|
Yazar |
Mesaj |
Glutamat Uzman Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 17, 2017 4:27 am Mesaj konusu: Dusdata 7. Deneme 15. Fizyo sorusu |
|
|
Arkadaşlar cevapta hata olduğunu düşünüyorum; yenilenme kapasitesi olmayan kasları sormuş; kalp kası +iskelet kası yazıyo fizyo ve patoda . Acaba bilgi mi değişti. Cevabı sadece kalp kası olarak vermiş |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtmehmet2 Çömez Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 17, 2017 5:42 am Mesaj konusu: |
|
|
soruda detay bir bilgi sorgulanmış ve soruda çizgili kasların stallet hücreleriyle olan ilişkisi bahsedilmiştir tekrar ettiğinizde bu detaya yer vererek çalışmanız yararınıza olacaktır. |
|
Başa dön |
|
 |
Kosp Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 17, 2017 5:43 am Mesaj konusu: |
|
|
Bende oyle hatirliyordum cevapta bir yanlislik olabilir mi birde botilinum toksini farmada sinaptobrevin mi ben mi yanlis biliyorum |
|
Başa dön |
|
 |
Furious Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 17, 2017 5:47 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben onarım var yenilenme yok diye biliyordum. Onarımla yenilenmeyi eşdeğer tutabilir miyiz ki?
Botulinumun alt türleri var A B C D...... diye. Sinaptobravini etkileyen de var sintaksini de. |
|
Başa dön |
|
 |
|
Kosp Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 17, 2017 5:56 am Mesaj konusu: |
|
|
Furious yazmış: | Ben onarım var yenilenme yok diye biliyordum. Onarımla yenilenmeyi eşdeğer tutabilir miyiz ki?
Botulinumun alt türleri var A B C D...... diye. Sinaptobravini etkileyen de var sintaksini de. | hatirlarma icin tesekkurler |
|
Başa dön |
|
 |
Glutamat Uzman Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 17, 2017 7:08 am Mesaj konusu: |
|
|
dtmehmet2 yazmış: | soruda detay bir bilgi sorgulanmış ve soruda çizgili kasların stallet hücreleriyle olan ilişkisi bahsedilmiştir tekrar ettiğinizde bu detaya yer vererek çalışmanız yararınıza olacaktır. |
430 da spotlarda . Ondan önce konuda da geçiyor. Yenilenebilme ve onarım bambaşka kavramlardır. Ayrıca patoloji hipertrofi hiperplazide de geçiyor bu bilgi.
Onun dışında yeni bilgi olarak asıl 405te geçen ifadede kalp kasınının binde bir yenilenebileceği bulunmuştur yazıyo. İncelerseniz |
|
Başa dön |
|
 |
dtmehmet2 Çömez Üye

|
|
Başa dön |
|
 |
Glutamat Uzman Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 17, 2017 7:33 am Mesaj konusu: |
|
|
dtmehmet2 yazmış: | http://www.dusdata.com/32226/2017-online-7-dus-deneme-sinavi-aciklamali-soru-cozumleri-2 |
Hocam ben geçen seneden sonra fizyocuya malesef güvenemiyorum. O yüzden kendimizin yorum yapması önemli. Çünkü hocalar işin içinden sıyrılıyorlar bi şekilde.
Spottaki ifade açık sayfasını yazmıştım. Yerini bulamadım ama araştırıyorum tus sorusu da vardı. Onarım ile yenilenme banbaşka kavramlardır. Hocanın açıklaması benim için yeterli olmadı. |
|
Başa dön |
|
 |
|
paradontax Çömez Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 17, 2017 7:36 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar birbirimin kafasını bulandırmayalım çizgili kasta yenilenme yok kalp kasında da binde bir gibi önemsenmeyecek oranda . Bı hafta hoca hangi şubedeyse soralım yada mail atalım doğru değil cevap |
|
Başa dön |
|
 |
paradontax Çömez Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 17, 2017 7:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar birbirimin kafasını bulandırmayalım çizgili kasta yenilenme yok kalp kasında da binde bir gibi önemsenmeyecek oranda . Bı hafta hoca hangi şubedeyse soralım yada mail atalım doğru değil cevap |
|
Başa dön |
|
 |
Glutamat Uzman Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 17, 2017 8:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Tusçu 3 arkadaşa sordum cevap D diyorlar. |
|
Başa dön |