|
Yazar |
Mesaj |
dtsbp Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 19, 2018 1:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
ddsmurat yazmış: | Sınava 4.sınıf öğrencisi olup giren çok fazla
Genelde trollemişlerdir net puan önemli değil önemli olan sıralama
Diş hekimleri genelde çok kalitesiz oldukları için takılmamak lazım |
o kadar cok katılıyorum ki 😂 |
|
Başa dön |
|
|
|
Osmanaga Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 19, 2018 4:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
dt_ipeki yazmış: | Dusmeslek verilerine göre 75-77 bandının altında kalanların yerlesmesi çok zor. Artan kontenjanları hesaba katarsak netler cok düsmemiş şaşırtıcı. |
Anket sonuçları açıklandı mı acaba ? |
|
Başa dön |
|
|
baran4434 Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 19, 2018 7:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
ddsmurat yazmış: | Bence 1 soruya itiraz edilebilir oda cevabı ranula olan
Çünkü rg de bariz vertebrayı deplese etmiş idda ederim ustteki foto ile rg başka hastanındır |
O soruda itiraz edecek hiç bir durum yok umarım kimse süreci boşu boşuna uzatmaz dediğiniz gibi rg yanlış olsa bile vertebrayı deplese edecek bir şık yok zaten kliniği de açık ve net |
|
Başa dön |
|
|
berkehan_13 Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 19, 2018 8:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
82.75 |
|
Başa dön |
|
|
|
Blackevil Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 19, 2018 8:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
anket sonuçları açıklandı ama sonra kaldırdılar hocam |
|
Başa dön |
|
|
Dtysm93 Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 19, 2018 11:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dusdata anket/yorum kisminda itiraz etmek icin bahane arayip duran arkadaş... Allah aşkına şöyle seyler yapip durmayin zatem mahkemeler olumlu sonuçlanmıyor. Bunca insanı boşuna bekletmekle elinize ne geçecek |
|
Başa dön |
|
|
Butimar Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 19, 2018 11:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kampa katıldım ve 62.25 net. |
|
Başa dön |
|
|
dtesraaa Yeni Üye
|
Tarih: Prş Eyl 20, 2018 1:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Dusmeslek yeniden anket yapıyor |
|
Başa dön |
|
|
|
dtabc Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Eyl 20, 2018 2:06 am Mesaj konusu: |
|
|
NOLUR İTİRAZ ETMEYİN DAVA AÇMAYIN ARKADAŞLAR GEÇMİŞTE EN BARİZ SORULARDA BİLE KABUL ETMEDİLER BİRÇOK SORU İTİRAZINI. BU SENEKİLERDE HATA VARSA BİLE BARİZ BİLE DEĞİL ASLA KABUL EDECEKLERİNİ SANMIYORUM. BAKIM BAHSETMİŞ OLDUĞUNUZ SORULARA BEN DOĞRU MU YAPTIM YANLIŞ MI YAPTIM BAKMADIM BİLE ÇÜNKÜ ARTIK UMRUMDA BİLE DEĞİL. ŞU REZİL SÜREÇ BİTSİN ARTIK HERKES YOLUNA BAKSIN. YILDA 1 KEZ OLAN SINAV İÇİN 7-8 AY BEKLETİYOTLAR YAPMAYIN ETMEYİN |
|
Başa dön |
|
|
canb Çömez Üye
|
Tarih: Prş Eyl 20, 2018 2:28 am Mesaj konusu: |
|
|
dtabc yazmış: | NOLUR İTİRAZ ETMEYİN DAVA AÇMAYIN ARKADAŞLAR GEÇMİŞTE EN BARİZ SORULARDA BİLE KABUL ETMEDİLER BİRÇOK SORU İTİRAZINI. BU SENEKİLERDE HATA VARSA BİLE BARİZ BİLE DEĞİL ASLA KABUL EDECEKLERİNİ SANMIYORUM. BAKIM BAHSETMİŞ OLDUĞUNUZ SORULARA BEN DOĞRU MU YAPTIM YANLIŞ MI YAPTIM BAKMADIM BİLE ÇÜNKÜ ARTIK UMRUMDA BİLE DEĞİL. ŞU REZİL SÜREÇ BİTSİN ARTIK HERKES YOLUNA BAKSIN. YILDA 1 KEZ OLAN SINAV İÇİN 7-8 AY BEKLETİYOTLAR YAPMAYIN ETMEYİN |
