|
Yazar |
Mesaj |
bycadde Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Ekm 22, 2017 9:35 pm Mesaj konusu: Dişçi Koltuğu Tamiri |
|
|
Hastanenizde eskimiş hasta yatakları, hasta sedyeleri, refakatçı koltuklarının yerine yenisini almanıza gerek kalmayacak. Tüm hasarlı kumaşları söker yerine sizin seçtiğiniz kumaş türüyle değiştirip zarar görmüş plastik, ahşap ve metal aksamlar tamir edilerek veya yerine yenileri takılarak tüm ekipmanlarınız sıfır görüntüsüne kavuşturulur. Ekteki resimde görüldüğü gibi eskimiş atıl vaziyetteki dişçi koltuğunun yenilenme aşamaları özetle gösterilmiştir. Detaylı çalışmaları vermiş olduğum websitemizde görebilirsiniz.
https://www.koltuktamircim.com/doseme/10/disci-koltugu-tamiri-ve-deri-degisimi
Detaylı bilgi almak için yetkili;
Ali Engin
0216 999 7675
0530 226 8675
www.koltuktamircim.com bir ByCadde Mobilya kuruluşudur. |
|
Başa dön |
|
|
|
cgds Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Arl 24, 2017 4:02 am Mesaj konusu: |
|
|
Önce tamir ettiğin koltuğun adını öğren sonra burya ilan ver |
|
Başa dön |
|
|
Karboksipeptidaz Yeni Üye
|
Tarih: Pts Arl 25, 2017 8:01 am Mesaj konusu: |
|
|
Bi de diş hekimi olcak o |
|
Başa dön |
|
|
cgds Yeni Üye
|
Tarih: Sal Arl 26, 2017 1:56 am Mesaj konusu: |
|
|
Ayrıca dişçi olayına da gıcık oldum +1
Bide önüne gelen burya üye olabiliyo mu , olabiliyosa bulunduğum ilçede iki tane teknisyen var ağızda çalışan onlar da üye olsun , bizle deneyimlerini paylaşınlar |
|
Başa dön |
|
|
|
kzmcn Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Arl 30, 2017 8:22 am Mesaj konusu: |
|
|
İlan veren hanım veya beyefendi en azından imla kurallarını sizden iyi biliyormuş. Takılmayın böyle şeylere. Dişçi miyiz? Diş hekimi mi? Bilgimizle, vicdanımızla, üslubumuzla hangisi olduğumuzu kendimiz belirliyoruz merak etmeyin. |
|
Başa dön |
|
|
cgds Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Arl 30, 2017 8:55 am Mesaj konusu: |
|
|
Sen dişçi olabilrsin , zaten buna saygı duyuyorum ama kendi adına konuş bence. Biz ağızda çalışan diplomasız şarlatanlara bile saygı duyuyoruz ,burada kalem ile düş ile günde bilmem kaç saat çalışarak çoluğunun çocuğunun rızkından zamanından çalarak emek ederek feragat ederek uzmanlık eğitimi almak isteyen meslektaşlarıma yada o cehennem hayatı çekerek bitirdiğimiz fakültelerden mezun olduktan sonra bize dişçi diyen gerzekleri hoş görmiycem ben, bunu hoş göreni de hoş görmiycem, İmla hatası yapmış olabilirim ama bu yanlışımı mesleğe yanlış yapmamaya bu saygıdeğer insanlara yanlış yapmamaya yeğlerim
En son cgds tarafından Cmt Arl 30, 2017 9:15 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
Karboksipeptidaz Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Arl 30, 2017 8:59 am Mesaj konusu: |
|
|
kzmcn yazmış: | İlan veren hanım veya beyefendi en azından imla kurallarını sizden iyi biliyormuş. Takılmayın böyle şeylere. Dişçi miyiz? Diş hekimi mi? Bilgimizle, vicdanımızla, üslubumuzla hangisi olduğumuzu kendimiz belirliyoruz merak etmeyin. |
Ha biz imla kurallarını bilmiyorz o yüzden böyle yazıyoruz di mi ? Takılmayın böyle küçük şeylere.
Ayrıca siz dişçi olabilirsiniz dişçi nedir bilmiyorum ben. Ben diş hekimiyim. Bu sitede de diş hekimi meslektaşlarım var. Herşeye maydanoz olmazsanız bi daha böyle can sıkıcı diyaloglar yaşanmaz.. (Bir değil bi) |
|
Başa dön |
|
|
kzmcn Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Arl 30, 2017 10:21 am Mesaj konusu: |
|
|
yanlış olayın üzerinde durmuş aynı şeye devam etmişsiniz. imla kurallarını çok iyi bildiğinizden eminim zaten ama hekimlik için şart olan o degil. ne demek istediğimi dişçilerin anlaması mümkün değildi zaten. boşa vakit kaybı oldu gereksiz mesajımı okuyan diş hekimi meslektaşlarımdan özür diliyorum. sevgi, saygı, hoşgörü |
|
Başa dön |
|
|
|
|