|
Yazar |
Mesaj |
tembelkedi Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Nis 30, 2013 3:23 am Mesaj konusu: tercihler için yardım |
|
|
katip çelebi,akdeniz ve kocaeli üniversiteleri hakkında bilgi almak istiyorum.yeni üniversiteler olduğu için çok fazla bilgi edinemedim.ortamları,eğitimleri nasıl merak ediyorum.bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. |
|
Başa dön |
|
 |
|
stabilo Çömez Üye

|
Tarih: Sal Nis 30, 2013 7:41 am Mesaj konusu: |
|
|
Akdeniz universitesinin orto hocalari ispartadan gelmis.. Diger bolumlerinki ise erzurumdan.. Doktorayla maasli ogrenci almaya devam ediyor.maas verdigine gore paragoz bi fakulte degil diye dusunuyorum..kocaelinden memnun bir arkadasla gorustum ortoyu cok isteyen biriymis..Eylulde yar. doc bayan hoca dogum iznine ayriliyormus..maaslari 2400 tl.memnuniyeti kisiden kisiye degisebilir dedi..katip celebinin kadrosu genc ve yenilikciymis..yasli hocalar olmadigi icin yeniliklere acikmis.. |
|
Başa dön |
|
 |
tembelkedi Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Nis 30, 2013 8:40 am Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ederim cevabınız için. Tercih süreci gerçekten zor. Doğru karar verip vermediğine emin olamıyor insan. |
|
Başa dön |
|
 |
gozdek Yeni Üye

|
Tarih: Sal Nis 30, 2013 9:59 am Mesaj konusu: |
|
|
peki 19 mayısla ilgili bi fikri olan var mı acaba |
|
Başa dön |
|
 |
|
stabilo Çömez Üye

|
Tarih: Sal Nis 30, 2013 4:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
tembelkedi yazmış: | Teşekkür ederim cevabınız için. Tercih süreci gerçekten zor. Doğru karar verip vermediğine emin olamıyor insan. |
Rica ederim |
|
Başa dön |
|
 |
bahadir Yeni Üye

|
Tarih: Sal Nis 30, 2013 5:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar aylık ne kadar ücret alıyoruz bilen var mı... |
|
Başa dön |
|
 |
orhan_ Yeni Üye

|
Tarih: Sal Nis 30, 2013 5:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gata yı sadece gata da çalışan diş hekimleri mi yazabiliyor arkadaşlar?Bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim... |
|
Başa dön |
|
 |
dtsrn Çömez Üye

|
Tarih: Sal Nis 30, 2013 5:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
orhan_ yazmış: | Gata yı sadece gata da çalışan diş hekimleri mi yazabiliyor arkadaşlar?Bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim... |
bizim dersanede gata uzmanlık için gelen askeri personel vardı. ona sorduğumda sadece askeri personelsen girersin demişti. onun için hiç düşünmemiştim gatayı ama kafamda karıştı herkes birşey söylemeye başladı varsa öyle birşey bilelim yazarım ben  |
|
Başa dön |
|
 |
|
alii Çömez Üye

|
Tarih: Sal Nis 30, 2013 5:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
dtsrn yazmış: | orhan_ yazmış: | Gata yı sadece gata da çalışan diş hekimleri mi yazabiliyor arkadaşlar?Bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim... |
bizim dersanede gata uzmanlık için gelen askeri personel vardı. ona sorduğumda sadece askeri personelsen girersin demişti. onun için hiç düşünmemiştim gatayı ama kafamda karıştı herkes birşey söylemeye başladı varsa öyle birşey bilelim yazarım ben  |
işte herşeyi tıpla karşılaştırdıkları için böyle saçma şeyler yapıyorlar. göreceksiniz yine yabancı ve gata kontenjanları boş kalacak, girenlerde çok düşük puanla girecek. sınava girenden çok kadro acılırmı. |
|
Başa dön |
|
 |
dtsrn Çömez Üye

|
Tarih: Sal Nis 30, 2013 5:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
alii yazmış: | dtsrn yazmış: | orhan_ yazmış: | Gata yı sadece gata da çalışan diş hekimleri mi yazabiliyor arkadaşlar?Bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim... |
işte herşeyi tıpla karşılaştırdıkları için böyle saçma şeyler yapıyorlar. göreceksiniz yine yabancı ve gata kontenjanları boş kalacak, girenlerde çok düşük puanla girecek. sınava girenden çok kadro acılırmı. |
aynen öyle koca sınıfta 1 tane askeri personel, 2 tane yabancı vardı.oranlayınca onların kontenjanı çok oluyor bizden. 47 puanla uzmanlığa giriyorlar. |
|
Başa dön |
|
 |
stabilo Çömez Üye

