|
Yazar |
Mesaj |
dtdiyar Yeni Üye

|
Tarih: Prş Tem 05, 2012 9:52 pm Mesaj konusu: biz neden paylaşımcı olamıyoruz bir türlü? |
|
|
valla arkadaşlar hergun şu siteye baakıyorum düzenli olarak ya şu aşamada paylaşımcı olmayacaksak ne zaman olacağız tam kayıt süreci içindeyiz yada aramızda eylul sınavına girecek olan arkadaşlarımız var o kadar çok paylaşılacak şey varken sitede pek birşey yok ben artık tıpçıların sitesine transfer oldum oradan öğreniyorum çoğu bilgiyi iyi ki onların böyle bir sitesi var ne diyeyim  |
|
Başa dön |
|
 |
|
dr.Zamig DentDus Moderatörü

|
Tarih: Prş Tem 05, 2012 10:12 pm Mesaj konusu: Re: biz neden paylaşımcı olamıyoruz bir türlü? |
|
|
dtdiyar yazmış: | valla arkadaşlar hergun şu siteye baakıyorum düzenli olarak ya şu aşamada paylaşımcı olmayacaksak ne zaman olacağız tam kayıt süreci içindeyiz yada aramızda eylul sınavına girecek olan arkadaşlarımız var o kadar çok paylaşılacak şey varken sitede pek birşey yok ben artık tıpçıların sitesine transfer oldum oradan öğreniyorum çoğu bilgiyi iyi ki onların böyle bir sitesi var ne diyeyim  |
tıpçıların sitesi de Rıza abimizin.. Biz diş hekimleri paylaşmayı sevimoruzsa sitenin bir günahı varmı acaba?? _________________ DentDus Azerbaycan Temsilcisi |
|
Başa dön |
|
 |
dtdiyar Yeni Üye

|
Tarih: Prş Tem 05, 2012 10:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
tabi ki ben siteyi suçlamadım zaten siteyi site yapan içindeki kişilerdir başlıktan da anlaşılacağı üzere bu bizim paylaşmayı sevmememizden kaynaklanan bir durum.. |
|
Başa dön |
|
 |
mithras Yeni Üye

|
Tarih: Cum Tem 06, 2012 5:45 am Mesaj konusu: |
|
|
sayı da önemli tabi tusa 10000 kişi giriyor bize 1000
zamanla katılım artar diye umuyorum  |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtmesut Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Tem 06, 2012 3:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
mithras yazmış: | sayı da önemli tabi tusa 10000 kişi giriyor bize 1000
zamanla katılım artar diye umuyorum  |
aslında tam tersi bu sınavda ben katılımın daha da düşeceğini düşünüyorum. çünkü ilk sınavda eskilerden en az 500 kişi sırf şanşsını denemek için girdi. aslında sitelerdende kendini belli ediyor, dus konu takipleri bir anda sıfırlandı adeta. |
|
Başa dön |
|
 |
imacit Yeni Üye

|
Tarih: Cum Tem 06, 2012 4:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
eskiler temızlenmıs olabılır ama yenı mezun 2000 den fazla meslekdası da goz ardı etmemek lazım. ben sınava basvuracak aday sayısının artacagını dusunuyorum |
|
Başa dön |
|
 |
dttt Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Tem 07, 2012 3:10 am Mesaj konusu: |
|
|
aday sayısı artacağı kesin çünkü yeni mezunlar var fakat nisan 22 ye göre iddialı kişi sayısı düşüş gösterdi gibi görünüyor. |
|
Başa dön |
|
 |
dentselcuk DentDus Moderatörü

![]()
|
Tarih: Cmt Tem 07, 2012 7:59 am Mesaj konusu: |
|
|
acaba herkse derse mi kapandı yoksa katılım daha mı düşecek ben bilemedim.. |
|
Başa dön |
|
 |
|
mithras Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Tem 07, 2012 4:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
dttt yazmış: | aday sayısı artacağı kesin çünkü yeni mezunlar var fakat nisan 22 ye göre iddialı kişi sayısı düşüş gösterdi gibi görünüyor. |
valla umarım dediğiniz gibidir ben eylülde yerleşmek istiyorum artık bi dönem daha kaldıramayacağım şu stresi sıkıntıyı  |
|
Başa dön |
|
 |
dtesra Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Tem 07, 2012 4:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
nısan dusundakı kadar paylaşım yok ,sayı bıraz da azalabılır gıbı gelıyo tabıı bellı de olmaz bılemeyız çunku ılk sınavda da sınava hazırlanan ama katılımda bulunmayan arkadaslarda baya vardı..dershaneye gıden kısı sayısı,yapılan deneme sınavlarına katılan sayı da bıraz bılgı verebılır |
|
Başa dön |
|
 |
|