|
Yazar |
Mesaj |
Huffleclaw Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Nis 07, 2018 10:57 pm Mesaj konusu: cezaevi hekimliği |
|
|
arkadaşlar cezaevi hekimliği konusunda bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi acaba, şartlar nasıldır,hangi tedaviler yapılıyor, vs |
|
Başa dön |
|
 |
|
erman360 Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Nis 07, 2018 11:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben uzun süre cezaevi hekimliği yaptım. Çoğu malzeme var periapikal de mevcut olduğundan sağlıklı tedaviler yapabiliyorsun. Protezleri sevk etmen lazım ama dönüşünde uyumlama san ait. Sanırım sağlık bakanlığı değil de adalet bakanlığı adı altında çalışman gerekicek. Maaş da ona göre verilir çünkü Tsm ile Kamu hastaneler birliği birşleşti. Böyle atamalar yerine görevlendirme ile gidiyorduk biz adsmden. Artık direk kadrolu olarak çalışacaksınız sanırım. |
|
Başa dön |
|
 |
dtsbp Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr Nis 08, 2018 12:31 am Mesaj konusu: |
|
|
Maas daha mi dusuk yani |
|
Başa dön |
|
 |
dtsbp Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr Nis 08, 2018 12:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Peki stresli mi gardiyan oluyor mu hastanin yaninda bide telefon kesinlikle sokamiyormuşsun, bir sure sonra sivil bir hastaneye tayin isteyebilirmisin peki? |
|
Başa dön |
|
 |
|
erman360 Yeni Üye

|
Tarih: Pts Nis 09, 2018 6:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hayır dostum mahkumlar normal hastalardan farksız benim gözümde, hatta daha iyi olabilirler Maaşı orda hastane verdiğiiçin ortalama döner+sabit maaşını alıyordum |
|
Başa dön |
|
 |
dtfatimaadsm Yeni Üye

|
Tarih: Prş Nis 12, 2018 7:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben de çalıştım cezaevinde. Tabi üzerinde hiçbir şekilde telefon, flash bellek, kitap vs sokamıyorsun içeri.bizde periapikal yoktu ama protez yapabiliyorduk, hatta bolca hareketli yapıyorsun iyi puan getiriyor. Bu işlemler gittiğin bölgeye göre değişiyor demek ki. Ama diş hekimliği fakültesi olan bir ili yazarsanız cerrahi sevk ederken avantajınız olur, çünkü dışarı hasta çıkarmayı pek sevmiyorlar. |
|
Başa dön |
|
 |
Foramenmagnum Yeni Üye

|
Tarih: Cum Nis 13, 2018 9:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Cezaevinde hekimliğin bunaltıcı olduğunu söyleyenler var öyle mi ? Bayan hekimin zorlanacağı bir ortam mı var ? |
|
Başa dön |
|
 |
Foramenmagnum Yeni Üye

|
Tarih: Cum Nis 13, 2018 9:46 am Mesaj konusu: |
|
|
Öncesinde cezaevinde görev yapanlar bol bol anlatırsa çok yararı olur teşekkürler |
|
Başa dön |
|
 |
|
Foramenmagnum Yeni Üye

|
Tarih: Cum Nis 13, 2018 7:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben sorularıma cevap almak için bakanlığı arıyorum ama bi türlü düşüremedim hattı. Cezaevinden adsm ye geçiş yapılabiliyor mu aslında öğrenmek istediğim bu |
|
Başa dön |
|
 |
dtsbp Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Nis 14, 2018 10:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Saglik bakanligi personellerini bimere sikayet ettim ben aradigimda da telefonu bir turlu acmadilar. |
|
Başa dön |
|
 |
dtfatimaadsm Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Nis 18, 2018 3:17 am Mesaj konusu: |
|
|
Eğer sistem değişmediyse cezaevine ilk atandığınızda adalet bakanlığı kadrosuyla atanıyorsunuz. Sağlık bakanlığına geçmek için istifa edip tekrar sağlkk bakanlığına atanmanız gerekli |
|
Başa dön |
|
 |
dtfatimaadsm Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Nis 18, 2018 3:20 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben adsmden görevlendirmeyle haftada iki gün gidiyorum ama benim karakterim için uygun bir yer değil, içeri telefon kitap vs sokamıyorsunuz. Hastalarla problem yaşanmaz ama gardiyanlar her daim hastaların başında duruyorlar ve müdahale ediyorlar. |
|
Başa dön |
|
 |
dtsbp Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Nis 18, 2018 6:45 am Mesaj konusu: |
|
|
Saglik bakanligi kadrosuyla atanmadigimizi nerden ogrendiniz bilgi kaynaginiz nedir, peki istifa edince saglik bakanligina gecis kolay mi nasil oluyor bilginiz varmi |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtfatimaadsm Yeni Üye

|
Tarih: Prş Nis 19, 2018 2:41 am Mesaj konusu: |
|
|
Cezaevinde pretisyen hekim ve hemşire arkadaşlarım var.onlar adalet bak kadrosundalar. Ama geçiş konusjnda net bilgim yok.onu il sağlık müdürlüklerine sorabilirsiniz |
|
Başa dön |
|
 |
dtsbp Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Nis 19, 2018 9:29 am Mesaj konusu: |
|
|
En iyisi telefon etmek saglik bakanligina peki maas durumu nasil oluyor sonradan baskanbi devlet hastanesine tayin isteyebiliyormusun yoksa hep ayni yerde mi sayiyorsun cok sacma sapan bu durumsa hic gitmeyeyim yakayim kurami |
|
Başa dön |
|
 |
|