|
Yazar |
Mesaj |
mina Çömez Üye

|
Tarih: Pzr Ekm 06, 2013 3:32 am Mesaj konusu: istifa |
|
|
arkadaşlar tercih yaptıktan sonra girdiğimiz bölümde atıyorum 1 ay çalıoştık sonra beğenmedik istifa etmek için ne kadar zaman bekliyoruz????istifa sonrası dusa girsek 6 ay bekliyor muyuz??? |
|
Başa dön |
|
 |
|
dt-leviathan Uzman Üye

|
Tarih: Pzr Ekm 06, 2013 4:25 am Mesaj konusu: Re: istifa |
|
|
mina yazmış: | arkadaşlar tercih yaptıktan sonra girdiğimiz bölümde atıyorum 1 ay çalıoştık sonra beğenmedik istifa etmek için ne kadar zaman bekliyoruz????istifa sonrası dusa girsek 6 ay bekliyor muyuz??? |
bildiğim kadarıyla istifa edersen bir sonraki dus a girebiliosun ama yüzde 2 puan kesintin oluo.. |
|
Başa dön |
|
 |
mina Çömez Üye

|
Tarih: Pzr Ekm 06, 2013 11:10 pm Mesaj konusu: Re: istifa |
|
|
dt-leviathan yazmış: | mina yazmış: | arkadaşlar tercih yaptıktan sonra girdiğimiz bölümde atıyorum 1 ay çalıoştık sonra beğenmedik istifa etmek için ne kadar zaman bekliyoruz????istifa sonrası dusa girsek 6 ay bekliyor muyuz??? |
bildiğim kadarıyla istifa edersen bir sonraki dus a girebiliosun ama yüzde 2 puan kesintin oluo.. |
kesinti oluyor ama umarım beklemek olmuyordur ösym klavuzda ayrıntılı bilgi verilmemiş çok araştırdım |
|
Başa dön |
|
 |
dtymn Yeni Üye

|
Tarih: Pts Ekm 07, 2013 4:29 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslarimdan duydugum halini söleyeyim.Yök kadrosundaysaniz istifa etmeden girilebiliyor sinava ilk sinavda puan kesintisi oluyor ama 2.sinavda olmuyor.Saglik bakanligi kadrosuysa,sinavdan 6 ay once istifa etmek gerekiyormus,ve yine ilk sinavda puan kesiliyor |
|
Başa dön |
|
 |
|
mina Çömez Üye

|
Tarih: Pts Ekm 07, 2013 8:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
dtymn yazmış: | arkadaslarimdan duydugum halini söleyeyim.Yök kadrosundaysaniz istifa etmeden girilebiliyor sinava ilk sinavda puan kesintisi oluyor ama 2.sinavda olmuyor.Saglik bakanligi kadrosuysa,sinavdan 6 ay once istifa etmek gerekiyormus,ve yine ilk sinavda puan kesiliyor |
teşekürler |
|
Başa dön |
|
 |
|