|
Yazar |
Mesaj |
Smyrna Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Oca 27, 2018 11:44 pm Mesaj konusu: Kamuda çalışanlar ve uzmanlık kazananlar |
|
|
Arkadaşlar şu an kamuda çalışanlar ve uzmanlık kazananlar için süreç nasıl işleyecek?Yani tam olarak nasıl hareket edicez?Ne zaman istifa edicez?Ne zaman işi bırakmamız gerekecek? |
|
Başa dön |
|
|
|
hsnak Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Oca 28, 2018 12:28 am Mesaj konusu: |
|
|
İstifa yok hocam.herkesle aynı süreci geçirdikten sonra ek olarak 1 ay kurumlar arası yazışma beklememiz gerekiyor.zaten ohalde istifa zor |
|
Başa dön |
|
|
Smyrna Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Oca 28, 2018 12:31 am Mesaj konusu: |
|
|
hsnak yazmış: | İstifa yok hocam.herkesle aynı süreci geçirdikten sonra ek olarak 1 ay kurumlar arası yazışma beklememiz gerekiyor.zaten ohalde istifa zor | Hocam biraz daha açar mısınız bu süreçte nasıl hareket etmem gerekiyor.Tercihleri yaptım açıklandı mesela.Nereye başvurmam lazım |
|
Başa dön |
|
|
hsnak Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Oca 28, 2018 12:37 am Mesaj konusu: |
|
|
Hocam sizlik bi durum yok.çalışmayan arkadaşlarla aynı işlemleri yapıcaz.sonra yazının gelmesini beklicez.özel bi müracaat vs yok diye biliyorum |
|
Başa dön |
|
|
|
polar Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Oca 28, 2018 12:43 am Mesaj konusu: |
|
|
Peki üniversiteye geçtikten sonra devletteki kadromuz düşüyor mu uzmanlık bitikten sonra tekrar memuriyete dönüş mümkün oluyor mı acaba |
|
Başa dön |
|
|
hsnak Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Oca 28, 2018 12:44 am Mesaj konusu: |
|
|
YÖK kadrosu olduğu için dönüş yok diye biliyorum emin değilim.açıktan atama ile tekrar atanmak gerek |
|
Başa dön |
|
|
polar Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Oca 28, 2018 12:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ederim ancak istifa olmadığı için tekrar kadronuzun olduğu yere dönmek mümkün gibi düşündüm ben de net bir bilgi yok galiba bu konuyla ilgili |
|
Başa dön |
|
|
polar Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Oca 28, 2018 2:14 am Mesaj konusu: |
|
|
Bu konuda bilgisi olan var mı acaba |
|
Başa dön |
|
|
|
Smyrna Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Oca 28, 2018 3:49 am Mesaj konusu: |
|
|
polar yazmış: | Teşekkür ederim ancak istifa olmadığı için tekrar kadronuzun olduğu yere dönmek mümkün gibi düşündüm ben de net bir bilgi yok galiba bu konuyla ilgili | aynen hocam ben de bu konuyla ilgili net bi bilgi istiyorum |
|
Başa dön |
|
|
Smyrna Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Oca 28, 2018 3:50 am Mesaj konusu: |
|
|
hsnak yazmış: | Hocam sizlik bi durum yok.çalışmayan arkadaşlarla aynı işlemleri yapıcaz.sonra yazının gelmesini beklicez.özel bi müracaat vs yok diye biliyorum | teşekkür ederim hocam |
|
Başa dön |
|
|
dtmehmet2 Çömez Üye
|
Tarih: Pzr Oca 28, 2018 4:11 am Mesaj konusu: |
|
|
hocam istifa yok
tercih ettiniz ve kazandınız diyelim
üniversitenin istediği evraklarla birlikte kurumunuzdan muvaffakatname tarzında bir yazı alacaksınız
