|
Yazar |
Mesaj |
duser Yeni Üye
|
Tarih: Cum Arl 23, 2011 1:37 am Mesaj konusu: temel bilimlerle ilgili?? |
|
|
meraba
dersaneye gdin arkadaslara bi kaz sorum olacak
bilgisi olanlar da paylasirlarsa sevinirim
temel bilimlerden gelicek sorular nasil bekleniyor
genel mi olucak yoksa bizim bolgemiz agirliklimi
calisirken ne akdar detayli calismak lazim
malum bu bilgi duzeyiyle temel bilileri ne akdar ogrenebiliriz ki |
|
Başa dön |
|
|
|
tigriss Yeni Üye
|
Tarih: Cum Arl 23, 2011 3:22 am Mesaj konusu: |
|
|
tahmin ettiğinizden daha detaylı şeyler anlatılmış birçok fakültede..bu yüzden kitapta yazanların çoğu anlatılıyor.. |
|
Başa dön |
|
|
Dt DentDus Moderatörü
|
Tarih: Cum Arl 23, 2011 6:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dusdata dershanesi açısından söylüyorum kaynaklar çok başarılı hazırlanmış
hocalar anlatırken önemli yerleri ve beklentilerini söylüyor ama onu burada sıralamak mümkün değil
sanırım dershane ile evde çalışmanın bir farkıda bu
atlamadan detaylı bakmanda fayda var
ama dershaneye gideceksen hocaları takip etmek yeterli görünüyor _________________ Diş hekimi olarak doğmuşum |
|
Başa dön |
|
|
beray_dt DentDus Moderatörü
|
Tarih: Sal Arl 27, 2011 10:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
temel bilimler olarak pek çok okulun müfredatı incelenmiş
bazı okullarda tıp fakültelerin de bile vurgulanmayan yerler detaylı bir şekilde anlatılmış.
temel bilimlerde soru hazırlayan kurula bir müfredatkısıtlaması gönderilmediği için soruların her yerden gelebileceği kanaatindeyim.
ancak klınık bilimlerde müfredat sınırlaması olduğundan dolayı fakültelerdeki hocalara bu sınırlar çerçevesinde soru hazırlayıp gönderilmeleri belirtilmiş.
ben anlatanların yalancısıyım..=)) _________________ DentDus Moderatörü
Berat AYDINGÜNEŞ
B. |
|
Başa dön |
|
|
|
Dusadayi Yeni Üye
|
Tarih: Prş Arl 29, 2011 2:32 am Mesaj konusu: |
|
|
Dershane notlarının yeterli olduğunu düşünenlerdenim. Yeterince müfredata uygun |
|
Başa dön |
|
|
gokce Yeni Üye
|
Tarih: Cum Arl 30, 2011 5:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
biz su ana kadar temel bilimleri gördük,sonucta anlatılmıs konulardı hepsi okulda , her nekadar biz çoğunu hatırlamasak da.. |
|
Başa dön |
|
|
Dt DentDus Moderatörü
|
Tarih: Cum Arl 30, 2011 8:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
drriza yazmış: | beray_dt yazmış: | temel bilimler olarak pek çok okulun müfredatı incelenmiş
bazı okullarda tıp fakültelerin de bile vurgulanmayan yerler detaylı bir şekilde anlatılmış.
temel bilimlerde soru hazırlayan kurula bir müfredatkısıtlaması gönderilmediği için soruların her yerden gelebileceği kanaatindeyim.
ancak klınık bilimlerde müfredat sınırlaması olduğundan dolayı fakültelerdeki hocalara bu sınırlar çerçevesinde soru hazırlayıp gönderilmeleri belirtilmiş.
ben anlatanların yalancısıyım..=)) |
dersane mufredatının dusa uygunlugu konusunda goruslerınızı yazabılırmısınız? |
Bunu en net ilk sınavda göreceğiz
ama müfredatta ortada..
Bence kesinlikle yeterli notlar
Fazlası detay olur zaman kaybı olur |
|
Başa dön |
|
|
gizemdt Uzman Üye
|
Tarih: Çrş Şub 08, 2012 7:58 am Mesaj konusu: |
|
|
ilk sınav sonrası netleşek bazı şeyler gerçekten... bu farazilik beni öldürüyor ama.. geçse de sınav görsek neler olup bitiyor... ben oldukça başarılı bir öğrenciydim ama temel bilimlerde hiç de detaylı bir eğitim verilmedi bize kanaatindeyim... bu saatten sonra neresinden nasıl düzeltilir bu adaletsizlik bilmiyorum... eğitimde bir standart yokken, standart bi sınava tabi tutulmak adil değil. eğitimde standartlar oluşturulmalı bence... herkes kafasına göre bir temel bilim müfredatı tutturmuş gidiyor yoksa olan bizlere oluyor... _________________ bicibici sen ne güzel şeymişsin! |
|
Başa dön |
|
|
|
martalos Uzman Üye
|
Tarih: Çrş Şub 08, 2012 8:56 am Mesaj konusu: |
|
|
dershane hocamızın söylediğine göre müfredat birleştirilmesi üzerine çalışmalar başlamış dusla beraber. bölümler yıl içinde buluşma gerçekleştirip ortak müfredat planlayacaklarmış.gerçi bu buluşmalar kavga kıyamet şeklinde olur yine bir sonuç çıkmaz ama:) |
|
Başa dön |
|
|
gizemdt Uzman Üye
|
Tarih: Çrş Şub 08, 2012 4:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence buluşmalar altın günü tadında geçer, kısırlar, börekler, mantılar... ))
ama ne olursa olsun müfredatta birlik sağlanacaksa bu çok güzel bir şey olur! umarım böyle olur... _________________ bicibici sen ne güzel şeymişsin! |
|
Başa dön |
|
|
martalos Uzman Üye
|
Tarih: Cum Şub 10, 2012 9:36 am Mesaj konusu: |
|
|
öyle geçse yine iyi bence. herkeste bir hava atma çabası,bir kendini ispatma falan şeklinde düşünüyorum ben |
|
Başa dön |
|
|
gizemdt Uzman Üye
|
Tarih: Cum Şub 10, 2012 5:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
hava atma aşamasını geçmiş oluyorlar ya. daha çok bir "kendi keyfimizi bozmadan çoluğa çocuğa nasıl eziyet ederiz" havası olmaz inşallah
kendileri ne kadarına hakimse bize de o derece adil olurlar umarım... _________________ bicibici sen ne güzel şeymişsin! |
|
Başa dön |
|
|
|