|
Yazar |
Mesaj |
dnzdnz92 Yeni Üye

|
Tarih: Sal Hzr 19, 2018 12:34 pm Mesaj konusu: ACİLL GÜVENLİK SORUŞTURMASI-KOMİSYONA KALANLAR |
|
|
Hocalarım merhabalar, yardımınıza ihtiyacım var. Geçtiğimiz zorlu dus sürecinde istediğim bölümü kazandım kayıt yaptırdım, güvenlik soruşturmamı beklemekteydim.
Fakat aldığım haber neticesinde, güvenlik soruşturmamın rektörlük komisyonuna gideceğini ve uzmanlık eğitimime başlayıp başlamama kararının verileceğini öğrendim. Komisyona gidecek olan bir tek benim dosyam olduğunu, komisyonun ne zaman toplanıp ne zaman karar vereceğinin ise muamma olduğunu öğrendim. Neden soruşturmamın böyle problemli sonuçlandığını ise öğrenemedim. İlkokul-lise-üni hep devlet okullarında okudum ve hiçbir örgütle bağlantım olmadı. Duyunca şok oldum, öyle ki evi bile tutmuştum 1 ay önce.
Bu komisyon sürecini bilen-yaşayan varsa bilgi verebilir mi? Eylülden beri bekliyorum ve daha ne kadar bekleyeceğimi bilmiyorum, psikolojim alt üst olmuş durumda. Yardımlarınızı bekliyorum.. |
|
Başa dön |
|
 |
|
bnymndrya Yeni Üye

|
|
Başa dön |
|
 |
dnzdnz92 Yeni Üye

|
Tarih: Sal Hzr 19, 2018 9:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sağolun hocam. Buraları okudum yaygın olan 2 görüş var. Birisi komisyonun rutin-tedbir amaçlı olduğu diğeri de güvenlik soruşturması “şüpheli” olan kişilerin komisyonda görüşüldüğü. Ben 2.ihtimalin daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Çünkü rutin-tedbir amaçlı diye bilgi veren kişinin başından savmaya çalışır bir hali vardı. |
|
Başa dön |
|
 |
Karakutu Yeni Üye

|
Tarih: Prş Hzr 21, 2018 3:55 am Mesaj konusu: |
|
|
Hangi üniversiteye yerleştiniz |
|
Başa dön |