|
Yazar |
Mesaj |
Dt DentDus Moderatörü

|
|
Başa dön |
|
 |
|
chan Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 09, 2012 5:58 am Mesaj konusu: |
|
|
kayıt için hangi belgeler gerekiyor acaba ? |
|
Başa dön |
|
 |
dushan Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 09, 2012 7:59 am Mesaj konusu: |
|
|
her fakülte ayrı mı açıklıyo acaba? bide doktorayı bırakanlar ıstıfa etmeleri gerekıyomu ki (uzmanlıkları sayılanlarda)? |
|
Başa dön |
|
 |
arwen Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 09, 2012 8:37 am Mesaj konusu: |
|
|
uzmanlıkları sayılanların zaten 1 yıl önceden istifa etmiş olmaları sartı aranıyordu sınava basvururken belirtmek gerekiyordu doktoraya 2011 nisandan sonra baslayanlar uzman sayılmadıkları için bişey yapmalarına gerek yok. gerekli belgeler de pazartesi acıklanır herlade hepsi internetten temin edilebilecekmiş |
|
Başa dön |
|
 |
|
dushan Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 09, 2012 8:49 am Mesaj konusu: |
|
|
uzmanlık ogrencisiydim istifa ederek ayrıldım diye bı sık vardı ama doktora ogrencisi olarak görünüyoruz bundan sonraki sınavlar icin geçerli o durum diye biliyorum yoksa kazandıgım yalan mı oldu |
|
Başa dön |
|
 |
arwen Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 09, 2012 8:54 am Mesaj konusu: |
|
|
doktora ile uzmanlık aynı sey olmadıgı için uzmanlık ogrencisi degilim sıkkını işaretleyecektiniz doktorayı dondurmus olsanız da cunku gecerliligi olmayan bi unvan oluyo.nezaman doktoraya basladıgınız onemli 2011 nisandan once olanların uzmanlıgı sayıldıgı için gecen yıl nisanda istifa etmiş olmaları gerekiyordu puanlarınn dusmemesi için ama siz de son giren doktora ogrencilerindenseniz benim gibi, biz uzman sayılmadıgımız için doktorayı dondurmus olsak da istifa etmesek de puanımız dusmuyor. |
|
Başa dön |
|
 |
dushan Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 09, 2012 9:08 am Mesaj konusu: |
|
|
ben de dondurdum doktoramı ama uzman sayılıyodum ve uzmanlık ogrencisi değilimi işaretledim. Uzmanlık ogrencisi değiliz çünkü doktora ogrencisiyiz, uzmanligimizin sayılması ayrı bı olay. Dusla giripte yeniden sınava girenler icin geçerli o durum |
|
Başa dön |
|
 |
arwen Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 09, 2012 9:10 am Mesaj konusu: |
|
|
o zaman bi araştırın derim dogrudur ben o sekilde arastırmadım hiç umarım dediginiz gibidir de cabalarınz bosa gitmez. mantıklısı da sizin dediginiz gibi aslında sonucta maaslı calısan dusu kazanıp kontenjan işgal eden biriyle es tutulamazsınız. |
|
Başa dön |
|
 |
|
dushan Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 09, 2012 9:16 am Mesaj konusu: |
|
|
umarim oledir...osym mı verir net cevabı ki |
|
Başa dön |
|
 |
arwen Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 09, 2012 9:19 am Mesaj konusu: |
|
|
evet bence osym cevap verebilir ama net olurmu bilemem biliyosunuz cogu seyi bilmiyolar bence içinizi ferah tutun dediginiz gibidir. |
|
Başa dön |
|
 |
gokturker Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 09, 2012 5:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
dushan yazmış: | ben de dondurdum doktoramı ama uzman sayılıyodum ve uzmanlık ogrencisi değilimi işaretledim. Uzmanlık ogrencisi değiliz çünkü doktora ogrencisiyiz, uzmanligimizin sayılması ayrı bı olay. Dusla giripte yeniden sınava girenler icin geçerli o durum | bu konu daha önce konuşulmuştu. ben de sizinle aynı durumdayım. benim içim rahat, bakarsanız sizin içinde rahatlatıcı olacaktır diye düşünüyorum.
http://dentdus.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=242 |
|
Başa dön |
|
 |
dttt Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 09, 2012 6:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
arwen yazmış: | uzmanlıkları sayılanların zaten 1 yıl önceden istifa etmiş olmaları sartı aranıyordu sınava basvururken belirtmek gerekiyordu doktoraya 2011 nisandan sonra baslayanlar uzman sayılmadıkları için bişey yapmalarına gerek yok. gerekli belgeler de pazartesi acıklanır herlade hepsi internetten temin edilebilecekmiş |
her üniversite kendi mi ilan edicek ösym sitesinden mi bulucaz gereken evrakları acaba? |
|
Başa dön |
|
 |
dushan Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 09, 2012 11:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
gokturker yazmış: | dushan yazmış: | ben de dondurdum doktoramı ama uzman sayılıyodum ve uzmanlık ogrencisi değilimi işaretledim. Uzmanlık ogrencisi değiliz çünkü doktora ogrencisiyiz, uzmanligimizin sayılması ayrı bı olay. Dusla giripte yeniden sınava girenler icin geçerli o durum | bu konu daha önce konuşulmuştu. ben de sizinle aynı durumdayım. benim içim rahat, bakarsanız sizin içinde rahatlatıcı olacaktır diye düşünüyorum.
http://dentdus.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=242 |
teşekkür ederim |
|
Başa dön |
|
 |
|
dushan Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 09, 2012 11:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
dttt yazmış: | arwen yazmış: | uzmanlıkları sayılanların zaten 1 yıl önceden istifa etmiş olmaları sartı aranıyordu sınava basvururken belirtmek gerekiyordu doktoraya 2011 nisandan sonra baslayanlar uzman sayılmadıkları için bişey yapmalarına gerek yok. gerekli belgeler de pazartesi acıklanır herlade hepsi internetten temin edilebilecekmiş |
her üniversite kendi mi ilan edicek ösym sitesinden mi bulucaz gereken evrakları acaba? |
her fakültenin kendi sitesinde ilan edilecekmiş |
|
Başa dön |
|
 |
|