|
Yazar |
Mesaj |
lolloobrigida Yeni Üye

|
Tarih: Sal Şub 05, 2019 4:52 am Mesaj konusu: Kamudayken Dus\'u kazanmak |
|
|
Çevremde çok fazla görmeye başladığım durum ve tebrik ediyorum. Dereceler bile yapılıyor kamuda çalışan hocalarımız arasından. Bu konuda tecrübeli hocalarımdan yol gösterici bi kaç tavsiye alabilirsem çok mutlu olurum. Adsm'de çalışıyorum ve geçen sene dershaneye gittim... kamuda çalışan aynı zamanda Dus'a çalışan hekimler olarak nasıl bi yol izlemeliyiz?  |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtnil Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Şub 06, 2019 9:51 am Mesaj konusu: |
|
|
Kamuda olup bu dusta kazananlardanım. 4yıllık mezunum ve gecen sene ilk defa dershaneye gittim. Bildiğiniz ve tecrübe ettiğiniz üzere pek yorucu iş hayatı ve gün içinde geriye kısıtlı bir süreniz kalıyor ders çalışmak için.fakat düzeni oturtabiliyosanız ve günlük-sosyal hayatınızdan bir sene kadar gerçek anlamda fedakarlık yapıp sadece dus odaklı olursanız güzel sonuç elde edilebilineceğini düşünüyorum. Gerisi herkesin bildiği şeyler; çok ve sık tekrar + bol soru |
|
Başa dön |
|
 |
dentis_ts Çömez Üye

|
Tarih: Çrş Şub 06, 2019 8:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşa katılıyorum şunu da belirtmek isterim eğer bu işe zaman ayırıp gerçekten emek verirseniz oluyor.Siz de belli ki emek veriyorsunuz ve kazanacaksınız inş.Kamudayken zaman problemi olduğu için iyi bir program şart bence.Kendinize hedefler koyup o hedeflerden geri düşmeyin.Boş vakitleri maksimum verimle geçirmek önemli.İyi çalışmalar.. |
|
Başa dön |
|
 |
lolloobrigida Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Şub 09, 2019 4:32 am Mesaj konusu: |
|
|
Çok teşekkürler motivasyonumu artıran ymesajlarınız için. Haklısınız yeterli fedakarlık ile olabilecek bişey o yüzden de kafamda yapabilecegime dair bi taslak var ancak bana daha spesifik bi çalışma programından bahsedebilir misiniz? Tam olarak günde kaç saat çalıştınız? Çalışmaya kaç ay önce başladınız? Yıllık izinlerinizi nasıl kullandınız? Her haftasonu çılgınlar gibi mi çalıştınız? Haftasonlari max. Çalışma saatine mi ulaşıyordunuz? Son aylarda rapor mu aldınız? Hafta içi ben max 3 sa'e çıkabiliyorum sizce nasıl? Daha spesifik tavsiyelere yer verebilirseniz daha etkili olucak benim için.. ) |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtsbp Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Şub 14, 2019 6:20 am Mesaj konusu: |
|
|
soru 1.kazanilan yer derecesi?
soru 2.kazaman kişinin yasam sartlari ve zeka derecesi?
soru 3.aile destegi ve calistigi kurumun sartlari?
bu uc soruya gore verilecek cevaplar değişecektir. cevaplari motivasyonda vs. aramayiniz. cevap bu sordugum sorularin yanitlarinda yatmaktadir.
yasam.sartlariniz kotuyse(beslenme/maddi/sosyal durum) ve zekaniz yildan yila geriliyorsa(kamuda calisinca strrse bagli geriliyor deneyenler.bilirler) birinci sorunun cevabi tas catlasin radyo resto olur. herkese kolay gelsin |
|
Başa dön |
|
 |
|