|
Yazar |
Mesaj |
dtmesut Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Mar 19, 2013 10:52 pm Mesaj konusu: daha önce dus kampına katılan arkadaşlar.. |
|
|
arkadaşlar şehir dışından kampa katılacağım. yanıma konu ve soru kitaplarından alayımmı? |
|
Başa dön |
|
 |
|
zlh Çömez Üye

|
Tarih: Çrş Mar 20, 2013 8:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
soru değil ama konu kitaplarını alın kesnlikle..görsel hafıza denilen olay için gerçekten en önemli olay sürekli çalıştığınız kitaptan çalışmak ..yeni kamp kitapları veriliyo ama kendi kitabınızdan çalışmak çok daha faydalı.. |
|
Başa dön |
|
 |
dtmesut Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Mar 20, 2013 9:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
teşekkür ederim zeliha hanım. siz ve ben bu sınavda kazanırsak(inşallah) gerek burda gerekse diğer sitede başlıklar sıfır yorumla kapanır herhalde. baksanıza bizden başka yazan yok. |
|
Başa dön |
|
 |
zlh Çömez Üye

|
Tarih: Prş Mar 21, 2013 1:55 am Mesaj konusu: |
|
|
evet kadro az olunca herkes bi diğerine katkının boyutu ne olursa olsun yarar sağlamak istemiyo :)inşallah kazanırız.. |
|
Başa dön |
|
 |
|
incim Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Mar 23, 2013 7:18 am Mesaj konusu: |
|
|
zlh yazmış: | evet kadro az olunca herkes bi diğerine katkının boyutu ne olursa olsun yarar sağlamak istemiyo :)inşallah kazanırız.. |
baslıgı gec gordum dusta oyle cok yuksek dereceler yapmadım hatta vasat bıle sayılabılır puanım ama ıstedıgım yereyerlestım, umarım sızler daha daha ıyı puanlar alırsınız ve hıc suphe duymadan strese gırmeden ıstedıgınız yerlere yerlesırsınız..
ilk sınavda kampa katılmıstım.. aklıma gelen bır kac bırsey var ıletıyım ıstedım,
kampta dısardan yemek yıyecekler kendı bunyelerıne en uygun yemegı yesınler,rıske gırmesınler sureklı de aynı seyı yemesınler..
dus aldıktan sonra muhakkak saclarını kurutsunlar(anne ogudu gıbı oldu ama.. ınsanın bunyesı yerlerde oluyor hastalanmayın ,ben ılk sınavda kampta felaket hastalanmıstım,sınav sonucumu da kotu etkıledı.. sınavada hasta gırdım cunku.. aynı sekılde 2.sınavda da baska bır arkadasımın hastalandıgını duydum..)
guzel bır muzık ıpodunz olsun yanınızda sabah gıderken ve aksam cıkısta dınleyın çok faydası oluyor..
bırde nlp programları yapılıyor,kesınlıkle katılın.. oradakı 5-10 dakıka kayıp degıl aksıne hayat boyu kazanc saglıyor.. motıvasyonu da arttıyor..
bırde derslerden sonra tekrar ederken konular uzerıne bırkac sanıye de ben olsam ne sorardım dıye bakının bırkac soru da çalışırken yakalanıyor.. hocalarda banko sorular yakalıyor..
tekrarlarını yetıstırmıs ve sorulara da bakabılmıs bırı ıcın bulunmaz fırsat yaratıyor kamp..
bırde kampta herkes asırı streslı asırı hırslı asırı gergın oluyor, bu sınavlarda ınsanlar bırbırıyle degıl kendısıyle yarısıyor arkadaslar, kımseye gerılmeyın,en relax modda en verımlı oluyor.. aralarda konusacaksanızda kendınızı uzecek konulardan kacının, sırf oraya gelıp su konuları bıtırdım,yuz kere tekrar ettımbes bın soru cozdum dıye abartıp gezenlerle dolu oluyor ortam kımseyle konusup yarısmayın, canınızı sıkan veya sıkacak hıcbır konunun ıcınde bulunmayın aksam boyunca beynınızde dolanıyor o sozler..
umarım faydası olur herkes ıcın
hersey gonlunuzce ve hayırlısıyla olsun.. |
|
Başa dön |
|
 |
|