|
Yazar |
Mesaj |
shyowl Kıdemli Üye

|
|
Başa dön |
|
 |
|
santral Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 17, 2013 1:16 am Mesaj konusu: |
|
|
o kadar yabancı uyruklulara kontenjan actılarr hep boş,bu kadar yabancı bıle yoktur,kendi yetiştirdiğin öğrencine versen ya..hele gata ya ne demeli 49 puanlarla yerleşmişler ya çok haksızlık çok..bu kadar emek hiç önemsenmıo.. |
|
Başa dön |
|
 |
erol karsl? Çömez Üye

|
Tarih: Cum May 17, 2013 1:36 am Mesaj konusu: |
|
|
erciyes orto- peki şimdi nolacak butün planım burya kadardı |
|
Başa dön |
|
 |
dr.Zamig DentDus Moderatörü

|
Tarih: Cum May 17, 2013 1:53 am Mesaj konusu: |
|
|
kazanan tum meslektashlari kutlarim. Hayirli,ugurlu olsun,arkadashlar. _________________ DentDus Azerbaycan Temsilcisi |
|
Başa dön |
|
 |
|
kemal_b_w Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 17, 2013 2:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Kaç gün içerisinde hangi evraklarla başvurmamız gerekiyor bilgisi olan var mı acaba? |
|
Başa dön |
|
 |
aylinege Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 17, 2013 2:32 am Mesaj konusu: |
|
|
kemal_b_w yazmış: | Kaç gün içerisinde hangi evraklarla başvurmamız gerekiyor bilgisi olan var mı acaba? | aynen ya hiçbiyerde bişi yazmıyo |
|
Başa dön |
|
 |
trigeminus Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 17, 2013 4:54 am Mesaj konusu: |
|
|
+1 ne yapacağız bundan sonra |
|
Başa dön |
|
 |
whelkshell Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 17, 2013 7:07 am Mesaj konusu: |
|
|
santral yazmış: | o kadar yabancı uyruklulara kontenjan actılarr hep boş,bu kadar yabancı bıle yoktur,kendi yetiştirdiğin öğrencine versen ya..hele gata ya ne demeli 49 puanlarla yerleşmişler ya çok haksızlık çok..bu kadar emek hiç önemsenmıo.. |
Askerliğini yaptın mı bilmiyorum ama ben yaptım yaklaşık 4 ay oldu geleli. Askeri hekimler bence fazlasıyla hakediyor. Ayrıca yermek yerine tebrik etmek gerek. gatada uzmanlık ve askerlik aynı anda var. ama bizim için aynı şey geçerli değil. Onların performansıyla biz çalışamayız bu bir gerçek. hem hekimlik hem askerlik gerçekten çok zor |
|
Başa dön |
|
 |
|
santral Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 17, 2013 9:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Yanlış anlaşılma olmasın onlara niye kadro açıldı demiyorum sadece bu kadar yüksek sayıda neden açıldı o kadar kişinin başvurmayacağım geçen dönemden belliydi ..o bo kalan 17 kişiyi genele de açsalardı çok az puan farkıyla kaçıran insanlar yerleşmiş olurlardı 3 dönemdir bekleyen arkadaşlarımla vardı ..boş kalan kontenjanalardır üzülüyorum sadece.. |
|
Başa dön |
|
 |
paperpoint Çömez Üye

|
Tarih: Cum May 17, 2013 8:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
santral yazmış: | Yanlış anlaşılma olmasın onlara niye kadro açıldı demiyorum sadece bu kadar yüksek sayıda neden açıldı o kadar kişinin başvurmayacağım geçen dönemden belliydi ..o bo kalan 17 kişiyi genele de açsalardı çok az puan farkıyla kaçıran insanlar yerleşmiş olurlardı 3 dönemdir bekleyen arkadaşlarımla vardı ..boş kalan kontenjanalardır üzülüyorum sadece.. |
Gata dan tanıdığım biri Gata sadece nisanda kadro açar ,boş kalanlar olursa onları da eylüle açar demişti.. yani bu kadrosu 2 dönemlik.. |
|
Başa dön |
|
 |
ss_06 Uzman Üye

|
Tarih: Cum May 17, 2013 8:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Eylülde boş kalanları diğer Nisana açsınlar bence..baya boş kadrosu var 2 döneme daha yeter |
|
Başa dön |
|
 |
whelkshell Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 17, 2013 8:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bilmem farkinda msiniz ama gatanin kdrolarini osym degil Tsk belirliyor. Tskdaki dis hekimi sayisi ve hastanelerinde ihtiyacla orantili kadrolari. onlarin secimi dus ile yapiliyor. Biz bosuna cenemizi yoruyoruz. Gatanin map kadrolari da misafir askeri perosnel icinmis onu da yeni ogrendim. Bilginize |
|
Başa dön |
|
 |
dtsrn Çömez Üye

|
Tarih: Cum May 17, 2013 9:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
yabancılarda boş kalıyor onlara o kadar açmasınlar onun yerine genel kontenjan açsınlar |
|
Başa dön |
|
 |
|
dr.Zamig DentDus Moderatörü

|
Tarih: Pzr May 19, 2013 11:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadashlar, neden yabanci kontenjanlar bazilarini bu kadar rahatsiz ediyor? Bence saygili olmamiz gerekiyor. Uzun yillar yabancilar denklik almalari icin chok zorlandilar,chok shukur Nisandan artik yabancilar icin denklik sinavini YOK deil de OSYM yapiyor..En kisa zamanda bu kontenjanlar bile az olucak yabancilar icin.. _________________ DentDus Azerbaycan Temsilcisi |
|
Başa dön |
|
 |
dtgrana Çömez Üye

|
Tarih: Pts May 20, 2013 5:38 am Mesaj konusu: |
|
|
dr.Zamig yazmış: | arkadashlar, neden yabanci kontenjanlar bazilarini bu kadar rahatsiz ediyor? Bence saygili olmamiz gerekiyor. Uzun yillar yabancilar denklik almalari icin chok zorlandilar,chok shukur Nisandan artik yabancilar icin denklik sinavini YOK deil de OSYM yapiyor..En kisa zamanda bu kontenjanlar bile az olucak yabancilar icin.. |
Bence yanlış anlamayıniz bu durumu, o kontenjanlar boş kalmamış olsaydı inanın kimse itiraz etmezdi. Bizler de bu sınavı yıllardır bekliyoruz ama sadece 200kontenjan açılması yeterince tatmin etmiyor ışte, 1kontenjan bile önemliyken boş kalan 10kontenjan da herkesin dikkatini çekiyor... |
|
Başa dön |
|
 |
dtsrn Çömez Üye

|
Tarih: Pts May 20, 2013 8:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
yabancı kontenjanlar boş kalırken, genel kontenjana başvuran insanlar açıkta kalıyor. yabancıya 20 açılacaksa genel kontenjanın 200 olması çok az, söylemek istediğimiz bu. gayette saygılıyız merak etmeyin bize saygısızlık yapanlara, hakkımızı yiyenlere karşı bile. bu düzene biz ne desek boş belki ama demeyince de olmuyor. |
|
Başa dön |
|
 |
|