Boş konuşma be büyük büyük yazmış birde. Efendi sanmıyormuş kabul edeceklerini hata varsa bariz değilmiş bilir kişi konuşuyor açılın. Yürü git şuradan |
|
Başa dön |
|
|
dtsbp Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Eyl 20, 2018 2:33 am Mesaj konusu: |
|
|
canb yazmış: | dtabc yazmış: | NOLUR İTİRAZ ETMEYİN DAVA AÇMAYIN ARKADAŞLAR GEÇMİŞTE EN BARİZ SORULARDA BİLE KABUL ETMEDİLER BİRÇOK SORU İTİRAZINI. BU SENEKİLERDE HATA VARSA BİLE BARİZ BİLE DEĞİL ASLA KABUL EDECEKLERİNİ SANMIYORUM. BAKIM BAHSETMİŞ OLDUĞUNUZ SORULARA BEN DOĞRU MU YAPTIM YANLIŞ MI YAPTIM BAKMADIM BİLE ÇÜNKÜ ARTIK UMRUMDA BİLE DEĞİL. ŞU REZİL SÜREÇ BİTSİN ARTIK HERKES YOLUNA BAKSIN. YILDA 1 KEZ OLAN SINAV İÇİN 7-8 AY BEKLETİYOTLAR YAPMAYIN ETMEYİN |
Boş konuşma be büyük büyük yazmış birde. Efendi sanmıyormuş kabul edeceklerini hata varsa bariz değilmiş bilir kişi konuşuyor açılın. Yürü git şuradan |
aha bitanesini bulduk kesin itiraz edecek 😂 |
|
Başa dön |
|
|
canb Çömez Üye
|
Tarih: Prş Eyl 20, 2018 3:06 am Mesaj konusu: |
|
|
Benim yeni haberim oldu yoksa itiraz ederdim. Sorular hatalı çift cevaplı yanlis cevapli bana kalirsada. Buna itiraz etmekte ne gibi sorun var ? Itiraz edilince süre uzamıyor bu süreçte değerlendiriliyor sorular |
|
Başa dön |
|
|
Dtysm93 Yeni Üye
|
Tarih: Prş Eyl 20, 2018 3:17 am Mesaj konusu: |
|
|
Iyi o zaman herkes kendine gore cift cevaplı hatali buldugu yanlis yaptigi sorulara itiraz etsin. ne sacma konusmussunuz ya. Şu ana kadar hic bir bilir kisiden de yanlis soru var sözu duymadim hep sinavda cevap isine gelmeyen tipler diyor bunu. Ellerine de bisey gecmicek olan digerlerine olacak |
|
Başa dön |
|
|
|
Dtysm93 Yeni Üye
|
Tarih: Prş Eyl 20, 2018 3:21 am Mesaj konusu: |
|
|
Hatta dusdata bile hatali sorular başlıgıni kaldirmisken siz neyin kafasiyla bana gore yanlis sorular vardi diyosunuz. O zaman bizim yaptiklarimiz da bize gore dogru. |
|
Başa dön |
|
|
Daglarkizii Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Eyl 20, 2018 3:50 am Mesaj konusu: |
|
|
Fizyodaki diskus yanlış sorusu için az önce hatalı olduğunu gösteren referansı data fizyo hocası attı.
Data orto hocası yanlış olabilir haklı olabilirsiniz dedi. Ki geçen yıl aynı hoca tüm şikayetlere rağmen geçen yılki soruların hiçbirine itiraz edebilirsiniz cümlesini kullanmadı. Gerek yok itiraz etmeye soru doğru dedi.
Odr data hocası dün herkese açık olan sayfadan sorunun iki cevabının da çelişkili ve doğru olacağını hatta bukkal lingual olan cevabı doğru kabul edip yine de ikisinden biri çıkarsa ikisine de sasirmam cümlesini kendi bizzat yazdı. |
|
Başa dön |
|
|
Daglarkizii Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Eyl 20, 2018 3:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Dtysm93 yazmış: | Iyi o zaman herkes kendine gore cift cevaplı hatali buldugu yanlis yaptigi sorulara itiraz etsin. ne sacma konusmussunuz ya. Şu ana kadar hic bir bilir kisiden de yanlis soru var sözu duymadim hep sinavda cevap isine gelmeyen tipler diyor bunu. Ellerine de bisey gecmicek olan digerlerine olacak |
Başka bir bilir kişi istiyor musunuz?
