|
Yazar |
Mesaj |
nergis Çömez Üye

|
Tarih: Pts Ekm 20, 2014 5:39 am Mesaj konusu: saglik bakanligi kadrosundan istifa etmeden bir daha dus ? |
|
|
Arkadaslar diyelim ki dusta saglik bakanligi tedaviye yerlestim.
Istifa etmeden 2015 dusta saglik bakanligi protezi kazansam tazminat odemeden sb proteze yerlesebilir miyim sizce?
Tipci arkadaslar kurum degistirmedigim icin tazminat odemeyecegimi soylediler fakat siz ne dusunuyorsunuz? |
|
Başa dön |
|
 |
|
abcde Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Ekm 20, 2014 7:23 am Mesaj konusu: Re: saglik bakanligi kadrosundan istifa etmeden bir daha dus |
|
|
nergis yazmış: | Arkadaslar diyelim ki dusta saglik bakanligi tedaviye yerlestim.
Istifa etmeden 2015 dusta saglik bakanligi protezi kazansam tazminat odemeden sb proteze yerlesebilir miyim sizce?
Tipci arkadaslar kurum degistirmedigim icin tazminat odemeyecegimi soylediler fakat siz ne dusunuyorsunuz? |
Hocam bu konuda en sağlıklı cevabı saglık bakanlıgından alabilirsiniz diye düşünüyorum..tabi ne kadar sağlıklı bir cevap olur kestiremiyorum ama  |
|
Başa dön |
|
 |
Kuzucu Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Ekm 20, 2014 7:55 am Mesaj konusu: Re: saglik bakanligi kadrosundan istifa etmeden bir daha dus |
|
|
nergis yazmış: | Arkadaslar diyelim ki dusta saglik bakanligi tedaviye yerlestim.
Ödemezsiniz |
|
Başa dön |
|
 |
nergis Çömez Üye

|
Tarih: Pts Ekm 20, 2014 3:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok tesekur ederim arkadaslar cevap verdiginiz icin
Haklisiniz bu gun bi arayim saglik bakanligini |
|
Başa dön |
|
 |
|
dishchiii Yeni Üye

|
Tarih: Pts Ekm 20, 2014 7:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım bu soruyu sordugunda odemezsin demişlerdi ama tabi bide siz sorun |
|
Başa dön |
|
 |
Solow Yeni Üye

|
Tarih: Pts Ekm 20, 2014 7:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
nergis yazmış: | Çok tesekur ederim arkadaslar cevap verdiginiz icin
Haklisiniz bu gun bi arayim saglik bakanligini |
arayınca sonucu paylaşırsanız çok iyi olur teşekkürler |
|
Başa dön |
|
 |
nergis Çömez Üye

|
Tarih: Pts Ekm 20, 2014 9:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bilgi edinmek baya zor oldu Ve verdikleri bilgiden çok emin degillemis gibi geldi bana
Istifa etmeden kayit yaptirirsam tazminat odemezmisim. Ama bitirince daha uzun sure mecburi hizmet yaparmisim |
|
Başa dön |
|
 |
|