ve kurumlar arası yazışmalar başlayacak
kurumunuza yazı gelince ilişiğinizi kesip yolluğunuzu alıp başlayacaksınız |
|
Başa dön |
|
|
Smyrna Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Oca 28, 2018 8:44 am Mesaj konusu: |
|
|
dtmehmet2 yazmış: | hocam istifa yok
üniversitenin istediği evraklarla birlikte kurumunuzdan muvaffakatname tarzında bir yazı alacaksınız
kurumunuza yazı gelince ilişiğinizi kesip yolluğunuzu alıp başlayacaksınız | çok teşekkür ederim hocam😊 |
|
Başa dön |
|
|
polar Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Oca 28, 2018 9:06 am Mesaj konusu: |
|
|
dtmehmet2 yazmış: | hocam istifa yok
kurumunuza yazı gelince ilişiğinizi kesip yolluğunuzu alıp başlayacaksınız |
İstifa edilmediğine göre memuriyet Hakkı kalıyor o zman öyle mi hocam |
|
Başa dön |
|
|
|
alexisasho Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Oca 28, 2018 9:11 am Mesaj konusu: |
|
|
devletten sonra uzmanlığa başladık diyelim. gittiğimiz yerde bir sıkıntı oldu uzmanlığa devam etmek istemiyorusunuz kadrolu yerimize tekrar devam edebilir miyiz ? |
|
Başa dön |
|
|
seksek Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Oca 28, 2018 10:20 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar ben devletten dusla uniye geçtim süreç söyle dus yerleştirmeniz açıklanınca üni nin belirttiği tarihte gerekli belgeleri *****ürerek kayıt yaptırıyorsunuz sonra dönüp çalıştığınız kurumda devam ediyorsunuz benim güvenlik soruşturması ile birlikte 4 ay sürdü. Bu sırada bakanlık muvaffakatname yazismalari vs. Oluyor. Sonra bakanlıktan atama yazısı geliyor, gelen yazı "... kişinin .... üniversitesi. .. anabilimdalina nakil ile atanması" diye geliyor bu demek oluyorki uzmanlık bitince kuruma tekrar dönemezsin yani tamamen ilisigin kesiliyor. Sonrasında tekrar açıktan aramaya başvurmak gerekiyor. |
|
Başa dön |
|
|
Smyrna Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Oca 28, 2018 9:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
seksek yazmış: | Arkadaşlar ben devletten dusla uniye geçtim süreç söyle dus yerleştirmeniz açıklanınca üni nin belirttiği tarihte gerekli belgeleri *****ürerek kayıt yaptırıyorsunuz sonra dönüp çalıştığınız kurumda devam ediyorsunuz benim güvenlik soruşturması ile birlikte 4 ay sürdü. Bu sırada bakanlık muvaffakatname yazismalari vs. Oluyor. Sonra bakanlıktan atama yazısı geliyor, gelen yazı "... kişinin .... üniversitesi. .. anabilimdalina nakil ile atanması" diye geliyor bu demek oluyorki uzmanlık bitince kuruma tekrar dönemezsin yani tamamen ilisigin kesiliyor. Sonrasında tekrar açıktan aramaya başvurmak gerekiyor. | Hocam güvenlik soruşturması bitene kadar kurumunuzda çalışmaya devam mı edicez yani? |
|
Başa dön |
|
|
alexisasho Yeni Üye
|
Tarih: Pts Oca 29, 2018 9:41 am Mesaj konusu: |
|
|
mevzuatta bu yazıyor aynen kopyalayıp yapiştırıyorum.
Sınıf ve unvan değişikliği nedeniyle atama
MADDE 22 – (1) Sınıf ve unvan değişikliği nedeniyle yapılacak atamalar, Bakanlık ve bağlı kuruluşlarının görevde yükselme ve unvan değişikliği yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yapılır.
