|
Yazar |
Mesaj |
dtclearfil Çömez Üye

|
Tarih: Çrş Mar 21, 2018 1:01 am Mesaj konusu: Güvenlik Soruşturması |
|
|
Arkadaşlar dus kadrolarinin hepsi YÖK kadrosu idi. Sağlık bakanligina atananlar ismini ÇKYS'den takip edebiliyorlardi.
Bizler ÇKYS'ye mi düşeceğiz yoksa baska biryerden mi takip edeceğiz? |
|
Başa dön |
|
 |
|
pedocubiri Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Mar 21, 2018 8:31 am Mesaj konusu: |
|
|
+1 |
|
Başa dön |
|
 |
wllob Çömez Üye

|
Tarih: Prş Mar 22, 2018 12:18 am Mesaj konusu: |
|
|
Hocam ben kayit icin gittigimde guvenlik sorusturmasi bittiginde tebligat gondericez dediler. Bunun disinda ayrica guvenlik sorusturmasi ne asamada tarzinda ogrenebilcegimiz bir yer yok sanirim. |
|
Başa dön |
|
 |
dtclearfil Çömez Üye

|
Tarih: Cum Mar 23, 2018 4:18 am Mesaj konusu: |
|
|
wllob yazmış: | Hocam ben kayit icin gittigimde guvenlik sorusturmasi bittiginde tebligat gondericez dediler. Bunun disinda ayrica guvenlik sorusturmasi ne asamada tarzinda ogrenebilcegimiz bir yer yok sanirim. |
Teşekkürler hocam |
|
Başa dön |
|
 |
|
head Yeni Üye

|
Tarih: Sal Nis 03, 2018 9:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadalar tus girenlerin guvenlik sorusturmaları daha bitmedi diye biliyorum .arkadaşi tusa giren bir bilgisi olan var mı.bizim sorusturmalar ne kadar surecek bir cıkarımda bulunmak istiyorum |
|
Başa dön |
|
 |
dt-k Yeni Üye

|
Tarih: Sal Nis 03, 2018 9:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tus'a girenlerde bitmeyen var mi bilmiyorum ama drtus'a gore 1 ay sonra falan çkys'ye düşmüş genel olarak |
|
Başa dön |
|
 |
head Yeni Üye

|
Tarih: Sal Nis 03, 2018 10:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sağlık bakanlığı atamalarının bu kadar erken ckys ye düştüğünü bilmiyordum.ben YÖK atamalarınin forumlarini takip etmeye çalışıyorum.insallah bizimki de bir an önce sonuclanir |
|
Başa dön |
|
 |
dtclearfil Çömez Üye

|
Tarih: Prş Nis 12, 2018 2:16 am Mesaj konusu: |
|
|
Soruşturması biten var mı arkadaşlar hiç?
Mahkeme bitti kimseden ses seda yok .. |
|
Başa dön |
|
 |
|
gizem38 Çömez Üye

|
Tarih: Prş Nis 12, 2018 4:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben ikametimin bulunduğu ilçe emniyet müdürlüğünü aradım bilgi almak için , sizin soruşturmalar Ankara’dan yürütülüyor dedi . Peki tahmini bir süre verebilir misiniz dediğimde 1.5 ay dediler. Ankara il emniyetini aradım , telefonu açan bilgi vermezler gizlidir diyip hiç bağlamadı bile beni ilgili birime |
|
Başa dön |
|
 |
wonder Yeni Üye

|
Tarih: Prş Nis 12, 2018 6:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Ankara'dan yürütülen soruşturmaların atamaya katılan hekimler için geçerli olduğunu düşünüyorum. . İkamet edilen şehire göre soruşturma süresi değişiyor. İlçeden sonra il emniyete gidiyormuş dosyamız |
|
Başa dön |
|
 |
Bruksizm Yeni Üye

|
Tarih: Prş Nis 12, 2018 7:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Geçen yıl üni kayıtları Şubat'ta olduğu halde Mayıs'ta başladılar bu yıl kayıtlar Mart'ta oldu hazirana da kalabiliriz.emniyette de taşeronlar kadroya geçtiği için aşırı yığılma varmış.yani süreç yavaş ilerliyor her türlü 🙁 |
|
Başa dön |
|
 |
gizem38 Çömez Üye

|
Tarih: Prş Nis 12, 2018 8:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
wonder yazmış: | Ankara'dan yürütülen soruşturmaların atamaya katılan hekimler için geçerli olduğunu düşünüyorum. . İkamet edilen şehire göre soruşturma süresi değişiyor. İlçeden sonra il emniyete gidiyormuş dosyamız |
Onu özellikle belirttim atama değil, üniversitede başlayacağımı vs söyledim, hatta tc mi sordu bizdeyse zaten sistemde görünür dedi baktı bulamadı. Telefondan olduğu için ben de en fazla bunu öğrenebildim . Dilerim en kısa sürede neticelenir |
|
Başa dön |
|
 |
wonder Yeni Üye

|
Tarih: Cum Nis 13, 2018 1:01 am Mesaj konusu: |
|
|
gizem38 yazmış: | wonder yazmış: | Ankara'dan yürütülen soruşturmaların atamaya katılan hekimler için geçerli olduğunu düşünüyorum. . İkamet edilen şehire göre soruşturma süresi değişiyor. İlçeden sonra il emniyete gidiyormuş dosyamız |
Onu özellikle belirttim atama değil, üniversitede başlayacağımı vs söyledim, hatta tc mi sordu bizdeyse zaten sistemde görünür dedi baktı bulamadı. Telefondan olduğu için ben de en fazla bunu öğrenebildim . Dilerim en kısa sürede neticelenir | İnşallah hocam açıklanır bir an önce |
|
Başa dön |
|
 |
|
head Yeni Üye

|
Tarih: Cum Nis 20, 2018 1:14 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar tebligat sonrası bizim yapicagimiz bişey var mı.sgk biz mi başvurucaz yoksa üniversiteye kendi mi başlaticak.banka kartında da bankaya maaş kartı olduğunu söylemeye gerek varmı |
|
Başa dön |
|
 |
retzius Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Nis 21, 2018 2:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Devlette çalışıp DUS u kazanan ve henüz çkys'ye düşmeyen var mı arkadaşlar? |
|
Başa dön |
|
 |
retzius Yeni Üye

|
Tarih: Pts Nis 23, 2018 9:20 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar devlette çalışan herkese tebligat geldi mi?devlette DUS'u kazananlar geldi yada gelmedi diye yazabilirler mi? |
|
Başa dön |
|
 |
muhammet Yeni Üye

|
Tarih: Sal Nis 24, 2018 8:04 am Mesaj konusu: |
|
|
daha gelmedi bana . bazılarının gelmeye başlamış ama. |
|
Başa dön |
|
 |
retzius Yeni Üye

|
Tarih: Sal Nis 24, 2018 8:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
muhammet yazmış: | daha gelmedi bana . bazılarının gelmeye başlamış ama. |
Teşekkür ederim.etrafımda çalışan arkadaşların tebligatları geldiği için endişelenmiştim. |
|
Başa dön |
|
 |
|
Gracey1314 Çömez Üye

|
Tarih: Sal Nis 24, 2018 8:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Benim de hala gelmedi |
|