|
Yazar |
Mesaj |
refik Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt May 10, 2014 5:08 pm Mesaj konusu: tercihlerin gecikmesi |
|
|
tercihler neden 15 mayıs gibi geç bir tarihte başlıyor fikirleri alalım |
|
Başa dön |
|
 |
|
refik Kıdemli Üye

|
|
Başa dön |
|
 |
atesh Çömez Üye

|
Tarih: Cmt May 10, 2014 7:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ole biseyok dedi osymde konustugum,kisi |
|
Başa dön |
|
 |
dtazygos Yeni Üye

|
Tarih: Cmt May 10, 2014 7:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
yapma ya sıralamalar değişir mi o zaman...tam tercih zamanı açıklandı en azından derken şimdi de bu telaş off offf...... |
|
Başa dön |
|
 |
|
aquaq Yeni Üye

|
Tarih: Cmt May 10, 2014 9:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
refik sınavın yenıden okunacagı kanısına nereden vardın saglam delılın var mı |
|
Başa dön |
|
 |
hasan Yeni Üye

|
Tarih: Cmt May 10, 2014 9:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
dersanenin sitesinde hala koskocaman 2 hatalı soru yazması bence normal değil... |
|
Başa dön |
|
 |
mk88_38 Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt May 10, 2014 10:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
hasan yazmış: | dersanenin sitesinde hala koskocaman 2 hatalı soru yazması bence normal değil... |
iide hocam değerlendirilmeye alınmadı, soruları vermediler, itiraz süresi doldu itiraz edemiosun neyin iptali olacak.. artık şu tercih işlerine odaklanalım birbirimize yardımcı olalım da düzgün tercihler ile az çok insanlar istedikleri yerlere yerleşsinler de bitsin artık bu çile yaa...  |
|
Başa dön |
|
 |
refik Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt May 10, 2014 10:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya dostlar 2010 da da aynı şey oldu.hatta ınsanlar tercıhlerını yapmıs sonra ıptal edılmıs tercıhler.sımdı osym nın ızledıgı yol barı tercıhlerı ertelıyım zaman kazanıyım barı tercıhlerın ıptalıyle ugrasmıyımın derdınde.yoksa neden uzatsın 15 mayısa.gecen sene tercıhler nezaman alınmaya basladı?? bu sene 15 mayısta alnıyor |
|
Başa dön |
|
 |
|
hasan Yeni Üye

|
Tarih: Cmt May 10, 2014 10:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
mk88_38 yazmış: | hasan yazmış: | dersanenin sitesinde hala koskocaman 2 hatalı soru yazması bence normal değil... |
iide hocam değerlendirilmeye alınmadı, soruları vermediler, itiraz süresi doldu itiraz edemiosun neyin iptali olacak.. artık şu tercih işlerine odaklanalım birbirimize yardımcı olalım da düzgün tercihler ile az çok insanlar istedikleri yerlere yerleşsinler de bitsin artık bu çile yaa...  |
haklısınız ancak böyle bir ihtimal olmasa dershane sitesinde yazmaya devam etmezdi diye düşünüyorum. birde yanlış sorular varsa 6 ay sonra iptal olacağına şimdi olsun. kimsenin hakkı kimsede kalmasın.ben yinede tekrar okuma gibi bir durumun olacağına çok ihtimal vermiyorum |
|
Başa dön |
|
 |
dtduss Çömez Üye

|
Tarih: Cmt May 10, 2014 11:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
kpss başvuruları var hocam 10 14 mayıs arası bence ondan uzadı.yani öyle tekrar okuma falan olacağına ihtimal vermiyorum |
|
Başa dön |
|
 |
atesh Çömez Üye

|
Tarih: Pzr May 11, 2014 12:23 am Mesaj konusu: |
|
|
Ya itiraz edenlere su tarihe kadar hic bi donusleri olmamis. |
|
Başa dön |
|
 |
orhan_ Yeni Üye

|
Tarih: Pzr May 11, 2014 1:14 am Mesaj konusu: |
|
|
hasan yazmış: | mk88_38 yazmış: | hasan yazmış: | dersanenin sitesinde hala koskocaman 2 hatalı soru yazması bence normal değil... |
haklısınız ancak böyle bir ihtimal olmasa dershane sitesinde yazmaya devam etmezdi diye düşünüyorum. birde yanlış sorular varsa 6 ay sonra iptal olacağına şimdi olsun. kimsenin hakkı kimsede kalmasın.ben yinede tekrar okuma gibi bir durumun olacağına çok ihtimal vermiyorum |
dersanenin sitesindeki 2 yanlış soru linki eylül 2014 dus a kadar kalır hocam hep öyle olur.Sonra 2015 dusuna kadar ki süreçte 2014 eylül dus taki yanlış soruların linki kalır..Bu şekildedir yani |
|
Başa dön |
|
 |
dtpoem Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr May 11, 2014 2:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Osym ye ielts sonucu gönderen var mı? Geri dönüş alan ya da bu konuda bilgisi olan? |
|
Başa dön |
|
 |
|
leeway Yeni Üye

|
Tarih: Pzr May 11, 2014 2:55 am Mesaj konusu: |
|
|
Üds sonucunuda göndermemiz gerekiyor mu |
|
Başa dön |
|
 |
hasan Yeni Üye

|
Tarih: Pzr May 11, 2014 2:56 am Mesaj konusu: |
|
|
orhan_ yazmış: | hasan yazmış: | mk88_38 yazmış: | hasan yazmış: | dersanenin sitesinde hala koskocaman 2 hatalı soru yazması bence normal değil... |
dersanenin sitesindeki 2 yanlış soru linki eylül 2014 dus a kadar kalır hocam hep öyle olur.Sonra 2015 dusuna kadar ki süreçte 2014 eylül dus taki yanlış soruların linki kalır..Bu şekildedir yani |
sorular iptal olmuş olsaydı dediğiniz doğruydu. ama sorular iptal edilmemesine rağmen hala yazıyor.Ben yine de tekrar bir değerlendirmenin olmayacağını düşünüyorum |
|
Başa dön |
|
 |
ressam Çömez Üye

|
Tarih: Pzr May 11, 2014 3:07 am Mesaj konusu: |
|
|
2-3 iptal olsada neşemiz gelse demiyor değilim hani çok sıkıldım bu bekleyişten |
|
Başa dön |
|
 |
torki23 Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr May 11, 2014 3:24 am Mesaj konusu: |
|
|
kardeş iptal soru olursa 1 sene sonra olur gecikmesinin altında bişey aramayın vardır bi hesapları ama bizim yararımıza değil  |
|
Başa dön |
|
 |
ressam Çömez Üye

|
Tarih: Pts May 12, 2014 4:37 am Mesaj konusu: |
|
|
kontrol ettim oralden 6 yanlışım var oralden iptal olursa köşeyim  |
|
Başa dön |
|
 |
|
dawye Çömez Üye

|
Tarih: Pts May 12, 2014 9:12 am Mesaj konusu: |
|
|
Hangi sorulara itiraz oldu ki arkadaslar o belli mi.. _________________ vazgeçme erteleme |
|
Başa dön |
|
 |
apudintake Yeni Üye

|
Tarih: Pts May 12, 2014 9:31 am Mesaj konusu: |
|
|
leeway yazmış: | Üds sonucunuda göndermemiz gerekiyor mu |
ÜDS sonucunu göndermeye gerek yok diye biliyorum sonuçta ÖSYM'nin kendi sınavı. Yine de net bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun lütfen. |
|
Başa dön |
|
 |
|