|
Yazar |
Mesaj |
deno1094 Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 10, 2018 12:54 am Mesaj konusu: Yabancı Kontenjan Facebook Grubu |
|
|
Geçen seneki yabancı arkadaşların yaptığı gibi bir Facebook grubu oluşturalım. Grupta puan ve sıralamalarımızı konuşup tercihlerde birbirimize yardımcı olabiliriz
Grubu açmak için 2. bir kişiye ihtiyacım var. İlgilenirseniz yorum bırakabilirsiniz. Grup geçen sene çok faydalı olmuştu ve herkes yabancılar arasında sıralamasını bilip ona göre tercih yapmıştı. Bu sene de büyük bir kolaylık oluşturabilir bir grup kurmak  |
|
Başa dön |
|
 |
|
deno1094 Yeni Üye

|
|
Başa dön |
|
 |
deno1094 Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 10, 2018 1:45 am Mesaj konusu: |
|
|
Gruba alım şartı olarak sonuçların ss olarak paylaşımı şartı koyduk, katılım için başvurduğunuzda öncelikle tarafınıza dm atılacak, kontrol etmenizi rica ediyoruz  |
|
Başa dön |
|
 |
Ferfer Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 10, 2018 3:46 am Mesaj konusu: |
|
|
deno1094 yazmış: | Gruba alım şartı olarak sonuçların ss olarak paylaşımı şartı koyduk, katılım için başvurduğunuzda öncelikle tarafınıza dm atılacak, kontrol etmenizi rica ediyoruz  | Hocam halihazırda bir whatsap grubunuz var bekleriz.facebookta yabancı uyruklu dus cular grubuna girip eltur beye mesaj atın gruba alır |
|
Başa dön |
|
 |
|
deno1094 Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 10, 2018 4:08 am Mesaj konusu: |
|
|
Ferfer yazmış: | deno1094 yazmış: | Gruba alım şartı olarak sonuçların ss olarak paylaşımı şartı koyduk, katılım için başvurduğunuzda öncelikle tarafınıza dm atılacak, kontrol etmenizi rica ediyoruz  | Hocam halihazırda bir whatsap grubunuz var bekleriz.facebookta yabancı uyruklu dus cular grubuna girip eltur beye mesaj atın gruba alır |
Mesaj attım ama görmedi sanırım  |
|
Başa dön |
|
 |
Ferfer Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 10, 2018 5:14 am Mesaj konusu: |
|
|
deno1094 yazmış: | Ferfer yazmış: | deno1094 yazmış: | Gruba alım şartı olarak sonuçların ss olarak paylaşımı şartı koyduk, katılım için başvurduğunuzda öncelikle tarafınıza dm atılacak, kontrol etmenizi rica ediyoruz  | Hocam halihazırda bir whatsap grubunuz var bekleriz.facebookta yabancı uyruklu dus cular grubuna girip eltur beye mesaj atın gruba alır |
Mesaj attım ama görmedi sanırım  | Şuan sanırım işi varmış görünce ekler mutlaka  |
|
Başa dön |
|
 |
Ferfer Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 10, 2018 5:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Ferfer yazmış: | deno1094 yazmış: | Ferfer yazmış: | deno1094 yazmış: | Gruba alım şartı olarak sonuçların ss olarak paylaşımı şartı koyduk, katılım için başvurduğunuzda öncelikle tarafınıza dm atılacak, kontrol etmenizi rica ediyoruz  | Hocam halihazırda bir whatsap grubunuz var bekleriz.facebookta yabancı uyruklu dus cular grubuna girip eltur beye mesaj atın gruba alır |
Mesaj attım ama görmedi sanırım  | Şuan sanırım işi varmış görünce ekler mutlaka  | Bildiğiniz sınava giren başka arkadaşlarınız da varsa bilgilendirirseniz sevinirim |
|
Başa dön |
|
 |
ayse81 Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 10, 2018 10:12 am Mesaj konusu: |
|
|
Facede bulamadım yabancı uyruklu dus cular grubunu nasıl ulaşabilirim |
|
Başa dön |
|
 |
|
Ferfer Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 10, 2018 10:48 am Mesaj konusu: |
|
|
ayse81 yazmış: | Facede bulamadım yabancı uyruklu dus cular grubunu nasıl ulaşabilirim | https://www.facebook.com/groups/1424152777603308/ |
|
Başa dön |
|
 |
wastedyears Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 10, 2018 10:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
3924 adayın tahmini kaçı yabancı uyruklu öğrensek çok güzel olurdu. Ve de ilk 500-600 e girenler kaç kişi acaba? Toplam aday sayısı olan 3924 yabancı uyrukluları da içine alıyor diye biliyorum ama emin de değilim. |
|
Başa dön |
|
 |
Archidoctor Yeni Üye

|
Tarih: Prş Ekm 11, 2018 5:20 am Mesaj konusu: |
|
|
Yabancı uyruklu tercih edecek arkadaşlar facebookta yabancı uyruklu dusçular gurubu var oraya istek ata bilirsiniz |
|
Başa dön |
|
 |
|