|
Yazar |
Mesaj |
oksidazpozitif Çömez Üye

|
Tarih: Sal Ksm 05, 2013 7:41 am Mesaj konusu: Ortodonti kaynak yardımı |
|
|
Arkadaşlar ortodonti kitabının yetersiz oldugunu düşünüyorum. Bilgiler eksik ve karışık bence. Başka kaynak arıyorum. Sınavı kazanan veya hazırlanmaya devam eden arkadaşlar önerdiğiniz, çalıştıgınız kaynaklar var mı acaba? |
|
Başa dön |
|
 |
|
elisabeth Çömez Üye

|
Tarih: Çrş Ksm 06, 2013 4:52 am Mesaj konusu: Re: Ortodonti kaynak yardımı |
|
|
oksidazpozitif yazmış: | Arkadaşlar ortodonti kitabının yetersiz oldugunu düşünüyorum. Bilgiler eksik ve karışık bence. Başka kaynak arıyorum. Sınavı kazanan veya hazırlanmaya devam eden arkadaşlar önerdiğiniz, çalıştıgınız kaynaklar var mı acaba? | ben sadece dusdatadan çalıştım 9 soru yaptım ama şans faktörü de önemli tabi.bence çok detay a gerek yok sınavdahatırlanmiyr. Cunku. Ama ilk 5 te olan bir arkadasimdan dusart in orto kitabının cok iyi olduğunu duymustum belki faydasi olur,kolay gelsin |
|
Başa dön |
|
 |
dent06 Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ksm 06, 2013 5:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Prof.dr erhan ozdiler hocamizin ortodontide 500 soru adli cok ince ama mukemmel konsantre salatadan uzak isin ozu kitap diyebilirim ve fiyatida cok uygun siddetle tavsiye ederim verdigi bilgiler cerrahiye oral diagnoza da isik tutuyor |
|
Başa dön |
|
 |
oksidazpozitif Çömez Üye

|
Tarih: Prş Ksm 07, 2013 9:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
önerileriniz çok teşekkürler arkadaşlar. Her iki kitabıda değerlendirip temin etmeyi düşünüyorum. |
|
Başa dön |
|
 |
|
duszede89 Yeni Üye

|
Tarih: Cum Ksm 08, 2013 8:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dusart ı okumadım ama erhan hocanın kitabına çalışmıştım pek sınava yonelik oldugunu dusunmuyorum acıkcası biraz ayrıntılı,sahsi fikrim tabii bu arada |
|
Başa dön |
|
 |
oksidazpozitif Çömez Üye

|
Tarih: Cmt Ksm 09, 2013 5:20 am Mesaj konusu: |
|
|
Prof.dr.mustafa ülgenin 2 kitabı var. bununla ilgili bilgisi olan var mı peki? alıp okunacak faydalanılabilecek bir kaynak mı sizce? |
|
Başa dön |
|
 |
|