|
Yazar |
Mesaj |
oksidazpozitif Çömez Üye

|
Tarih: Çrş Nis 30, 2014 5:33 am Mesaj konusu: asistanken dus? |
|
|
arkadaşlar dereceme göre radyoloji gelebilir. aslında istanbul veya ankarada cerrahi-perio istiyorum ama artık evde çalışmayı göze alamıyorum. bulunduğum şehirde kursta yok ve para kazanmam gerekli.
sizce kazanıp gittiğim yerde çalışarak eylül sınavında bişeler yapabilirmiyim? etrafınızda var mı hiç böyle örnekler? kesintiye de uğrayacak ama olur mu acaba??? |
|
Başa dön |
|
 |
|
serpil çekin yücel Çömez Üye

|
Tarih: Çrş Nis 30, 2014 5:36 am Mesaj konusu: |
|
|
ben de o sınırlardayım ama bence 4 ay için yazmayın biyer biraz daha dişinizi sıkın ve istediğiniz biyere gidin hem puanınız da %2 kesilecek öyle bi durumda |
|
Başa dön |
|
 |
Saidi Çömez Üye

|
Tarih: Çrş Nis 30, 2014 6:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Marmara konservatiften ege ortoya geçen duydum puan kırılmasına rağmen 26. Mi ne olmus |
|
Başa dön |
|
 |
oksidazpozitif Çömez Üye

|
Tarih: Çrş Nis 30, 2014 7:02 am Mesaj konusu: |
|
|
Saidi yazmış: | Marmara konservatiften ege ortoya geçen duydum puan kırılmasına rağmen 26. Mi ne olmus |
Gerçekten yapılabilir birşey o zaman. Bunu duyduğum çok iyi oldu gerçekten. Aslında önemli olan vazgeçmemek ama günde 12saatlerden bahsediliyor devamlı. İşle birlikte bu saati dolduramayınca sanki kazanılamaz gibi bir düşünce oluşturuldu galiba:( |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtugbadt Yeni Üye

|
Tarih: Prş May 01, 2014 1:28 am Mesaj konusu: |
|
|
gidip sevmediği bölümde istifa eden çok kişi duydum riske atmayın bence, kazanan da var ama kazanamayan da oldu.. yüzde ikilik puan kesintisi 200 kişilik kontenjanı olan bi sınav için yüksek bi oran.. benm bi arkadaşım evde çalışarak 9. oldu, dersaneye gitmeniz şart değil.. kazanamazsanız ömür boyu odr yapmak istiyo musunz onu düşünerek karar verin bence.. eğer yaparım önemli değil diyosanız da tercihinzi yapın derim.. odr yi de iyi araştırmak lazım tabi o da ayrı |
|
Başa dön |
|
 |
Dusderdi Yeni Üye

|
Tarih: Cmt May 03, 2014 7:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bilen var mı acaba tercih yaptığımız halde kayıt yaptırmasak puan kesintimiz oluyor mu? |
|
Başa dön |
|
 |
ltfy Ordinaryus Üye

|
Tarih: Cmt May 03, 2014 8:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dusderdi yazmış: | Bilen var mı acaba tercih yaptığımız halde kayıt yaptırmasak puan kesintimiz oluyor mu? |
tercih yapıp yerleşip ama kayıt yaptırılmazsa yine puan kesintisi oluyor _________________ bi kere de şans bana gülsün |
|
Başa dön |
|
 |
orto2012 Yeni Üye

|
Tarih: Çrş May 14, 2014 6:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Saidi yazmış: | Marmara konservatiften ege ortoya geçen duydum puan kırılmasına rağmen 26. Mi ne olmus |
Merhaba, o bahsettiğiniz kişi benim.. 29. Olmuştum kesintiyle... ege değil şifa ortodayım... biraz deli işi ama oluyor işte... ben yalnızca son 5 gün evdeydim.. onun dışında okulda bile her boş vaktimi kütüphanede geçirdim...8-10-12 saat olmak üzere artan bir çalışma düzeni kurdum... yapılabilir ama çok sıkı tutmak gerekiyor... hiç gün kaybetmeden, moral bozmadan devam etmek. .. başarılar herkese.. |
|
Başa dön |
|
 |
|
oksidazpozitif Çömez Üye