|
Tarih: Sal Nis 30, 2013 6:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
En dusuk 2250 duydum bezmialem 2400 kocaeli..en yuksekler:3500 gaziantep..4000 e yakin katu.. 3400 civari katip celebi |
|
Başa dön |
|
 |
bahadir Yeni Üye

|
Tarih: Sal Nis 30, 2013 6:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
stabilo yazmış: | En dusuk 2250 duydum bezmialem 2400 kocaeli..en yuksekler:3500 gaziantep..4000 e yakin katu.. 3400 civari katip celebi |
teşekkürler... |
|
Başa dön |
|
 |
dtsrn Çömez Üye

|
Tarih: Sal Nis 30, 2013 7:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
bahadir yazmış: | stabilo yazmış: | En dusuk 2250 duydum bezmialem 2400 kocaeli..en yuksekler:3500 gaziantep..4000 e yakin katu.. 3400 civari katip celebi |
teşekkürler... |
ben forum sitesinden istediğim fakültedeki asistanlara mesaj atıp bilgi alıyorum. fakültedeki bölümlerde bile değişiyor maaş dağılımı. |
|
Başa dön |
|
 |
|
bahadir Yeni Üye

|
Tarih: Sal Nis 30, 2013 7:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
dtsrn yazmış: | bahadir yazmış: | stabilo yazmış: | En dusuk 2250 duydum bezmialem 2400 kocaeli..en yuksekler:3500 gaziantep..4000 e yakin katu.. 3400 civari katip celebi |
teşekkürler... |
ben forum sitesinden istediğim fakültedeki asistanlara mesaj atıp bilgi alıyorum. fakültedeki bölümlerde bile değişiyor maaş dağılımı. |
hangi forum sitesi yazarsanız sevinirim...teşekkürler.. |
|
Başa dön |
|
 |
orhan_ Yeni Üye

|
Tarih: Sal Nis 30, 2013 10:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yani sonuç olarak gata yazamıyoruz Öylemi? sadece gata mensubu dişhekimleri yazabiliyor? |
|
Başa dön |
|
 |
paradox Yeni Üye

|
Tarih: Sal Nis 30, 2013 10:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
benimde anladığım yazabiliyoruz gata yı.. |
|
Başa dön |
|
 |
alii Çömez Üye

|
Tarih: Sal Nis 30, 2013 11:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya arkadaşlar 2 satırlık özel koşulu okumaya üşeniyormusunuz? yoksa geyik olsun diyemi yazıyorsunuz. diş hekimi olduğunuza göre okuduğunuzu anlamıyor olamazsınız herhalde. |
|
Başa dön |
|
 |
paperpoint Çömez Üye

|
Tarih: Sal Nis 30, 2013 11:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
alii yazmış: | ya arkadaşlar 2 satırlık özel koşulu okumaya üşeniyormusunuz? yoksa geyik olsun diyemi yazıyorsunuz. diş hekimi olduğunuza göre okuduğunuzu anlamıyor olamazsınız herhalde. |
arkadaşım hayır üşenmiyoruz fakat kafamızı karıştırıcı şeyler duyuyoruz ve bunun doğruluğunu merak ediyoruz,aynı şekilde doktorlar gibi,onlar da 6 sene okumuşlar ama bizler gibi kafaları karışmış,ama sen herşeyi anlayabilmişssin ,herkesi azarlayabildiğin için gayet iyi diş hekimi olmuşsun ,tebrik ederim.. |
|
Başa dön |
|
 |
|
erol karsl? Çömez Üye

|
Tarih: Çrş May 01, 2013 1:45 am Mesaj konusu: |
|
|
yazabiliyoruz ancak gata çıkışlılar öncelikli diye biliyorum.öğretmen lisesi çıkışlı olanlar gibi misal. |
|
Başa dön |
|
 |
dtsrn Çömez Üye

|
Tarih: Çrş May 01, 2013 4:41 am Mesaj konusu: |
|
|
bahadir yazmış: | dtsrn yazmış: | bahadir yazmış: | stabilo yazmış: | En dusuk 2250 duydum bezmialem 2400 kocaeli..en yuksekler:3500 gaziantep..4000 e yakin katu.. 3400 civari katip celebi |
teşekkürler... |
hangi forum sitesi yazarsanız sevinirim...teşekkürler.. |
sizde biliyorsunuzdur e-dişhekiminden baktım geçen dustan yerleşenlerden birkaçına mesaj atıp sordum |
|
Başa dön |
|
 |
|