İnsanlar sizin gibi fevri tepkiler verdiği için hocalar kesin konuşamıyor. Yanlış hatalı dese 2748585kisi hocaya saldırıyor çünkü. Adamlar bununla uğraşmamak için hata olduğunu da söylemiyorlar. |
|
Başa dön |
|
|
canb Çömez Üye
|
Tarih: Prş Eyl 20, 2018 3:53 am Mesaj konusu: |
|
|
Dtysm93 yazmış: | Hatta dusdata bile hatali sorular başlıgıni kaldirmisken siz neyin kafasiyla bana gore yanlis sorular vardi diyosunuz. O zaman bizim yaptiklarimiz da bize gore dogru. | tabi dataya koşulsuz şartsız güvenmeliyiz. Azcik bilinçli düşünürsen kafayi kullanirsan diğer şıklarda sikinti oldugunu gorursun bu sorularda |
|
Başa dön |
|
|
dtabc Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Eyl 20, 2018 3:55 am Mesaj konusu: |
|
|
canb yazmış: | dtabc yazmış: | NOLUR İTİRAZ ETMEYİN DAVA AÇMAYIN ARKADAŞLAR GEÇMİŞTE EN BARİZ SORULARDA BİLE KABUL ETMEDİLER BİRÇOK SORU İTİRAZINI. BU SENEKİLERDE HATA VARSA BİLE BARİZ BİLE DEĞİL ASLA KABUL EDECEKLERİNİ SANMIYORUM. BAKIM BAHSETMİŞ OLDUĞUNUZ SORULARA BEN DOĞRU MU YAPTIM YANLIŞ MI YAPTIM BAKMADIM BİLE ÇÜNKÜ ARTIK UMRUMDA BİLE DEĞİL. ŞU REZİL SÜREÇ BİTSİN ARTIK HERKES YOLUNA BAKSIN. YILDA 1 KEZ OLAN SINAV İÇİN 7-8 AY BEKLETİYOTLAR YAPMAYIN ETMEYİN |
Saygısız adam! Şu konuşma şekline bak birebir sana bir şey diyen mi oldu?? Kimse bu süreçten olumsuz etkilenmesin diye konuşuyoruz neyin kafasındasın sen be ?? Tıpçılar iki sınavdır birlik oldular artık itiraz etmeyip yeter ki sonuçlar erken açıklansın diye uğraşıyorlar. Bu kadar insan ***** mı da yapıyor bunu?? Bi sen mi akıllısın gerçekten?? BAK GENE BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM. ANASAYFAYA GİR BAK BAKALIM KIRMIZI İBARELİ DUYURUDA HATALI SORU BULUNAMAMIŞTIR YAZIYOR MU YAZMIYOR MU?? |
|
Başa dön |
|
|
|
dentis_ts Çömez Üye
|
Tarih: Prş Eyl 20, 2018 3:57 am Mesaj konusu: |
|
|
Bahsi geçen sorular bence de sıkıntılı ama geçen sene 1 seneye yakın beklenildi ösym bu durumu kötüye kullanıyor en azından fevri davalar açılmamalı tek elden ve ankaradan birleşilip açılmalı çünkü geçen sene farklı illerden birkaç kişi açmıştı hatırlarsanız ve sadece davaların birleşmesi için 2 ay geçmişti |
|
Başa dön |
|
|
Dtysm93 Yeni Üye
|
Tarih: Prş Eyl 20, 2018 4:16 am Mesaj konusu: |
|
|
Ana sayfaya kocaman puntolarla aksi iddia edilecek hatali soru yoktur yazmislar. Daha ne olsun neyin ispatini bekliyorsunuz . Herkesin kendi kafasindaki dogru her zaman olmuyor malesef.Şu saldirgan agresif yorum yapan kişi de biraz daha terbiyesini takinmazsa baska konularda davalik olcaz gibi ya hadi bakalim |
|
Başa dön |
|
|
|