|
Yazar |
Mesaj |
damies Yeni Üye

|
Tarih: Cum Ksm 02, 2018 7:12 am Mesaj konusu: Dusem vs Dusdata |
|
|
Arkadaşlar merhaba bir şey sormak istiyorum, Dusem kaynakları yeterli mi sizce yoksa klinik bilimlerde dusdata kaynaklarından mı çalışılmalı? |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtsukien Yeni Üye

|
Tarih: Cum Ksm 02, 2018 9:59 am Mesaj konusu: |
|
|
ben dusemin ortodonti, cerrahi, tedavi kitaplarının yetersiz olduğunu düşünüyorum. bazı konular çok yüzeysel geçilmiş bazı konulara ise hiç değinilmemişti. en azından bu dersleri data kitaplarından çalışmanız daha faydalı olabilir diye düşünüyorum. |
|
Başa dön |
|
 |
damies Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Ksm 03, 2018 8:44 am Mesaj konusu: |
|
|
dtsukien yazmış: | ben dusemin ortodonti, cerrahi, tedavi kitaplarının yetersiz olduğunu düşünüyorum. bazı konular çok yüzeysel geçilmiş bazı konulara ise hiç değinilmemişti. en azından bu dersleri data kitaplarından çalışmanız daha faydalı olabilir diye düşünüyorum. | Teşekkürler |
|
Başa dön |
|
 |
Blackevil Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Ksm 03, 2018 9:51 am Mesaj konusu: |
|
|
ben de endo ve perioyu dusemden çalıştım ama akademi sorularının altındaki açıklamaları iyice okumuştum.
datanın tedavi kitabı gerçekten enerjini emiyor ama dusemin kitabına bakınca mecbur kalıyorsun
odr dusemde yeterliydi derste hocayla beraber notları alınca iyiydi.
diğerlerini datadan çalıştım, dusemleri de derste dinlemiştim ama data daha iyiydi |
|
Başa dön |
|
 |
|
damies Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Ksm 04, 2018 3:27 am Mesaj konusu: |
|
|
Blackevil yazmış: | ben de endo ve perioyu dusemden çalıştım ama akademi sorularının altındaki açıklamaları iyice okumuştum.
datanın tedavi kitabı gerçekten enerjini emiyor ama dusemin kitabına bakınca mecbur kalıyorsun
odr dusemde yeterliydi derste hocayla beraber notları alınca iyiydi.
diğerlerini datadan çalıştım, dusemleri de derste dinlemiştim ama data daha iyiydi | Teşekkürler, cerrahi tedavi protez ve ortoyu datadan,diğerlerini dusemden çalışmaya karar verdim  |
|
Başa dön |
|
 |
Dtcool Yeni Üye

|
Tarih: Sal Oca 29, 2019 9:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba datanın yeni basım cerrahi kitabında birçok konu eksik. Alırken dikkatlice incelemenizi varsa eski basım bir kitapla karşılaştırıp almanızı tavsiye ederim. |
|
Başa dön |
|
 |
|