|
Yazar |
Mesaj |
blmm Yeni Üye

|
Tarih: Pts Oca 09, 2017 5:09 pm Mesaj konusu: Troller |
|
|
Twitterda operasyonel paralı troller olduğunu biliyoruz da diş hekimliği tercih döneminde kendi istediği bölüme rahat girebilmek için insanlarda yanlış algı oluşturmak için bütün karaktersizligiyle canla başla çalışan aynı mesleği yapacak olduğum haysiyetsizlerden utanıyorum. Yarın o insanlarin yüzüne siz yine bakarsınız, nasıl bakacaksiniz diye sormuyorum ama ben gördüğüm yerde affetmem haberiniz olsun. |
|
Başa dön |
|
 |
|
diti Yeni Üye

|
Tarih: Pts Oca 09, 2017 5:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Size katiliyorum. Sinavin bir ölcüt olmadigini yine görmüs olduk. Bilgiler ezberlenir sinav gecilir ama rasyonel davranma sekli ogrenilemez. Bu arkadaslara gercek hayatta basarilar diliyorum. Es kaza ayni dönem olursak güzel vakit gecirecegiz 😂😂😂 |
|
Başa dön |
|
 |
hotaruuu Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Oca 09, 2017 5:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yine bir şeyler dönmüş. Bıkmadınız mı arkadaşlar? Herkes aynı zeka seviyesinde, napıyorsunuz ya? |
|
Başa dön |
|
 |
dtman Yeni Üye

|
Tarih: Pts Oca 09, 2017 8:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
+1 |
|
Başa dön |
|
 |
|
braketustasi Yeni Üye

|
Tarih: Sal Oca 10, 2017 7:13 am Mesaj konusu: Re: Troller |
|
|
blmm yazmış: | Twitterda operasyonel paralı troller olduğunu biliyoruz da diş hekimliği tercih döneminde kendi istediği bölüme rahat girebilmek için insanlarda yanlış algı oluşturmak için bütün karaktersizligiyle canla başla çalışan aynı mesleği yapacak olduğum haysiyetsizlerden utanıyorum. Yarın o insanlarin yüzüne siz yine bakarsınız, nasıl bakacaksiniz diye sormuyorum ama ben gördüğüm yerde affetmem haberiniz olsun. |
+1 |
|
Başa dön |
|
 |
|