|
Yazar |
Mesaj |
jumper Çömez Üye

|
Tarih: Pts Oca 09, 2017 1:15 am Mesaj konusu: dus kampina katılım |
|
|
Arkadaslar merhaba. Ben dus kampiyla ilgili bir duyum aldim deneme sinavlarinda tam kriter ne bilmiyorum ama basarili olan arkadaslar ucretsiz gidiyormuş bu doğru mu ve bu kriter ne bilen var mi  |
|
Başa dön |
|
 |
|
cemrev Yeni Üye

|
Tarih: Pts Oca 09, 2017 8:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Bu sene derece kampı diye bir şey yapılmıştı temel ve klinik soruların çözüldüğü ve oraya sadece denemelerde derece yapanlar ile okulunda derece ile mezun olanlar çağırılmıştı sonra ortaya çıkınca ve tepki alınca 2-3 gün erken bitirdiler. Ancak normal kampa(sınava bi ay kala olan) gidenlerın çoğu zaten yıllık artı kamp şeklinde yazılanlardı veya sonradan kampa gdeym diye para verenlerdi. Ücretsiz giren duymadım. |
|
Başa dön |
|
 |
hotaruuu Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Oca 09, 2017 4:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
cemrev yazmış: | Bu sene derece kampı diye bir şey yapılmıştı temel ve klinik soruların çözüldüğü ve oraya sadece denemelerde derece yapanlar ile okulunda derece ile mezun olanlar çağırılmıştı sonra ortaya çıkınca ve tepki alınca 2-3 gün erken bitirdiler. Ancak normal kampa(sınava bi ay kala olan) gidenlerın çoğu zaten yıllık artı kamp şeklinde yazılanlardı veya sonradan kampa gdeym diye para verenlerdi. Ücretsiz giren duymadım. |
Konuşmuştuk zamanında konu kaldırılmış sanırım. Her derece ve her okul derecesi çağırılmıyor. Kimlerin o derece kampına çağırıldığını bilmiyoruz. Bizi çağırmadıkları kesin ama. |
|
Başa dön |
|
 |
senolk Çömez Üye

|
Tarih: Pts Oca 09, 2017 4:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
peki deneme sınavlarındaki performansa göre indidirm yapılıyormu? bu konuda bilgisi olan var mı? |
|
Başa dön |
|
 |
|
jumper Çömez Üye

|
Tarih: Pts Oca 09, 2017 5:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
hotaruuu yazmış: | cemrev yazmış: | Bu sene derece kampı diye bir şey yapılmıştı temel ve klinik soruların çözüldüğü ve oraya sadece denemelerde derece yapanlar ile okulunda derece ile mezun olanlar çağırılmıştı sonra ortaya çıkınca ve tepki alınca 2-3 gün erken bitirdiler. Ancak normal kampa(sınava bi ay kala olan) gidenlerın çoğu zaten yıllık artı kamp şeklinde yazılanlardı veya sonradan kampa gdeym diye para verenlerdi. Ücretsiz giren duymadım. |
Konuşmuştuk zamanında konu kaldırılmış sanırım. Her derece ve her okul derecesi çağırılmıyor. Kimlerin o derece kampına çağırıldığını bilmiyoruz. Bizi çağırmadıkları kesin ama. |
Anladim tesekkurler. Sanırım 2 3 yil önce olmus hatta insanlar birbirlerinin yerine girip kampi kazanmislar vs belki de suistimalden dolayi kaldırıldı. |
|
Başa dön |
|
 |
|