|
Yazar |
Mesaj |
dtmesut Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Ağu 10, 2012 5:17 pm Mesaj konusu: 2013 dus sınavı |
|
|
2013 dus sınavları cumartesiye alınmış.. |
|
Başa dön |
|
 |
|
dr.Zamig DentDus Moderatörü

|
Tarih: Cum Ağu 10, 2012 5:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
demek TUS-la bir günde yapmak işlerine zor gelmiş.. _________________ DentDus Azerbaycan Temsilcisi |
|
Başa dön |
|
 |
dtmesut Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Ağu 10, 2012 7:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
başvuru sayılarını 1 gün sonra açıklıyolardı. unuttularmı acaba.. |
|
Başa dön |
|
 |
santral Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ağu 15, 2012 10:17 am Mesaj konusu: |
|
|
dusdata sonbahar kursu hangi tarihte başlayacak bilgisi olan var mı?
En son santral tarafından Cum Ksm 02, 2012 10:21 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
|
seray Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Ekm 07, 2012 4:40 am Mesaj konusu: |
|
|
dtmesut yazmış: | başvuru sayılarını 1 gün sonra açıklıyolardı. unuttularmı acaba.. |
evet sonbahar dus'unda kaç kişiyle yarıştığımızı sınav sonuçları açıklandığında öğrendik. nisan dus'undan yaklaşık 500 kişi daha az giren olmuş ama gerçekten çalışan, hazırlanan girmiş sınava. umarım 2013 nisanında sayı çok artmaz... |
|
Başa dön |
|
 |
metilenmavisi Yeni Üye

|
Tarih: Cum Ksm 09, 2012 6:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
sayı artacak bence.yeni mezunların bi çoğu bu sınava tam çalışamadı..ama 2013 nisanda sayı çok daha fazla olacak gibi geliyo bana...ayrıca çalışandan çok .çok çok çalışan kişi sayısı dahada artıyo..ilk ikiyüze girip tercih yapmayan yüzden fazla kişi var çünkü 350.kişiye kadar yerleştirme yapıldı bu atamada sanki.. |
|
Başa dön |
|
 |
metilenmavisi Yeni Üye

|
Tarih: Cum Ksm 09, 2012 8:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar drtus forumunda gördüm net üzerinde kendi aralarında günlük çalışma saatlerini gün sonunda rapor ediyolardı!böyle birşey bizde başlatsak katılacak arkadaşlar olur mu iki tane bile olsa yeter..biraz evde çalışan kkişiler için ritm gelmiş olur ..şahsen en sıkıntı çektiğim konu |
|
Başa dön |
|
 |
silencesilence Çömez Üye

|
Tarih: Cum Ksm 09, 2012 9:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
evde çalışıyorsanız kendinize bi dus arkadaşı bulun rekabet değil ama motivasyon açısından iyi olur |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtgrana Çömez Üye

|
Tarih: Cmt Ksm 10, 2012 7:03 am Mesaj konusu: |
|
|
bu dus arkadaşlığı olayına ben katılıabilirim ben de evde hazırlanıyorum. |
|
Başa dön |
|
 |
metilenmavisi Yeni Üye

|
Tarih: Pts Ksm 12, 2012 4:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
sonunda ya..tamam dtgrana çok güzel olur..eminim daha sonra birçok kişi katılacak...şu şekilde yapsak uygun mu senin için mesela pazartesi toplam çalıştığımız saati salı sabahı rapor edelim..ben gündüzleri genelde nete girebiliyorum...ilk rapor benden..
cumartesi günü raporu: 6 saat
pazar günü 6 saat bugün 8 saat çalışmayı planlıyorum bakalım ne kadar yaklaşacağım |
|
Başa dön |
|
 |
dtgrana Çömez Üye

|
Tarih: Pts Ksm 12, 2012 10:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
anlaştık ben bu haftasonunu oldukça verimsiz geçirdiğim için üzülerek rapor edemiyorum.
yarından itibaren başlarım bende yazmaya. iyi çalışmalar... |
|
Başa dön |
|
 |
metilenmavisi Yeni Üye

|
Tarih: Sal Ksm 13, 2012 6:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben sabah erken başlamazsam çok verimsiz geçiyo....
dün zar zor 5 saat çalışabildim.. ilk tekrarı yapabilsek ikinci daha isteyerek ve rahat biter sanırım... |
|
Başa dön |
|
 |
dtgrana Çömez Üye

