|
Yazar |
Mesaj |
azlag Yeni Üye

|
Tarih: Prş Nis 18, 2013 3:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar tedavinin çürük sorusu kimseye garip gelmedi mi. aktif çürüğü yanlışlıkla bırakırsak rezidüel çürük olur. ama kuafaj yapıyor isek de kasten bırakabılırız. bence o sorunun cevabı aktif çürük olmalı. |
|
Başa dön |
|
 |
|
dantesasi Çömez Üye

|
Tarih: Prş Nis 18, 2013 8:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
itiraz dilekçesi veren var mı?talep kısmı çok kısa ek bir sayfa mı yapıcaz yoksa yeni bir dilekçe mi hazırlamamız gerekiyor bilgisini olan yardımcı olabilir mi? |
|
Başa dön |
|
 |
dtergun Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Nis 18, 2013 9:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar,, avülsiyon sorusu sadece bana mı yanlış geliyo?? lütfen beni aydınlatın..ben neyi yanlış yapıyorum?? |
|
Başa dön |
|
 |
santral Yeni Üye

|
Tarih: Prş Nis 18, 2013 9:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
avülsiyon sorusunun bende yanlış olduğu düşündesindeyimmm...
dershane itiraz yapamıyor mu cidden sadece sınava gırenler mi yapabılıyor.. |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtergun Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Nis 18, 2013 9:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
öyleymiş..peki..en son ne zaman itiraz edebiliriz?? yani yrn akşama kadar olsa bile dilekçeler yrn mı ellerinde olmalı?? yrn versem pazartesi ellerinde olur dilekçe?? sorun diil değil mi? |
|
Başa dön |
|
 |
ss_06 Uzman Üye

|
Tarih: Prş Nis 18, 2013 11:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
dantesasi yazmış: | itiraz dilekçesi veren var mı?talep kısmı çok kısa ek bir sayfa mı yapıcaz yoksa yeni bir dilekçe mi hazırlamamız gerekiyor bilgisini olan yardımcı olabilir mi? |
talep kısmına mektup yazmıyoruz kısaca ekte belirtilen soruların tekrar değerlendirilmesini rica ediyoruz arkadaşım  |
|
Başa dön |
|
 |
ahmetakgl Yeni Üye

|
Tarih: Prş Nis 18, 2013 11:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
kontrendikasyon ne demek biri açıklayabilir mi bana cidden ? ve tedavi alternatiflerinden 2. 3. sırada bulunması bir şeyin kontrendike olduğu anlamına mı gelir ?
sanırım çoook eski hocalarımızdan biri estetik beklenti sebebiyle metal seramikten vazgeçmeyin diyor peki yüzlerce kaynak var ips empress tarzı bir çok sistemin çok daha yüksek estetik getirisi olduğunu ...bu şekilde düşününce hasta ağzını açarak gülünce sevgilisinin bile metal lingual kısımları görmesini istemiyo blki  |
|
Başa dön |
|
 |
ahmetakgl Yeni Üye

|
Tarih: Prş Nis 18, 2013 11:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu arada mta nın kullanılmayacağını bilen insan için işaretleyebileceği tek şık vardı ...yani bilmediğiniz bi şık var diye soruyu boş bırakmak anlamsız...yazım hatası yüzünden güzel bi soru yendi  |
|
Başa dön |
|
 |
|
ahmetakgl Yeni Üye

|
Tarih: Prş Nis 18, 2013 11:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
sınav ücreti verip sınava giriyoruz ok...hatalı ya da çelişkili soru olduğunu düşünüyoruz ve üstüne incelemeleri yapsınlar diye para veriyoruz ...ösym .... ye diye bi beste yapılmıştı zamanında az bile
EMEĞİNİZ EMANETİMİZDİR yazıyolar oraya buraya bi de tek işiniz sınav yapmak onu da düzgün yapın bari..kopya olayı olur kopya çekenler dışında herkes mağdur olur biz sınava girerken kemer çıkarırırz kopyayı çekip yerleşenler e de siz kemer çıkardınız beklediniz sanırım... |
|
Başa dön |
|
 |
ahmett Yeni Üye

|
Tarih: Cum Nis 19, 2013 12:05 am Mesaj konusu: |
|
|
tamam mta'yi bildiğimizde tamam da:)mta'nin kullanılmayacağını bilmeyen sadece kullanılan ilaçları bilen kişiler için ise iki cevap çıkıyor yalnız 1 ya da yalnız 2. Eğer doğru yazılsaydi mta'yi bu şekilde çıkaracak insanlarda vardı cevaplardan:) çoğumuzun bu şekilde çözdüğümüz sorular oluyor o yüzden bu soruyu yaptık diye bu şekilde soruyu çözmeye çalışanlar da var yani:) neyse yanlış yazılması harf hatası olsa neyse de birbirine hiç benzemeyen kelimeler olması baştan hata. |
|
Başa dön |
|
 |
ridvan Yeni Üye

|
Tarih: Cum Nis 19, 2013 12:34 am Mesaj konusu: |
|
|
dtergun yazmış: | öyleymiş..peki..en son ne zaman itiraz edebiliriz?? yani yrn akşama kadar olsa bile dilekçeler yrn mı ellerinde olmalı?? yrn versem pazartesi ellerinde olur dilekçe?? sorun diil değil mi? | yarın ellerinde olması gerekıyomus. ben sordum |
|
Başa dön |
|
 |
dtergun Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Nis 19, 2013 1:27 am Mesaj konusu: |
|
|
ridvan yazmış: | dtergun yazmış: | öyleymiş..peki..en son ne zaman itiraz edebiliriz?? yani yrn akşama kadar olsa bile dilekçeler yrn mı ellerinde olmalı?? yrn versem pazartesi ellerinde olur dilekçe?? sorun diil değil mi? | yarın ellerinde olması gerekıyomus. ben sordum |
Tesekkurler.. |
|
Başa dön |
|
 |
dtergun Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Nis 19, 2013 1:36 am Mesaj konusu: |
|
|
ridvan yazmış: | dtergun yazmış: | öyleymiş..peki..en son ne zaman itiraz edebiliriz?? yani yrn akşama kadar olsa bile dilekçeler yrn mı ellerinde olmalı?? yrn versem pazartesi ellerinde olur dilekçe?? sorun diil değil mi? | yarın ellerinde olması gerekıyomus. ben sordum |
Tesekkurler.. |
|
Başa dön |
|
 |
|
noggernogger Yeni Üye

|
Tarih: Cum Nis 19, 2013 2:17 am Mesaj konusu: |
|
|
lazerle kök dolumu yapılıyor mu ya bir ben mi bilmiyorum kimse yazmamış? |
|
Başa dön |
|
 |
tugce_89 Uzman Üye

|
Tarih: Cum Nis 19, 2013 2:27 am Mesaj konusu: |
|
|
noggernogger yazmış: | lazerle kök dolumu yapılıyor mu ya bir ben mi bilmiyorum kimse yazmamış? |
yapılıyormuşş ben de sınavdan sonra öğrendim:) gütayı eritmek için kullanılıomuş |
|
Başa dön |
|
 |
noggernogger Yeni Üye

|
Tarih: Cum Nis 19, 2013 2:28 am Mesaj konusu: |
|
|
bak sınavlar en iyi öğrenme yolu derlerdi de inanmazdım.rutinde de uygulanan bir işlem olsa gerek.. |
|
Başa dön |
|
 |
|