|
Yazar |
Mesaj |
gizem38 Çömez Üye

|
Tarih: Cum Mar 02, 2018 9:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Haber geldi arkadaşlar gözümüz aydın |
|
Başa dön |
|
 |
|
Lancelot Yeni Üye

|
Tarih: Cum Mar 02, 2018 9:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Rumzz yazmış: | Arkadaşlar bana kızdınız ama gördüğünüz gibi haklı çıktım. Gizem hanım da ortalıkta görünmüyor noldu hani bu hafta açıklanacaktı? Bu kadar üzerime yüklenildi demekki benim bilgi aldığım kişi doğru söylemiş. Boş yere bugününüzü de harap etmeyin. Dün tusçulara bile ek yerleştirme bir iki ayı bulabilir denmiş. Bizim haftaya 20günü geçince bir ihtimal açıklanır. Şuan önemli bir sorun olarak görünmüyor çünkü |
Ne zaman acıklanır bilemem ama senin gibi bir meslektaşımızın olması gelecekte belki de uzman olacak olman gerçekten meslek adına üzücü |
|
Başa dön |
|
 |
gizem38 Çömez Üye

|
Tarih: Cum Mar 02, 2018 9:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
açıklandı |
|
Başa dön |
|
 |
blowout Yeni Üye

|
Tarih: Cum Mar 02, 2018 9:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Lancelot yazmış: | Rumzz yazmış: | Arkadaşlar bana kızdınız ama gördüğünüz gibi haklı çıktım. Gizem hanım da ortalıkta görünmüyor noldu hani bu hafta açıklanacaktı? Bu kadar üzerime yüklenildi demekki benim bilgi aldığım kişi doğru söylemiş. Boş yere bugününüzü de harap etmeyin. Dün tusçulara bile ek yerleştirme bir iki ayı bulabilir denmiş. Bizim haftaya 20günü geçince bir ihtimal açıklanır. Şuan önemli bir sorun olarak görünmüyor çünkü |
Ne zaman acıklanır bilemem ama senin gibi bir meslektaşımızın olması gelecekte belki de uzman olacak olman gerçekten meslek adına üzücü | hakikaten ya bu nedir benim yerleştirmeden bi beklentim yok da böyle bi tiple meslektaş olmak üzücü. |
|
Başa dön |
|
 |
|
dentis_ts Çömez Üye

|
Tarih: Cum Mar 02, 2018 10:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
Herkese hayırlı uğurlu olsun Gizem hanıma teşekkürler süreci sabote edip hepimizin sinirlerini bozanlar hakkında da yukarıdaki arkadaşlarla aynı fikirdeyim... |
|
Başa dön |
|
 |
dtgce92 Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Mar 02, 2018 10:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gizem hanım çok teşekkürler her şey gönlünüzce olur inşallah. Sadistçe davranışlarla insanları aşağı çeken arkadaş inşallah her şey senin de gönlüne göre olur da insanlara yaşattığını yaşarsın. |
|
Başa dön |
|
 |
Gracey1314 Çömez Üye

|
Tarih: Cum Mar 02, 2018 10:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gizem hanım teşekkürler  |
|
Başa dön |
|
 |
lorenz Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Mar 02, 2018 11:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
orhan alpsoy = rumzz hahah bekliyormusunuz açıklanmasını hala |
|
Başa dön |
|
 |
|
wllob Çömez Üye

|
Tarih: Cum Mar 02, 2018 11:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Herkese hayirli ugurlu olsun. 6 aydir burda hepberaber bu sureci yasadik. İnsallah bekledigimize degen sonuclar almisizdir. Bundan sonra da herkese calisma ortaminda mutluluk ve huzur dolu gunler diliyorum 😌😌 |
|
Başa dön |
|
 |
|