|
Tarih: Sal Ksm 13, 2012 7:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben de dün 4 saat çalıştım. dus için küçük benim için büyük bir adımdı. benim için de günün bu saatleri daha verimli geçiyor. |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtgrana Çömez Üye

|
Tarih: Sal Ksm 13, 2012 8:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
metilenmavisi yazmış: | sonunda ya..tamam dtgrana çok güzel olur..eminim daha sonra birçok kişi katılacak...şu şekilde yapsak uygun mu senin için mesela pazartesi toplam çalıştığımız saati salı sabahı rapor edelim..ben gündüzleri genelde nete girebiliyorum...ilk rapor benden..
cumartesi günü raporu: 6 saat
pazar günü 6 saat bugün 8 saat çalışmayı planlıyorum bakalım ne kadar yaklaşacağım |
eminim evde dusa hazırlananlar başka arkadaşlarımız da vardır aramıza katılırlarsa ilerleyen günlerde sadece çalışma süresi paylaşımı değil başka fikir alış verişleriyle birbirimize destek olacağımızı düşünüyorum. şimdiden teşekkürler... |
|
Başa dön |
|
 |
metilenmavisi Yeni Üye

|
Tarih: Sal Ksm 13, 2012 8:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
dershane zamanı ders çalışma süreci hakkında bilgi veren hoca günde 10 saat demişti! sınava bi ay kala bu rakamı geçn kişiler duyuyordum..demekki oluyomuş ..yapmışlar oldu:D |
|
Başa dön |
|
 |
dtmesut Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Ksm 13, 2012 8:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz? dusdata temel ve klinikte bazı derslerin kitaplarını değiştirmiş. alabilen oldumu eski kaynaklardanmı çalışıyorsunuz |
|
Başa dön |
|
 |
metilenmavisi Yeni Üye

|
Tarih: Sal Ksm 13, 2012 9:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben geçen dönemki kaynaklardan çalışıyorum..değiştirildiğini de düşünmüyorum aslında sadece kısaltmışlardır.. üstelik bu dönem temel bilimlerden bayağı bi soru hocaların hem uzun dönem hemde kampta anlatmadıkları yerlerden ..kitapta o kısımlar vardı ama üzerine değinilmedi..yeniden kaynak almayın eğer elinizde diğerleri varsa benim tavsiyem bu tabi..kolay gelsin |
|
Başa dön |
|
 |
dtgrana Çömez Üye

|
Tarih: Çrş Ksm 14, 2012 12:00 am Mesaj konusu: |
|
|
metilenmavisi yazmış: | dershane zamanı ders çalışma süreci hakkında bilgi veren hoca günde 10 saat demişti! sınava bi ay kala bu rakamı geçn kişiler duyuyordum..demekki oluyomuş ..yapmışlar oldu:D |
bende duymuştum bunu. helal olsun diyorum sadece. Çalışma süremi artırarak devam etmeyi düşünüyorum ama yine de hergün günde 10 saattan fazla çalışma aşamasına geleceğimi sanmıyorum. yapı meselesi. |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtgrana Çömez Üye

|
Tarih: Çrş Ksm 14, 2012 12:04 am Mesaj konusu: |
|
|
dtmesut yazmış: | arkadaşlar hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz? dusdata temel ve klinikte bazı derslerin kitaplarını değiştirmiş. alabilen oldumu eski kaynaklardanmı çalışıyorsunuz |
ben temel bilimleri dus akademi den çalışıyorum ve bazılarının tekrarlarını sorulu çalışma kitabından yapmayı planlıyorum.bazı kitapların yenilendiğini duydum ben de. özellikle klinikten yetersiz gördüğüm bazı kaynaklar var onları yenilemeyi düşünüyorum. |
|
Başa dön |
|
 |
metilenmavisi Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ksm 14, 2012 12:16 am Mesaj konusu: |
|
|
daha önce hazırlanan arkadaşımdan edindim ben diğer dershane klinik kitaplarını özellikle restoratif endo ve protez çok eksik dusdata da .diğerlerindede eksik ama ilginç olan bi dershanede eksik olan diğerinde çok detaylı anlatılmış:)klinikler diğer dershanelerin kitapları ile birleşince anca bi klinik kitabı oluyo .. aynı dershanenin kitabını yenilemek yerine başka dershanenin kitaplarını almak daha mantıklı gibi ..istanbulda ve ankarada farklı dershanelerin kursuna giden arkadaşlar değişim yapabilirler geçiici sürede olsa... |
|
Başa dön |
|
 |
|