|
Yazar |
Mesaj |
Lambda Yeni Üye

|
Tarih: Sal Ekm 05, 2021 8:16 am Mesaj konusu: Dusdata son basim kitaplar ve ek kitaplar |
|
|
~ 2021 sampiyonlar notu uzerinde textbook resimleri olan son cikan dusdata konu kitaplari serisi.. sadece perioda duzenli notlar alinmis digerleri temizdir.
~ miadent orto ve radyo soru bankasi 5. Baski.. uzerine isaretlemeden cozdum sadece yapamadigim sorularin yaninda yildiz var.
~ review cep kitaplari serisi
~ cok sayida dusdata tus ve dus denemeleri ve kisisel notlarim
Hepsini toplu satacagim fiyat 1350₺
Almayi dusunen arkadaslar dm atabilir. Simdiden hayirli olsun.. |
|
Başa dön |
|
 |
|
oztrkbusraa_ Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Nis 30, 2022 4:21 am Mesaj konusu: |
|
|
Lambda yazmış: | ~ 2021 sampiyonlar notu uzerinde textbook resimleri olan son cikan dusdata konu kitaplari serisi.. sadece perioda duzenli notlar alinmis digerleri temizdir.
~ miadent orto ve radyo soru bankasi 5. Baski.. uzerine isaretlemeden cozdum sadece yapamadigim sorularin yaninda yildiz var.
Almayi dusunen arkadaslar dm atabilir. Simdiden hayirli olsun.. | Kitaplar hala satılık mi |
|
Başa dön |
|
 |
oztrkbusraa_ Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Nis 30, 2022 4:22 am Mesaj konusu: |
|
|
Lambda yazmış: | ~ 2021 sampiyonlar notu uzerinde textbook resimleri olan son cikan dusdata konu kitaplari serisi.. sadece perioda duzenli notlar alinmis digerleri temizdir.
Almayi dusunen arkadaslar dm atabilir. Simdiden hayirli olsun.. | Kitaplar hala satılık mi |
|
Başa dön |
|
 |
|