|
Yazar |
Mesaj |
Toksoplazma-Gundi Uzman Üye
|
Tarih: Çrş Oca 25, 2017 4:14 am Mesaj konusu: |
|
|
dtkrdnz yazmış: | Toksoplazma-Gundi yazmış: | dtkrdnz yazmış: | Bir de şu Tuğba hocanın anlattığı toxo larla ilgili efso teoriyi biliyor musun? Bana o teoriyi anımsatıyorsun |
Şu kampta anlatmış kursiyer demiş hoca lagalugayı geç toksoyu anlatma bize dus anlat da o sene sınav sorusu olmuş toxo bunu gören kursiyer sınavda kör olmuş hüngür hüngür ağlamıış hocaddan af dilemiş efsanesi mi mi karadeniz |
Ahahhaha yok o değil😂😂 toxoların bizi kediler aracılığıyla kullanarak istediklerini yaptırdığı efsanesi😄 |
İşte bu efsaneyi kampta anlatmış kursiyer biri yardırmış da yardırmış hocaya sonra dusta çıkınca kursiyer haccca gitmiş günahlarından arınmak için o tarz efsane içinde efsane bi hikaye daha var
Bu arada ben de özgeçmişimde daima kedisine ulaşmak isteyen şaşkın toxoyum yazarım iş başvurularımda hafiften kendimden kıllanmıuor değilim _________________ Bencee jones ya sence ? |
|
Başa dön |
|
|
|
dtkrdnz Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 25, 2017 4:19 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben odaklanabilen biri değilim yarısını kaçırmışım ahahahaha efsosepşın 😂😂
Özgeçmişe bunu neden yazıyorsun yaaaa |
|
Başa dön |
|
|
Toksoplazma-Gundi Uzman Üye
|
Tarih: Çrş Oca 25, 2017 5:01 am Mesaj konusu: |
|
|
[quote="dtkrdnz"]Ben odaklanabilen biri değilim yarısını kaçırmışım ahahahaha efsosepşın 😂😂
Özgeçmişe bunu neden yazıyorsun yaaaa[/quote
Son gonağını arıyor ruhumdaki toxo _________________ Bencee jones ya sence ? |
|
Başa dön |
|
|
dtkrdnz Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 25, 2017 6:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gerçek bir toxo mutlaka bulacaktır konağını üzülme 😄😄 |
|
Başa dön |
|
|
|
Dr_moe Uzman Üye
|
Tarih: Çrş Şub 08, 2017 5:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar datanın akademi ve normal soru kitapları arasındaki farklı bi özet geçebilir misnz? İkisini de çözelim mi napalım |
|
Başa dön |
|
|
watersome Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Şub 19, 2017 6:02 am Mesaj konusu: |
|
|
Dr_moe yazmış: | Arkadaşlar datanın akademi ve normal soru kitapları arasındaki farklı bi özet geçebilir misnz? İkisini de çözelim mi napalım |
Arkadasa katiliyorum. Data calisma sorularinin yeni baskilarinin eskileriyle farkibi da merak ediyorum ben. Bir de su temel klinik diye satilan kitaplar nasil? |
|
Başa dön |
|
|
Dr_moe Uzman Üye
|
Tarih: Pzr Şub 19, 2017 6:10 am Mesaj konusu: |
|
|
watersome yazmış: | Dr_moe yazmış: | Arkadaşlar datanın akademi ve normal soru kitapları arasındaki farklı bi özet geçebilir misnz? İkisini de çözelim mi napalım |
Arkadasa katiliyorum. Data calisma sorularinin yeni baskilarinin eskileriyle farkibi da merak ediyorum ben. Bir de su temel klinik diye satilan kitaplar nasil? |
Tee yıl olmuş ben soralı.Üşenmeyin yazın 😒 |
|
Başa dön |
|
|
dtkrdnz Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Şub 20, 2017 6:37 am Mesaj konusu: |
|
|
Dr_moe yazmış: | watersome yazmış: | Dr_moe yazmış: | Arkadaşlar datanın akademi ve normal soru kitapları arasındaki farklı bi özet geçebilir misnz? İkisini de çözelim mi napalım |
Tee yıl olmuş ben soralı.Üşenmeyin yazın 😒 |
Başka konu başlıklarında çok yazıldı bunlar, üşenmeyin bakın |
|
Başa dön |
|
|
|
|