 28 gunde,giderse eger 28 gune 15 gun daha eklenir. | peki hocam bu bahsettğiniz süreç dava açılan günden itibaren mi |
|
Başa dön |
|
 |
|