|
Yazar |
Mesaj |
dentmania Uzman Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 17, 2017 10:15 pm Mesaj konusu: Nu |
|
|
Fnk
En son dentmania tarafından Pts Hzr 19, 2017 9:15 am tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtmarina Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Hzr 18, 2017 4:22 am Mesaj konusu: |
|
|
İnsanları yanlış yönlendirmeyin. İlk tercih önceliklidir, o olmazsa kendı bölümünü ze yerleşirsiniz başkası giremez o durumda. |
|
Başa dön |
|
 |
canb Çömez Üye

|
Tarih: Pzr Hzr 18, 2017 10:46 am Mesaj konusu: |
|
|
Millet ne çakal olmuş ya |
|
Başa dön |
|
 |
Gorlingolds Yeni Üye

|
Tarih: Pts Hzr 19, 2017 6:45 am Mesaj konusu: |
|
|
Herkesin hakkinda hayirlisi
En son Gorlingolds tarafından Pts Hzr 19, 2017 9:28 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
|
Dnzsunali Yeni Üye

|
Tarih: Pts Hzr 19, 2017 7:39 am Mesaj konusu: |
|
|
Noluyo ya simdi tercihi su an oldugumuz bölümü yazmamız mı lazım hakkımız yanmasın diye hic bi sey anlamadım anladıgım da karıstı??? |
|
Başa dön |
|
 |
Kalsiffff_Kanallarrr Çömez Üye

|
Tarih: Pts Hzr 19, 2017 7:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Olduğun bölümü zaten kazanmışsın elde cepte cukkada garanti o daha ne yazıyorsun anlamadım ki o senin malın artık. Şansını dene acaba daha iyileri olur mu diye veya ölü tercih yap bir hayat da sen kurtar. _________________ Yarattığın kalsife bir teselli ver |
|
Başa dön |
|
 |
Kalsiffff_Kanallarrr Çömez Üye

|
Tarih: Pts Hzr 19, 2017 7:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaş yanlış yönlendirmiş bile olsa ben burda kötü niyet görmedim kazanılmış hakkını elinden almıyor kimse neden bu kadar yüklendiniz çok abarttınınz olayı. Kazandığın yeri yqzma diyor haksız da değil .sözlerinizi tartarak konuşun kimseye ağırlık yapmasın _________________ Yarattığın kalsife bir teselli ver |
|
Başa dön |
|
 |
dentmania Uzman Üye

|
Tarih: Pts Hzr 19, 2017 9:10 am Mesaj konusu: |
|
|
O yazıyı grupta paylaşım yapalım dediler yaptık.ne bir dolandırma ne bir manipülasyon.kimsenin yerinde de gözümüz yok kişi kendinden bilir işi.kazanmışsın kim elinden alacak.kazandığın yeri tekrar tercih etmeninde bi mantığı yok eğer hocan istemiyorsa sen gitmezsen başkası gelmesin diyorsa.insanlara iftira atmak yaftalamak kolay.arkadaşın dediği gibi nasip kısmet.allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin özellikle diş hekimini diş hekimine.ne dolandırıcılığımız kaldı ne manipülasyon yaptığımız.sanki silah zoruyla kadrosunu alıyoruz milletin.üşenmeyinde biraz açıklama okuyun.kimsenin kadrosu yanmayacak diyor ösym.allah herkese gönlündeki iyiliklerin karşılığını versin.umutla açılacak kadroları bekleyen meslekltaşlarıma sabır diliyorum.umarım bir daha bu duruma düşmeyiz ve meslektaşlarımızdan medet ummayız.herkes hakkında hayırlısı olsun. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|