|
Tarih: Çrş May 14, 2014 6:32 am Mesaj konusu: |
|
|
orto2012 yazmış: | Merhaba, o bahsettiğiniz kişi benim.. 29. Olmuştum kesintiyle... ege değil şifa ortodayım... biraz deli işi ama oluyor işte... ben yalnızca son 5 gün evdeydim.. onun dışında okulda bile her boş vaktimi kütüphanede geçirdim...8-10-12 saat olmak üzere artan bir çalışma düzeni kurdum... yapılabilir ama çok sıkı tutmak gerekiyor... hiç gün kaybetmeden, moral bozmadan devam etmek. .. başarılar herkese.. |
merhaba orto2012. çok sevindim mesajı görüp yazmana:) çünkü artık herkesten asistanken olmayacağını duymaktan tüm umudum bitmişti. anlayamadığım okulla birlikte o kadar saati nasıl tamamladığın. rahat bir ortam mı vardı klinikte çalışabildiğin? |
|
Başa dön |
|
 |
orto2012 Yeni Üye

|
Tarih: Çrş May 14, 2014 6:45 am Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba.. bizim 16 gibi bitiyordu.. eve koşup yarım saat o şu bu.. derken ders saati... işte böyle 6-7 ssat çalışabilyordum.. okulda da 2-3 saat cebe atabilirsen.. süper ötesi yeter ama..tabi bu her zaman olamıyordu... ama en kötü 1 saat orda burda geyik yapmak yerine kütüphaneye kaçıyordum... bizim orda yaz da rahat geçti tabi ama yine de baya hasta bakıyordum... zaman yönetimi çok önemli... |
|
Başa dön |
|
 |
oksidazpozitif Çömez Üye

|
Tarih: Çrş May 14, 2014 6:53 am Mesaj konusu: |
|
|
orto2012 yazmış: | Merhaba.. bizim 16 gibi bitiyordu.. eve koşup yarım saat o şu bu.. derken ders saati... işte böyle 6-7 ssat çalışabilyordum.. okulda da 2-3 saat cebe atabilirsen.. süper ötesi yeter ama..tabi bu her zaman olamıyordu... ama en kötü 1 saat orda burda geyik yapmak yerine kütüphaneye kaçıyordum... bizim orda yaz da rahat geçti tabi ama yine de baya hasta bakıyordum... zaman yönetimi çok önemli... |
gerçekten istemişsin belli ki. tebrik ederim. peki tedaviyi kazandığında sıralaman neydi kötü değildir diye tahmin ediyorum:) |
|
Başa dön |
|
 |
orto2012 Yeni Üye

|
Tarih: Çrş May 14, 2014 6:56 am Mesaj konusu: |
|
|
123. Olmuştum... |
|
Başa dön |
|
 |
oksidazpozitif Çömez Üye

|
Tarih: Çrş May 14, 2014 6:59 am Mesaj konusu: |
|
|
içtenlikle tebrik ediyorum. kesinlikle herkesin yapabileceği bir şey değil.. |
|
Başa dön |
|
 |
|
dawye Çömez Üye

|
Tarih: Çrş May 14, 2014 8:01 am Mesaj konusu: |
|
|
Wala sira disi cok buyuk is yapmissin cok buyuk motivasyon tebrikler.. _________________ vazgeçme erteleme |
|
Başa dön |
|
 |
simonn Yeni Üye

|
Tarih: Pzr May 18, 2014 8:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
orto2012 yazmış: | Saidi yazmış: | Marmara konservatiften ege ortoya geçen duydum puan kırılmasına rağmen 26. Mi ne olmus |
Merhaba, o bahsettiğiniz kişi benim.. 29. Olmuştum kesintiyle... ege değil şifa ortodayım... biraz deli işi ama oluyor işte... ben yalnızca son 5 gün evdeydim.. onun dışında okulda bile her boş vaktimi kütüphanede geçirdim...8-10-12 saat olmak üzere artan bir çalışma düzeni kurdum... yapılabilir ama çok sıkı tutmak gerekiyor... hiç gün kaybetmeden, moral bozmadan devam etmek. .. başarılar herkese.. |
Rica etsem şifa hakkında biraz bilgi verebilir misiniz çalışma ortamı hocalar maaşlar? |
|
Başa dön |
|
 |
|