(2) Uzmanlık ve yan dal uzmanlık eğitimini yapmakta iken eğitimlerini tamamlamadan herhangi bir sebeple ayrılacak olanlar daha önce görev yaptıkları Bakanlık ve bağlı kuruluşlarınca D ve C hizmet grubu illere tercihlerine göre atanırlar. Devlet hizmeti yükümlüsü olan personel; eski görev yerine, eski görev yerinde boş yer bulunmaması hâlinde eski görev ilinde münhal bir kadroya, eski görev yeri bulunmayanlar ise tercihleri alınarak ilk Devlet hizmeti yükümlülüğü kurasıyla atanırlar. |
|
Başa dön |
|
|
seksek Yeni Üye
|
Tarih: Pts Oca 29, 2018 10:23 am Mesaj konusu: |
|
|
Smyrna yazmış: | seksek yazmış: | Arkadaşlar ben devletten dusla uniye geçtim süreç söyle dus yerleştirmeniz açıklanınca üni nin belirttiği tarihte gerekli belgeleri *****ürerek kayıt yaptırıyorsunuz sonra dönüp çalıştığınız kurumda devam ediyorsunuz benim güvenlik soruşturması ile birlikte 4 ay sürdü. Bu sırada bakanlık muvaffakatname yazismalari vs. Oluyor. Sonra bakanlıktan atama yazısı geliyor, gelen yazı "... kişinin .... üniversitesi. .. anabilimdalina nakil ile atanması" diye geliyor bu demek oluyorki uzmanlık bitince kuruma tekrar dönemezsin yani tamamen ilisigin kesiliyor. Sonrasında tekrar açıktan aramaya başvurmak gerekiyor. | Hocam güvenlik soruşturması bitene kadar kurumunuzda çalışmaya devam mı edicez yani? | evet hocam aynen devam edeceksiniz kurumunuza ayrilis yazısı geçene kadar. |
|
Başa dön |
|
|
|
seksek Yeni Üye
|
Tarih: Pts Oca 29, 2018 10:24 am Mesaj konusu: |
|
|
alexisasho yazmış: | mevzuatta bu yazıyor aynen kopyalayıp yapiştırıyorum.
Sınıf ve unvan değişikliği nedeniyle atama
MADDE 22 – (1) Sınıf ve unvan değişikliği nedeniyle yapılacak atamalar, Bakanlık ve bağlı kuruluşlarının görevde yükselme ve unvan değişikliği yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yapılır.
(2) Uzmanlık ve yan dal uzmanlık eğitimini yapmakta iken eğitimlerini tamamlamadan herhangi bir sebeple ayrılacak olanlar daha önce görev yaptıkları Bakanlık ve bağlı kuruluşlarınca D ve C hizmet grubu illere tercihlerine göre atanırlar. Devlet hizmeti yükümlüsü olan personel; eski görev yerine, eski görev yerinde boş yer bulunmaması hâlinde eski görev ilinde münhal bir kadroya, eski görev yeri bulunmayanlar ise tercihleri alınarak ilk Devlet hizmeti yükümlülüğü kurasıyla atanırlar. | sağlık bakanlığı kadrosu için geçerli bu yök kadrosu için böyle bir durum yok hocam |
|
Başa dön |
|
|
Smyrna Yeni Üye
|
Tarih: Prş Şub 01, 2018 11:11 am Mesaj konusu: Çok teşekkür ederim hocam |
|
|
seksek yazmış: | Smyrna yazmış: | seksek yazmış: | Arkadaşlar ben devletten dusla uniye geçtim süreç söyle dus yerleştirmeniz açıklanınca üni nin belirttiği tarihte gerekli belgeleri *****ürerek kayıt yaptırıyorsunuz sonra dönüp çalıştığınız kurumda devam ediyorsunuz benim güvenlik soruşturması ile birlikte 4 ay sürdü. Bu sırada bakanlık muvaffakatname yazismalari vs. Oluyor. Sonra bakanlıktan atama yazısı geliyor, gelen yazı "... kişinin .... üniversitesi. .. anabilimdalina nakil ile atanması" diye geliyor bu demek oluyorki uzmanlık bitince kuruma tekrar dönemezsin yani tamamen ilisigin kesiliyor. Sonrasında tekrar açıktan aramaya başvurmak gerekiyor. | Hocam güvenlik soruşturması bitene kadar kurumunuzda çalışmaya devam mı edicez yani? | evet hocam aynen devam edeceksiniz kurumunuza ayrilis yazısı geçene kadar. |
|
|
Başa dön |
|
|
|