|
Yazar |
Mesaj |
chordatympani Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 13, 2017 1:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Daglarkizii yazmış: | chordatympani yazmış: | Daglarkizii yazmış: | Protez de dusdata 2soru için itiraz dilekçesi hazırlamış. Birincisi swinglock ikincisi mandibula hareketi sorusu.
Renk seçimi sorusuna itiraz edilmeyecekmis doğruymuş o soru. Mavi neden değil diyene=>eski referans kitaplarda maviymis ancak yeni kitaplarda gri diyormuş
Farklı ışık kaynakları diyene=> doğru sonuca varmak için farklı ışık kaynakları altında bakmak yanilgiları azalttığı için öyle yapmak gerekiyomus (bana pek mantıklı gelmese de) | swing lock protezler üst çenede aramany defektlerinde rekonstrüksiyonda bile kullanılan sistemler.ticari bir marka.allah aşkına internette iki dk gezinin üst çeneye yapılan kaç tane swing lock göreceksiniz .nasıl lingual plak olabilir.data kitabında yazmış kendini kurtarmak için diretiyor. |
Dusem protez hocası da video paylasmis. Lingual plak modifikasyonu labial bar da yardımcı kroşe sistemi gibi bı görev üstleniyormuş. Referans kitaplardan bu bilgiyi veriyor. | madem ikisi de var hem lingual plak hem labial bar.o zaman ikisinin de modifikasyonu olmuyor mu?labial barsız swing lock diyebilir misin.tek bir yerde cümle içinde geçiyor kaynakta. Bunun cevabı lingual plak kesin demek çok mantıklı gelmiyor |
|
Başa dön |
|
|
|
chordatympani Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 13, 2017 1:39 am Mesaj konusu: |
|
|
Daglarkizii yazmış: | chordatympani yazmış: | Daglarkizii yazmış: | Protez de dusdata 2soru için itiraz dilekçesi hazırlamış. Birincisi swinglock ikincisi mandibula hareketi sorusu.
Renk seçimi sorusuna itiraz edilmeyecekmis doğruymuş o soru. Mavi neden değil diyene=>eski referans kitaplarda maviymis ancak yeni kitaplarda gri diyormuş
Farklı ışık kaynakları diyene=> doğru sonuca varmak için farklı ışık kaynakları altında bakmak yanilgiları azalttığı için öyle yapmak gerekiyomus (bana pek mantıklı gelmese de) | swing lock protezler üst çenede aramany defektlerinde rekonstrüksiyonda bile kullanılan sistemler.ticari bir marka.allah aşkına internette iki dk gezinin üst çeneye yapılan kaç tane swing lock göreceksiniz .nasıl lingual plak olabilir.data kitabında yazmış kendini kurtarmak için diretiyor. |
Dusem protez hocası da video paylasmis. Lingual plak modifikasyonu labial bar da yardımcı kroşe sistemi gibi bı görev üstleniyormuş. Referans kitaplardan bu bilgiyi veriyor. | madem ikisi de var hem lingual plak hem labial bar.o zaman ikisinin de modifikasyonu olmuyor mu?labial barsız swing lock diyebilir misin.tek bir yerde cümle içinde geçiyor kaynakta. Bunun cevabı lingual plak kesin demek çok mantıklı gelmiyor |
|
Başa dön |
|
|
saskinpremolar Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 13, 2017 3:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar protezdeki renk sorusunda dişler kurutulduğunda parlaklık değeri azalır seçeneği nasıl doğru oluyor |
|
Başa dön |
|
|
Karas Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 13, 2017 3:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar ankara da yaşayıp swing lock sorusuna cevap lingual plak olmalıdır değil de cevap hem lingual hem labial olabilir şeklinde itiraz etmeyi düşünen var mı? Bizim diğer şehirlerden dilekçelerimizi zamanında ulaştırmamız mümkün olmayacak gibi duruyor. |
|
Başa dön |
|
|
|
Kosp Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 13, 2017 3:55 am Mesaj konusu: |
|
|
saskinpremolar yazmış: | Arkadaşlar protezdeki renk sorusunda dişler kurutulduğunda parlaklık değeri azalır seçeneği nasıl doğru oluyor | onu bende sordum mekaniksel olarak bir aciklama bulamadim yuzeyden yansittigi enerji degeridir deniliyor ama net bir bilgi mi bilemiyorum |
|
Başa dön |
|
|
Trofoblast Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 13, 2017 4:29 am Mesaj konusu: |
|
|
Onuda anlamıyorum gitti hep tek ışık dediler denemelerde kuruttuğunda azalır diyenler sınav sorusu olunca farklı dile getiriyor gelde sinirlenme |
|
Başa dön |
|
|
Furious Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 13, 2017 4:49 am Mesaj konusu: |
|
|
restoda özellikle dişlerin kurutulunca renginin daha açık olduğu yazıyor. |
|
Başa dön |